Tuvākie satiksmes ierobežojumi Rīgā

 
8.jūlijs 2005 9:37

Sakarā ar SIA "Norma – S" iesniegumu par dzeramā ūdens apgādes un notekūdeņu novadīšanas tīklu paplašināšanas darbiem E. Dārziņa ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums, kurā paredzēts no 11. jūlija līdz 20. augustam slēgt visa veida transportlīdzekļu satiksmi E. Dārziņa ielas posmā no Velmes ielai līdz O. Olava ielai.

Darbu veicējiem uzdots: - nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu; - nodrošināt operatīvā transporta kustību; - nodrošināt iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas E.Dārziņa ielas slēgtajā posmā) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam.

Sakarā ar SIA "Norma – S" iesniegumu par dzeramā ūdens apgādes un notekūdeņu novadīšanas tīklu paplašināšanas darbiem Velmes ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums, kurā paredzēts no 11. jūlija līdz 20. augustam slēgt visa veida transportlīdzekļu satiksmi Velmes ielas posmā no Stokholmas ielas līdz Siguldas prospektam.

Darbu veicējiem uzdots: - nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu; - nodrošināt operatīvā transporta kustību; - nodrošināt iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Velmes ielas slēgtajā posmā) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam.

Sakarā ar SIA "SUIS-Rīga" iesniegumu par kanalizācijas tīklu izbūves darbiem O. Vācieša ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums, kurā ņemts vērā, ka no 12.jūlija līdz 22.augustam tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme Vecmoku ielas posmā no Ivandes ielas līdz Tēriņu ielai.

Darbu veicējiem uzdots: - nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu; - nodrošināt iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Vecmoku ielas slēgtajā posmā) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam; - nodrošināt operatīvā transporta satiksmi.

Sakarā ar Latvijas Republikas Kultūras ministrijas Valsts aģentūras Tautas mākslas centra iesniegumu Rīgas pilsētas izpilddirektors ir sagatavojis rīkojumu, kurā paredzēts aizliegt transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu, izņemot transportlīdzekļus ar festivāla "Sudmaliņas" speciālām caurlaidēm: 12.jūlijā un 13. jūlijā no plkst. 08.00 līdz plkst. 20.00:

-11. novembra krastmalā, 50 m garā posmā no Miesnieku ielas virzienā uz Poļu gāti (Vecrīgas pusē 4 transportlīdzekļiem);

15.jūlijā no plkst. 08.00 līdz plkst. 13.00: -11. novembra krastmalā, 50 m garā posmā no Miesnieku ielas virzienā uz Poļu gāti (Vecrīgas pusē 6 transportlīdzekļiem);

15. jūlijā no plkst. 08.00 līdz plkst. 16.00: -Kalpaka bulvāri, posmā no Elizabetes ielas līdz Antonijas ielai (Kronvalda parka pusē 6 transportlīdzekļiem).

Maksas autostāvvietas iepriekšminētajās vietās un laikos tiks slēgtas atbilstoši Ceļu policijas vai Rīgas pašvaldības policijas norādījumiem.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti