Unilīzings uzvar konkursā par 450 auto finansēšanu 8

 
23.februāris 2005 14:29

Unibankas grupā ietilpstošā līzinga un faktoringa kompānija "Unilīzings", uzvarot SIA "Transporent" rīkotajā konkursā par 450 vieglo automašīnu iegādes finansēšanu, ir apliecinājusi sevi kā vadošo līzinga pakalpojumu piegādātāju.

Par 4 miljonus latu vērto darījumu konkursā bez "Unilīzinga" piedalījās arī "Hansa Līzings" un "NORD L/B līzings". Uzņēmuma "Transporent" direktors Marats Blate: "Lai nodrošinātu izdevīgāko piedāvājumu un izvēles iespējas saviem klientiem, automašīnu iepirkumu finansēšanai "Transporent" rīko finanšu institūciju konkursus. Šoreiz 450 automobiļu iegādei aptuveni četru miljonu latu vērtībā Unilīzinga piedāvājums izrādījās visērtākais, nodrošinot gan ātru finansējuma apjoma pieejamību, gan izdevīgus nosacījumus, lai mēs, savukārt, spētu šos ieguvumus nodot saviem klientiem."

Kompānijas "Unilīzings" direktors Aleksandrs Bimbirulis norāda: "Mēs esam gandarīti, ka spēcīgā konkurencē esam spējuši piedāvāt labāko finansējuma modeli kompānijas "Transporent" biznesa darbības nodrošināšanai. Mūsu skatījumā, pilna servisa līzinga tirgus Latvijā šobrīd ir augošs un ļoti aktīvs. Sākot šo sadarbību, mēs varam piedāvāt plašāku pilna servisa līzinga pakalpojumu klāstu arī "Unibankas" un "Unilīzinga" klientiem."

"Transporent" ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas specializējies autoparku vadības pakalpojumu sniegšanā. Tā izveide uzsākta 2003.gadā, 2004.gada beigās apkalpojot vairāk nekā 1500 automašīnu un ap 20 klientu. Pēdējo mēnešu laikā klientu skaits ir audzis par vairāk kā 30% un 2005.gada laikā paredzēts par vismaz 30% palielināt apkalpoto autoparku apjomu.

"Transporent" autoparka vadības pakalpojums ir izveidots tā, lai uzņēmums varētu pilnībā atteikties no autoparka uzturēšanas, rūpes par to nododot "Transporent". Nododot autoparka vadību kā ārpakalpojumu kompānijai, kas specializējusies šajā jomā, parasti iespējams ietaupīt aptuveni trešdaļu autoparka izdevumu. Uzņēmums ir pārstāvēts visos Latvijas reģionos, darbojas arī Lietuvā un plāno darbības uzsākšanu Igaunijā. "Transporent" plāno divu gadu laikā vismaz dubultot pakalpojamo autoparku apjomu, piedāvājot kvalitatīvus autoparka vadības pakalpojumus gan mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, gan visiem lielākajiem Latvijas uzņēmumiem.

"Unilīzings" ir viena no lielākajām kompānijām līzinga un faktoringa tirgū. Aizvadītā gada beigās uzņēmuma līzinga un faktoringa portfelis bija 116,6 miljoni latu. Šogad "Unilīzings" plāno palielināt biznesa apjomus par aptuveni 30%, kas atbilst kopējā kredītportfeļa pieaugumam vismaz līdz 155 miljoniem latu.

"Unilīzings" saviem klientiem piedāvā ne tikai līzingu un faktoringu, bet arī pilna servisa līzinga pakalpojumus, kas ir īpaši piemērots risinājums uzņēmumiem, jo ikmēneša maksājumos tiek iekļauti arī izdevumi par automašīnas ekspluatāciju – apdrošināšanu, remontu, tehnisko apkopi, riepu servisu, diennakts palīdzību uz autoceļiem u.tml. – tātad iespēja ietaupīt naudu un laiku, neuztraucoties par auto ekspluatāciju.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finansu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus korporatīvajiem klientiem, kompānijām un privātpersonām. SEB aktīvu apjoms ir 176 miljardi eiro, banka darbojas 20 pasaules valstīs un apkalpo vairāk nekā 4,5 miljonus klientu, no kuriem 2 miljoni bankas pakalpojumus izmanto ar Interneta starpniecību. Latvijas Unibanka, kopā ar pārējām SEB grupā ietilpstošajām bankām Austrumeiropā apkalpo 2,1 miljonus klientu, un ir viena no ietekmīgākajām finansu institūcijām Baltijas reģionā. 
 
Visi komentāri
 
158313. viesis 23.februāris 2005 17:36
0 0 Atbildēt

Apsveicu, tomer apglvojums, ka Transporent ir pirmais uznemums, kas nodrosina autoparka vadibas pakalpojums neatbilst patiesibai. Pirmie Latvija, kas saka sniegt sos pakalpojumus bija Baltijas Autolizings un Avis. Naksoreiz iesaku vortalam parbaudit publiceto informaciju.

158318. viesis 23.februāris 2005 19:11
0 0 Atbildēt

to:

158313. viesis 23.02.2005 17:36

nevajag jaukt ar pilna servisa līzingu......

intormacija "gudrajam" viesim:

www.transporent.lv/lv/services/management/

158336. viesis 24.februāris 2005 10:01
0 0 Atbildēt

to Spied šeit : Es gan neredzu starpibu. Atskiriba ir tikai nosaukuma interpretacija. Diemzel.

158345. viesis 24.februāris 2005 11:06
0 0 Atbildēt

Atshkiriba ir finansejuma avota. Ja servisa kompanija piedava tikai pakalpojumus bez lizinga tad ta ir autoparka vadiba, ja piedava ari pashas automashinas finansejumu, tad ir pilna servisa lizings. Busim konsekventi - pirmie sho pakalpojumu piedavaja AVIS, tad dazi AVIS darbinieki aizgaja prom un uztaisija Baltijas Autolizingu. AVIS Latvija ir IMO no 1992 gada, Baltijas Autolizings no 1997. Transporent jeb bijushais Autonama Transporta dala paradijas 2003 vai 2004. Ari ar veco nosaukumu vini apgalvoja, ka ir pirmais uznemums Latvija kas to piedava:) Nedaudz gan izbrina ka preses relize Unilizings nemaz nepiemin savu "grupas uznemumu" SIA "Pilna Servisa Lizings", kas nodarbojas ar to pashu:D

158369. viesis 24.februāris 2005 14:19
0 0 Atbildēt

176 miljardi :O

Bils paliek ēnā :):)

158572. viesis 25.februāris 2005 15:29
0 0 Atbildēt

"Pilna Servisa Līzings" - ha - laikam manaa sejaa tagad ir pamatiigi smieklu vaibsti, jo tas nekad nav bijis un toch zinu ka nebuus "grupas uznjeemums", tas ir traips par ko labaak vinji negrib runaat!

180677. viesis 3.oktobris 2005 10:48
0 0 Atbildēt

transporent ir krapnieki

210593. viesis 7.septembris 2006 10:06
0 0 Atbildēt

tranporent ir kraaaaaapnieki un bleezi! nekad muza neperciet pie viniem automasinas - pardod sistas un zagtas!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti