Satiksmes ierobežojumi Rīgā 13.aprīlī 6

 
13.aprīlis 2005 9:48

Ielu rekonstrukcijas dēļ būs slēgta uzbrauktuve no Kārļa Ulmaņa gatves uz Bauskas ielu, nobrauktuve no Bauskas ielas uz Kārļa Ulmaņa gatvi, Viesītes iela no Garozes ielas līdz Bauskas ielai un Bauskas iela no Neretas ielas līdz nobrauktuvei uz Kārļa Ulmaņa gatvi.

Ēkas rekonstrukcijas laikā būs slēgta satiksme Vāgnera ielā no Kaļķu ielas līdz Vāgnera ielas 4.namam. Tiks ierobežota arī transportlīdzekļu un gājēju satiksme pie Kaļķu ielas 18.nama, bet Kaļķu ielā no Vāgnera ielas līdz Kungu ielai un Kungu ielā no Kaļķu ielas līdz Grēcinieku ielai būs aizliegts apstāties un stāvēt.

Sliežu remonta laikā būs ierobežota transporta kustība K.Valdemāra ielas un Kronvalda bulvāra krustojumā naktīs no plkst.21 līdz 6.

Sakarā ar ēkas rekonstrukciju būs slēgta satiksme Peitavas ielas 50 metru garā posmā no Mārstaļu ielas un būs ierobežota satiksme Mārstaļu ielā pie ēkas 16.nama.

Kungu ielā no Minsterejas ielas līdz Mārstaļu ielai būs slēgta satiksme remontdarbu dēļ.

Kanalizācijas izbūves dēļ būs slēgta satiksme Vecauces ielā no O.Vācieša ielas līdz Tēriņu ielai.

Rekonstrukcijas laikā būs slēgta transportlīdzekļu satiksme Stendera ielā, posmā no Stokholmas ielas līdz Glika ielai. Slēgta būs satiksme Mūrnieku ielas posmā no Matīsa ielas līdz Lienes iela.

Būvniecības dēļ būs slēgta satiksme Kalēju ielas posmā no Audēju ielas līdz Jāņa ielai, Rīdzenes ielas posmā no Audēju ielas līdz Teātra ielai un Riharda Vāgnera ielas posmā no Teātra ielas līdz universālveikalam "Centrs". Tiks ierobežota satiksme arī Teātra ielā no Kalēju ielas līdz Rīdzenes ielai.

Ēkas rekonstrukcijas dēļ būs ierobežota satiksme Tirgoņu ielā.

Tā kā notiek ēkas rekonstrukcija Miesnieku ielā 4, slēgta ielas daļa no Pils ielas līdz Mūku ielai.

Turpinās rekonstrukcija arī Jūrkalnes ielā, tādēļ slēgta transportlīdzekļu satiksme no Zolitūdes ielas līdz Apūzes ielai.

Būvniecības laikā Miera ielā slēgta transportlīdzekļu satiksme Kazarmu ielā no Miera ielas līdz Lejas ielai.

Sakarā ar būvdarbiem būs slēgta satiksme Vaļņu ielas posmā no ēkas Nr.4/6 līdz ēkai Nr.3.

O.Vācieša ielā no Kantora līdz Asītes ielai un no Vecsaules ielas līdz Gulbenes ielai būs slēgta satiksme kanalizācijas izbūves dēļ.

Rekonstrukcijas laikā būs slēgta Deglava iela no Ulbrokas ielas līdz Saharova ielai.


LETA
 
Visi komentāri
 
164416. viesis 13.aprīlis 2005 9:59
0 0 Atbildēt

visaptveroshs zinjojums! - shito bi uz kartes uzzimeet!

164430. viesis 13.aprīlis 2005 10:09
0 0 Atbildēt

Interesanti, kad pabeigs to Jūrkalnes ielu? Kādus pāris gadus viņi tur jau čakarējās, gribētu paskatīties, kas viņiem pēc tik ilga laika sanāks, un galvenais - KAD

164437. viesis 13.aprīlis 2005 10:17
0 0 Atbildēt

Piekriitu, uzziimeet vareeja

164453. viesis 13.aprīlis 2005 10:31
0 0 Atbildēt

kā gan jūs iedomājaties to visu ietilpināt vienā bildītē?

paņem pilsētas karti un iezīmē paši sev zināšanai

164479. viesis 13.aprīlis 2005 11:19
0 0 Atbildēt

izskataas, ka vieglaak bija uzraxtiit, kur ielas ir valjaa :D

164482. viesis 13.aprīlis 2005 11:24
0 0 Atbildēt

tuvu tam :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti