Lielupes tilta rekonstrukcija norit pēc plāna 8

 
30.maijs 2005 10:29

Jūrmalas dome uzsver, ka Lielupes tilts, kas sekmēs ātru un ērtu iebraukšanu Jūrmalā, pēc rekonstrukcijas tiks atklāts jau 2.jūnijā. Jūrmalas dome arī vēlas atvainoties autobraucējiem, kuriem tilta remonta dēļ ir sagādātas pagaidu neērtības, iebraucot pilsētā, un atgādina, ka pēc dažām dienām transporta problēmas tiks atrisinātas.

Sestdien, 28. maijā, lielā apmeklētāju pieplūduma dēļ pirms tilta veidojās sastrēgums, kurā autovadītāji bija spiesti pavadīt aptuveni 20 minūtes. Lai mazinātu sastrēgumu, īpašās formās tērpti jaunieši autovadītājiem palīdzēja iegādāties iebraukšanas caurlaides, un satiksmi regulēja pašvaldības un valsts policijas darbinieki.

Uz situāciju operatīvi reaģēja domes vadītāji un darbinieki. Pie iebraukšanas punkta ieradās domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aigars Tampe, izpilddirektore Gunta Smalkā un Labiekārtošanas un apsaimniekošanas pārvaldes vadītāja p.i. Māris Demme.

Amatpersonas vēlreiz pārliecinājās, ka rekonstrukcija notiek pēc plāna, darbi netiek pārtraukti pat naktīs. Celtnieki strādā visu diennakti, lai pēdējos darbus, kas rada vislielākās neērtības autobraucējiem, paveiktu visīsākajā laikā.

Jūrmalas dome atgādina, ka remontdarbi šogad pilnā apmērā ir atjaunoti vēlāk nekā plānots, proti, situāciju ietekmēja vēlais pavasaris – zemes sasalums un mitrums. Turklāt, janvāra vētrās tika bojāts un pēc tam remontēts Lielupes tilta konuss. Remontam dome atvēlēja 38 000 latu.

Tilta atklāšanas dienā 2. jūnijā sāks darboties ērti izvietoti iebraukšanas maksas automāti, kuros varēs norēķināties ne tikai ar naudu, bet arī ar maksājumu kartēm. Norēķināšanās ar kartēm ir jauninājums autobraucēju ērtībām, kas vecā parauga automātos nebija iespējama.

Dome šīs nedēļas nogalē autobraucējiem, kuri vēlas apbraukt Jūrmalu, iesaka izmantot Liepājas šoseju un Kalnciema ceļu.

Elektrovilcienu satiksme brīvdienās nav traucēta un ir ērts veids, kā sasniegt kūrortpilsētu. 
 
Visi komentāri
 
168579. viesis 30.maijs 2005 10:39
0 0 Atbildēt

Jūrmalas domes pasūtīs reklāmraksts atbildei uz mēdijos sacelto šumu par vīkenda tuftu pie iebraukšanas jūrmalā.....

domājiet - 20 minūtes bija jāstāv, biļetes palīdzēja iegādāties un menti regulēja....

es stāvēju 40 minūtes... un nekā par apbraukt nevarēja lai nogrieztos uz jūrmalas apbraukšanu...

ments tāvēja malā un neko neregulēja, drīzāk skatījās kam varētu sodu piemudrīt....

biļetes iegādāties tie formās tērptie zaķi palīdzēja visai nodsacīti - proti - piebraucu pie automāta skatos zaķis stāv atveru logu iedodu latu, domāju pretī saņemšu biļeti un maukšu tālāk... a xren! zaķis iegrūz man pa logu kautkādu reklāmas lapiņu, paņem manu latu un AIZIET PIRKT BIĻETI...

to biļeti es pats varēju nopirkt tikpat ātri arī bez zaķa un nebūtu man makulatūra no zaķa jāņem....

168581. viesis 30.maijs 2005 11:14
0 0 Atbildēt

Njaa, tas korkis bija laps pasaakums... njemot veel veeraa tos daunjus, kas vilka pa labo celja malu - puteklji kaa Talsu rallijaa:)))))

168601. viesis 30.maijs 2005 12:08
0 0 Atbildēt

vareeja uz remonta laiku atcelt 1Ls par iebraukshanu juurmalaa, bet normaala attieksme no varas paarstaavjiem shajaa valstii nav sagaidaama

168603. viesis 30.maijs 2005 12:20
0 0 Atbildēt

Yee, shitais ir hiits!

Vislabaak man patika teksts par to ka domes kautkaadi tur Andri un Gunitas operatiivi reagjeejushi, ieradushies un paarliecinaajushies ka viss iet peec plaana... Nu no shaadas operatiivas reagjeeshanas un ierashanaas man un visiem paareejiem uzreiz vieglaak palika 50 min staavot tai zharonaa...

168607. viesis 30.maijs 2005 13:04
0 0 Atbildēt

Nabaga mūžam neapmierinātie.

Kad neko nedara - visiem nepatiik. Kad kāds kautko mēģina sakopt - atkal nav labi. Kad tad lai viņi to vietu sakopj? Ziemā būvēt ceļus?

168612. viesis 30.maijs 2005 13:30
0 0 Atbildēt

Sesdien bija ritigs vaajpraats uz to shoseju - stundu korkjii staaveeju, blji - visi velk 5 joslaas (2 pa zaali). Kautkaadi mikrinji, baļķvedēji biezo džipi - puteklji nejegaa - auto kaa peec rallija izskatijaas - a menta neviena, toties taalaak uz juuramalas apvedcelja protams, ka divas eerglju ekipaazshas 5ciishus kaseeja + veel pie nobrauktuves uz kauguriem arii džigiti ārkārtiigi braši visus vaktēja kas aiz neuzmaniibas vai peec ieraduma zem ķieģeļa paliida !!! Nu un kaa lai taadus ciena - brrrr !!!

Varbuuut tieshaam uz remonta laiak buutu to lasi atceelushi - vot i nebuutu sastreegumu !!!

168616. viesis 30.maijs 2005 13:58
0 0 Atbildēt

Pirms 20 gadiem izslēgtu tos Jūrmālas darboņus no partijas un nekur darba netiktu. Bet tagad "atvainojās" Smieklīgi. Partijas gan varēja novērtēt tos savus darboņus JL,Tp utt. Citādi iznāk tauta eksistē atsevišķi no tām partijām.

168746. viesis 31.maijs 2005 9:21
0 0 Atbildēt

jaasecina, ka tas plaans taads suudiigs. vareeja vinji tur rushinaaties krietni aatraak.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 31

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti