«Honda MDX» jaunā kvalitātē 6

 
12.marts 2005 0:05

Japānas tirgū parādījies jauns, daļēji modificēts apvidus auto Honda MDX modelis, ko raksturo lieliskas gaitas īpašības, oriģināla VTM-4 (Variable Torque Management Four-Wheel Drive) pilnpiedziņas sistēma un lieliska plašā salona konfigurācija.



Dizanieri atteikušies no starlight silver metallic krāsas. Par jaunajām krāsām kļuvušas tumši sudrabota un tēraudzila metālika.



Tomēr ne tikai ārēji mainījies ir jaunais auto. Lukturu gaismas izslēdzas automātiski, vējstikls aprīkots ar lietus sensoru, kas aktivizē logu tīrītājus. Parādījusies arī jauna signalizācijas sistēma un lukturu gaismas intensistātes regulēšanas iespēja.



Turklāt joprojām arī ādas polsterējums, 17 collu diski, dalīta klimata kontrole (prikšpuse/aizmugure), kruīzkontrole, CD atskaņotājs, elektriski regulējami un apsildāmi priekšējie sēdekļi, elektriski saulsargi, sēdvietas septiņām personām un kopā 10 dzēriena trauku turētāji - patiesi pamatīgu slāpju gadījumam.



Honda MDX absolūti komfortabli var iekārtoties 7 cilvēki - auto ir nedaudz lielāks par tuvākajiem konkurentiem - Mercedes ML un BMW X5.


Honda MDX cena pēc visiem jauninājumiem ir apmēram 52 000 dolāru.

 
Visi komentāri
 
160131. viesis 12.marts 2005 11:28
0 0 Atbildēt

Tas papildus spogulis ir vienkārši unikums...kaut kas no laikiem, kad Žiguļiem un Moskvičiem lika pa 7 spoguļiem...kaut kas no mācību mašīnas...uz labākā dizaina balvu tiešām šis auto nepretendēs.

160136. viesis 12.marts 2005 13:53
0 0 Atbildēt

"Lukturu gaismas izslēdzas automātiski,.."

kas tas par murgu ???

kaut kā tomēr pietrūkst jaunam modelim...

160140. viesis 12.marts 2005 17:27
0 0 Atbildēt

4 gadus vecs modelis Acura MDX . Dizainiski novecojis un tagad piedāvās mums.

160168. viesis 13.marts 2005 17:42
0 0 Atbildēt

Tad jau KIA izskataas labaak

160184. viesis 14.marts 2005 9:46
0 0 Atbildēt

Honda mēģina iekļūt tur, kur viņai nav jābūt... Un kāpēc priekša tai autai izskatās pēc veca SSangYong, vai kā viņu tur? :)

160222. viesis 14.marts 2005 13:56
0 0 Atbildēt

Pee kam mums taadu vecu un neizskatiigu miskasti Eiropaa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti