Vēl viena iespēja piedalīties jauno šoferu konkursā

 
18.maijs 2005 11:27

“Scania Latvia” un CSDD piedāvā vēl vienu iespēju tiem konkursa “Eiropas jaunais kravas automobiļa vadītājs 2005” dalībniekiem, kuri kādu apstākļu dēļ nevarēja ierasties CSDD nodaļā aizpildīt teorētisko testu, piektdien, 20.maijā no pulksten 8:30 – 15:00 Rīgas CSDD nodaļā Bauskas ielā 86 veikt to pašu teorētisko testu.

Pretendentus lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni 7025707.
Zināms, ka no 150 pieteikušajiem dalībniekiem, aptuveni 70 nav veikuši teorētisko testu. “Tie konkursa dalībnieki, kas pagājušajā nedēļā – 13.un 14.maijā teorētisko testu aizpildīja, var neuztraukties un gaidīt rezultātus, kas tiks paziņoti 23.maijā katram dalībniekam individuāli,” skaidro “Scania Latvia” direktors un valdes loceklis Ervīns Arents.

Atgādinām, ka konkursam varēja pieteikties jebkurš pretendents, kuram ir CE kategorijas auto vadītāja apliecība un vecums nepārsniedz 35 gadus.   

Teorētiskajā testā ir iekļauti jautājumi ar vairākiem atbilžu variantiem par ceļu satiksmes noteikumiem, kravas automašīnu uzturēšanu, ekonomiju, kā arī ar drošību saistītiem jautājumiem. Tie 20 dalībnieki, kas visātrākajā laikā periodā uz jautājumiem atbildēs pēc iespējas pareizāk, tiks uzaicināti piedalīties Latvijas finālā 18.jūnijā veikt praktiskos pārbaudījumus. Vēl 5 dalībnieki tiks iekļauti rezervistos.
Latvijas fināla uzvarētājs dosies uz Eiropas finālsacensībām, kurās piedalīsies nacionālo finālu uzvarētāji no 28 Eiropas valstīm. Eiropas finālsacensības notiks 16., 17. septembrī Zviedrijā, Scania galvenajā mītnē Soderteljē.  

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti