Golfa laukumā cīnīsies par jauno «Opel Tigra Twin Top» 4

 
14.jūnijs 2005 9:33

Otrdien, 14.jūnijā, plkst. 9:00, golfa laukumā „Viesturi” Jaunmārupē notiks Latvijas mediju golfa kluba un „Adam Auto” kopīgi rīkotais golfa turnīrs, kurā piedalīsies golfa spēlētāji no Latvijas masu medijiem un reklāmas un sabiedrisko attiecību aģentūrām, lai cīnītos par iespēju uz nedēļas nogali iegūt savā īpašumā jauno Opel Tigra Twin Top.

Sacensībās plāno piedalīties 20 golfu spēlējošo masu mediju pārstāvji, kuri izspēlēs 9 bedrītes.

Turnīra formāts būs Stableford, kas nozīmē, ka tiks vērtēts nevis izdarīto sitienu skaits katrā bedrītē, bet gan punkti, kurus pēc īpašas sistēmas piešķir par katru bedrīti. Turklāt minētā sistēma paredz, ka atkarībā no katra spēlētāja meistarības līmeņa (handikapa), mainās arī punktu skaits, tādejādi uzvarēt ir iespēja arī tiem spēlētājiem, kuri ikdienā necīnās par pirmajām vietām.

Turnīra organizatori ir parūpējušies ne tikai par pirmās vietas ieguvēju, bet arī par pārējiem dalībniekiem. Otrās vietas ieguvējs balvā saņems auto pretaizdzīšanas sistēmu, savukārt trešā vieta iegūs automašīnas marķējumu no „Autonama”. Visi sacensību dalībnieki tiks pie veicināšanas balvām.



Jauno Opel Tigra Twin Top varēs apskatīt arī uz vietas. „Adam Auto” pārstāvis Zigurds Liepa visus interesentus iepazīstinās sīkāk ar automašīnas tehniskiem rādītājiem, kā arī dos iespēju izbraukt izmēģinājuma braucienu.

„Šis ir neliels, bet ļoti ērts auto ar nolaižamu jumtu, kurā var baudīt, gan kabrioleta sniegtās sajūtas, gan siltumu un komfortu, braucot ar cieto jumtu. Neskatoties uz mašīnas nelielajiem gabarītiem, vēlamies parādīt, ka tās bagāžniekā pie nolaista jumta var ielikt pat golfa somu ar nūjām un doties spēlēt golfu,” smaidot stāsta Z.Liepa.

Z.Liepa zināja teikt, ka auto žurnālistiem iespēja testēt jauno Opel Tigra Twin Top ir bijusi arī līdz šim, bet, kā zināms, starp Latvijas Mediju golfa kluba biedriem ir arī ar auto nesaistīti žurnālisti, kuriem arī ir vēlme ievērtēt jaunas mašīnas. „Cerams, ka attiecīgajā nedēļas nogalē būs labi laika apstākļi, kas izjūtas braucot ar kabrioletu vēl vairāk spilgtinās,” piebilst Z.Liepa.

Turnīrā piedalīsies arī Latvijas Mediju golfa kluba (LMGK) prezidents Kristians Rozenvalds ar savu nesen iegādāto šī modeļa automašīnu. Kristians Rozenvalds un žurnāliste Baiba Lulle iegādājās Latvijā pirmo Opel Tigra Twin Top, tādejādi kļūstot par pirmajiem jaunā Opel modeļa lietotājiem tikai nepilnu mēnesi pēc tā prezentācijas Latvijā auto izstādē „Auto 2005”.

„Mums bija vajadzīga otra ģimenes mašīna un mēs nolēmām, ka tā vienlaicīgi var būt gan neracionāls, gan racionāls pirkums - divvietīgs, stilīgs kabriolets, bet ar 5 litru degvielas patēriņu,” stāsta Kristians Rozenvalds.

Jaunais Opel Tigra Twin Top pirmo reizi tika prezentēts šī gada pavasarī. Tas ir uz Opel Corsa bāzes būvēts divvietīgs auto ar speciālu, 18 sekunžu laikā salokāmu cietā jumta konstrukciju, kas tiek salocīts praktiski vertikālā stāvoklī, un līdz ar to mazajā automobilī atrasta vieta 440 litru bagāžniekam, kas ir šīs klases rekords.
 
Visi komentāri
 
170134. viesis 14.jūnijs 2005 21:55
0 0 Atbildēt

Tam Opelim pieliktu Peugeot zīmi priekšā, i neviens neprofs nepateiktu, ka tas nav Peugeut :)

170221. viesis 15.jūnijs 2005 14:12
0 0 Atbildēt

man nepatiik OPEL

170252. viesis 15.jūnijs 2005 18:38
0 0 Atbildēt

nu nav kur likt to otru k

170253. viesis 15.jūnijs 2005 18:39
0 0 Atbildēt

ļūdaini iepirkto tigra tt :)

reklamē uz nebēdu :) otru pat reklāmistam iešķiebuši par barteri :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti