Cēsu rajona standartauto čempions - Ainārs Kvalbergs

 
1.februāris 2005 9:28

Aizvadītajā nedēļas nogalē “Auciema aplī” notika Cēsu rajona padomes un Straupes tehnikas tirdzniecības uzņēmuma “Proff tehnika” atbalstītas standartauto sacensības – Cēsu rajona čempionāts.

Ledainajā un sniegotajā trasē vispirms labākie tika noskaidroti piecās automašīnu grupās. Bezradžu priekšas piedziņas klasē uzvarēja Ritvars Kārkliņš no Cēsīm, aiz sevis atstājot Aināru Kvalbergu no Rīgas un Gintu Bujānu no Cēsīm.

Aizmugures piedziņas grupā pirmais cēsnieks Mikus Bērzkalns, otrais un trešais Mareks un Arnis Kairi no Jelgavas. Visu ratu piedziņas grupā uzvarēja Ronalds Mūsiņš no Rīgas, aiz sevis atstājot cēsnieku Elmāru Aukšmukstu un limbažnieku Sandi Zvīguli. Sacensības notika arī automašīnām ar radžu riepām. Vienass piedziņas grupā labākie Ainārs Kvalbergs, Reinis Lilienšteins un Mārtiņš Balodis. Visu ratu piedziņas klasē otrā uzvara Ronaldam Mūsiņam, tālāk cēsnieki – Mārtiņš Raudziņš un Didzis Blūms.

Pēc apbalvošanas, kur labākie saņēma Cēsu rajona padomes dāvātos kausus, visu grupu uzvarētāji pēc kārtas braucot ar vienu automašīnu noskaidroja 2005 gada Cēsu rajona čempionu. Sīvā cīņā, tikai pēdējā braucienā Ainārs Kvalbergs par sekundes 22 simtdaļām apsteidza Ronaldu Mūsiņu, saņemot uzvarētāja kausu un naudas balvu.

Autosporta atbalstītājs Aigars Abzalons no Straupes tehnikas tirdzniecības uzņēmuma “Proff tehnika” apbalvoja labākos Cēsu rajona sportistus visās grupās un tie bija Ritvars Kārkliņš, Mikus Bērzkalns, Elmārs Aukšmuksts, Mārtiņš Raudziņš un Aleksandrs Gulbis.

Normunds Orlovs,
LAF Standartauto komisijas preses sekretārs

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti