Daļēji slēgs auto satiksmi pār Jūrmalas gatves pārvadu 8

 
14.aprīlis 2005 9:31

Rekonstrukcijas dēļ no šodienas līdz 5.septembrim tiks slēgta autotransporta un gājēju satiksme pār Jūrmalas gatves pārvadu virzienā no Imantas uz pilsētas centru, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Andris Pudāns.

Šajā laikā notiks satiksmes pārvada rekonstrukcijas otrās kārtas darbi, kuru laikā tiks demontēta un izveidota jauna brauktuves seguma konstrukcija, kā arī izlīdzinošā kārta, deformācijas šuves, hidroizolācija, tramvaja sliežu ceļš, metāla margas un barjeras.

Remontdarbu laikā tiks atļauta transportlīdzekļu un gājēju satiksme virzienā no pilsētas centra uz Jūrmalu, bet virzienā uz pilsētas centru tā būs organizēta, izbūvējot jaunu pagaidu ceļu un pārbrauktuvi pār tramvaja un dzelzceļa sliedēm blakus esošajam satiksmes pārvadam.

Paredzēts, ka virzienā no Jūrmalas uz pilsētas centru tiks izbūvēts moderns tramvaja sliežu ceļš un jauna ietves konstrukcija, kā arī uzstādītas cinkotas metāla margas, aizsargbarjeras un granīta apmales akmeņi.

Tiks atjaunota arī lietus ūdens novades sistēma un apgaismojums.

Kā skaidro Satiksmes departamenta direktora vietnieks Edgars Strods, modernizētais tramvaja sliežu ceļš nozīmēs komfortablāku un klusāku tramvaja pārvietošanos, vienkāršāku sliežu nomaiņu, kā arī ērtāku autotransporta satiksmi pa sliedēm.

Kopējās Jūrmalas gatves pārvada renovācijas darbu izmaksas veido 2,1 miljonu latu. Rekonstrukcijas pirmās kārtas darbiem 2004.gadā bija paredzēts miljons latu, bet šogad plānoto otrās kārtas darbu izmaksas ir 1,1 miljons latu.


LETA
 
Visi komentāri
 
164755. viesis 14.aprīlis 2005 9:35
0 0 Atbildēt

Laimīgie jūrmalnieki ,kas brauc uz Rīgu strādāt :)

164757. viesis 14.aprīlis 2005 9:39
0 0 Atbildēt

to aluslacejs.. Drīzāk jau Jūrmalgatvenieki un Imantnieki....

164766. viesis 14.aprīlis 2005 10:28
0 0 Atbildēt

Nevis tiks sleegta satiksme, bet jau IR SLEEGTA !!!

Saliidzinaajumaa ar pagaajusho gadu, tagad ljauj braukt pa apakshu... kam vajag - sapratiis.

164787. viesis 14.aprīlis 2005 12:07
0 0 Atbildēt

Ir. Ok. Jaunā brauktuve ir normāla.

164793. viesis 14.aprīlis 2005 12:38
0 0 Atbildēt

Laps gan bija pārsteigums, pabraucot zem tilta virzienā no centra - pēkšņi, līdz šīm klusā vietā, no biezās miglas iznirstošā milzīgā mašīnu straume turpat degun galā... no izbrīna gandrīz aizmirsu sabemzēties... :))

164794. viesis 14.aprīlis 2005 12:42
0 0 Atbildēt

nu labi ka vismaz pa apaksu laidis caur

164798. viesis 14.aprīlis 2005 13:42
0 0 Atbildēt

Nu ja nelaistu pa apakšu tad slokas ielas vienvirziena gabalam būtu jāmaina virziens ;DDD

164816. viesis 14.aprīlis 2005 14:38
0 0 Atbildēt

vai tiltam jaaieviesh reversa princips - no riitiem uz centru, vakaros uz Imantu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti