Burnout.lv kauss: atklājam jauno sezonu! 11

 
9.maijs 2005 9:00

Svinīgi ziņoju, ka pagājušajā gadā iesāktais nepaliks bez turpinājuma - „Burnout.lv kauss” būs arī šogad un sacensību cikls tiek sākts 14.maijā ar 1.posmu sporta kompleksā „333”.



Šogad sacensības sastāvēs no pieciem posmiem, kas būs izvietoti vai pa visu plašo tēvzemi. Kā jau tika minēts, sezonu atklāsim pārbaudītā un mīlētā vietā – visiem labi zināmajā sporta kompleksā „333”. Nākamais sacensību posms vedīs mūs uz Jelgavu, iemēģināsim Rullīšu trasi, tajā „Burnout.lv kauss” vēl nav bijis un tas būs kas jauns gan braucējiem, gan dalībniekiem. Pašā vasaras karstumā – jūlijā mūsu ceļš vedīs uz Smilteni, arī tur vēl nav būts, bet, ja trase ir, tad kāpēc to neizmantot? Tas arī laikam būs tālākais brauciens uz sacensību vietu, kaut gan, ja salīdzinām pēc kilometriem, tad Kandava ir tikai nedaudz tuvāk par Smilteni! Bet ko nu vairs kavēsimies pie Smiltenes, „Burnout.lv kauss” dzima un pirmais posms norisinājās 2004.gada 24.augustā tieši Kandavā, tāpēc ieturam tradīcijas un „Burnout.lv kausa" viena gada jubileju svinam augustā Kandavā! Sezonu noslēdzot atgriezīsimies atkal mūsu bez maz vai mājas trasē sporta kompleksā „333”.

Kas šogad jauns un savādāks nekā pagājušajā gadā?. Pats galvenais pierādījums tam, ka esam izauguši un nobrieduši ir iegūtā Latvijas Automobiļu Federācijas atzīšana mūsu seriālam. Sacensības ir saskaņotas ar LAF, datumi nedublējas ar citiem viņu rīkotajiem pasākumiem, tajās oficiāli drīkst piedalīties arī autosportisti un līdz ar to ceram sacensībās ieraudzīt arī kādu no autosporta profiņiem! Sakarā ar to, ka esam LAF paspārnē, mazliet nopietnākiem nācās kļūt arī mums. Piemēram, šogad ir nopietnāki un precīzāk definēti noteikumi, taču saknēs nekas nav mainījies, tas ir tas pats vecais labais, pirmo sezonu laimīgi pārcietušais un secinājumus izdarījušais „Burnout.lv kauss”.

Nākamā ziņa kas varētu kādu pamudināt vai tieši pretēji nepamudināt piedalīties sacensībās ir tāda, ka pateicoties aizvien pieaugošajai sieviešu dzimuma pārstāvju interesei par piedalīšanos „Burnout.lv kausā”, šogad esam izveidojuši speciālu klasi sievietēm. Vienīgais kritērijs šajā klasē ir būt sievietei, uzvarēs tikai viena un tā būs labākā! Tā ka – kungi droši ņemiet līdzi draudzenes, sievas vai mīļākās, kas nu kuram ir – „Burnout.lv kauss” ir īstā vieta kur apgūt pareizas braukšanas prasmes un izskrieties pēc sirds patikas, nesatraucoties par soda punktiem, jo trasē tos neviens nepiešķirs!

Tā kā nolikums atļauj sacensībās piedalīties arī ar sportam sagatavotiem auto, ar kuriem ikdienas satiksmē piedalīties ir liegts, varētu gadīties, ka redzēsim ko labu un vēl neredzētu. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad ir atļauts jeb pareizāk sakot – nav aizliegts piedalīties ar sliku riepām. Es iesaku to pamēģināt, jo pat ar sliktiem slikiem var nobraukt visus piecus posmus un ielas riepas nebūs plikas. Protams, katrs pats lai spriež cik lietderīgi ir sliki šādās sacensībās!

Kā jau pagājušajā gadā iesākām, tad šogad turpinām rūpēties gan par skatītāju gan dalībnieku veselību – visus posmus novēros mediķi, cerams ka no auto viņiem būs jāizkāpj tikai gadījumā, ja gribēs izkustēties vai aiziet pēc kafijas, bet katrā ziņā viņi būs un nepieciešamības gadījumā ikviens varēs saņemt palīdzību.

Kas attiecas uz skatītājiem, rekomendējam un iesakām pirms pasākuma un tā laikā neaizrauties ar alkoholisko dzērienu lietošanu, atcerēsimies, ka tehniskais sporta veids ir gana bīstams un jebkurā mirklī var notikt jebkas! To, ka braucēji nedzer, jūs taču visi jau zināt! Par dalībnieku un skatītāju drošību rūpēsies apsardzes vīri, šo tradīciju aizsākām jau pagājušajā gadā.

Nu ko vēl lai bilstu? Tiekamies visi 14.maijā sporta kompleksā „333”! Dalībnieki tiek gaidīti no pulksten 10:00, kā rakstīts nolikumā, skatītāji var sākt ierasties no 10:00, starts būs 12:00, pirms tam varēs aplūkot automobiļus, kas piedalīsies sacensībās vai tāpat vien pasauļoties, aprunāties ar pa ziemu nesatiktajiem un ko tik nu vēl!

www.burnout.lv

 
Visi komentāri
 
166168. viesis 29.aprīlis 2005 11:07
0 0 Atbildēt

pieteicos

166186. viesis 29.aprīlis 2005 12:40
0 0 Atbildēt

Visas ir tiiras asfalta saciikstes?

166200. viesis 29.aprīlis 2005 13:07
0 0 Atbildēt

Bils: jā, viss notiek kartingu trasēs

166413. viesis 2.maijs 2005 19:26
0 0 Atbildēt

Lasu nolikumu un reecu:

Ja vairāki dalībnieki uzrāda vienādu laiku, tad viņi tiek klasificēti vienā vietā.

Redaktors 2.maijs 2005 19:29
0 0 Atbildēt

nu ja - tur nav, ko rēkt.

ja ir 2 pirmās vietas, tad nākamai jābūt trešai vietai. elementāri!

piemērs citiem vārdiem - pirmie divi dala 1/2.vietu. un loģiski, ka nākamais ir 3.vieta. domāju, ka tas būtu tikai loģiski. bet katrs organizators var izdomāt tādu sistēmu, kas viņam šķiet normāla...

167004. viesis 9.maijs 2005 9:46
0 0 Atbildēt

Burnout rullee

167018. viesis 9.maijs 2005 10:34
0 0 Atbildēt

Tas ir labi... 1a003

167022. viesis 9.maijs 2005 11:59
0 0 Atbildēt

Redaktor, ir jau OK, bet mani vairaak sasmiidinaaja taa "viena vita" ar ko ikdienas leksikonaa saprotam pavisam ko citu :)

167046. viesis 9.maijs 2005 17:35
0 0 Atbildēt

Baigās jau nu šosejas sacīkstes STANDARTA AUTOMAŠĪNĀM, ja var izmantot slikus un piedalīties ar sportam sagatavotu auto.

167048. viesis 9.maijs 2005 17:48
0 0 Atbildēt

Kāpēc tikai ieteicams lietot aizsargķiveri? Vai tad tā nav obligāta LAF prasība? Cik zinu tad BMW kausā ķiveres kietošana ir absolūti obligāta prasība.

167069. viesis 10.maijs 2005 10:30
0 0 Atbildēt

tapeec ka katream nav kjiveres durik

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti