Uzsāk jaunā 3-durvju «Chevrolet Aveo» tirdzniecību 5

 
21.marts 2005 9:39

No 23. marta ADAM AUTO Krasta ielā 66 būs pieejams jaunais 3-durvju Chevrolet Aveo praktiskais pilsētas mazauto, kas ir vēl atraktīvāks un sportiskāks nekā piecdurvjnieks.

aveo1.jpg

“No vecākā brāļa – piecdurvnieka Aveo – trīsdurvju versija atšķiras ar nedaudz modificētiem buferiem, platākām riteņu arkām un dinamiski izliektu jumta līniju. Interjers ir plašs un gaišs, priekšējā panelī dominē apaļās formas, kas salonam piedod gaumīgumu un rada labsajūtu, braucot šajā automobilī, stāsta CHEVROLET tirdzniecības nodaļas vadītājs Ruslans Vlasjuks.

aveo2.jpg

Pagaidām CHEVROLET AVEO 3-durvju variantā tiek piedāvāti divu veidu dzinēji – 1,2 litru astoņvārstīgais 72 Zs dzinējs un 1,4 16V 94Zs benzīndzinējs, kas atbilstoši automašīnas svaram ļauj tai būt dinamiskai un manevrēt spējīgai.

Ņemot vērā, ka 5-durvju CHEVROLET AVEO pēc pārdoto automašīnu skaita mazajā klasē ieņem trešo pozīciju, tad R. VLASJUKS cer, ka šīs automašīnas popularitāte sasniegs vēl augstākus rezultātus, galvenokārt pateicoties pievilcīgajai cenas un kvalitātes attiecībai.

aveo3.jpg

“No 2004.gada 1.maija SIA “ADAM AUTO” kļuva par pilnvaroto Chevrolet markas dīleri. Jau tagad ir iespēja iepazīties ar tādiem modeļiem, kā Aveo, Lacetti, Tacuma un Evanda “ atgādina Chevrolet tirdzniecības vadītājs Ruslans Vlasjuks, piebilstot, ka, pateicoties mūsu sadarbības partnerim “NORD/LB Līzings”, jauno 3-durvju CHEVROLET Aveo var iegādāties samaksājot pirmo iemaksu 415,- Ls un 99,- Ls ik mēnesi. Chevrolet Aveo bāzes cena ir 5585,- Ls.

 
Visi komentāri
 
161164. viesis 21.marts 2005 10:16
0 0 Atbildēt

Sie reklamas teksti gan ir labie:) Vareja vel uzrakstit, ka 8V motors ir loti dinamisks:)

Vel patika par salona formam - tas radod apmierinajuma sajutu braucot :LOL

161167. viesis 21.marts 2005 10:23
0 0 Atbildēt

auto vzinim :):):)

161172. viesis 21.marts 2005 10:36
0 0 Atbildēt

blin - kaa man riebjas SHITie daewoo zem Chevrolet ziimes !!!

apsties adam auto maajas lapaa - kaut kaadi fljupiki nevis auto ! :)

161295. viesis 21.marts 2005 19:54
0 0 Atbildēt

MISKASTE :) :) :)

161304. viesis 21.marts 2005 23:19
0 0 Atbildēt

tripers

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti