Ceļu policistu notriekušā vadītāja stāsts 121

 
28.jūlijs 2005 12:00

Dažas dienas iepriekš gandrīz visi mēdiji publicēja "šausminošu" ziņu par to, ka kāds vadītājs esot notriecis Ceļu policistu. Vakar varējām lasīt, ka par šo gadījumu ir ierosināta krimināllieta.

Tāpēc iAuto redakcija nolēma uzzināt arī policistu notriekušā vadītāja viedokli. Piedāvājam iepazīties ar viņa versiju:

Sveicināti Cien. Lasītāji un Lasītājas

Esmu Kaspars, kurš 24.07.2005 Ulmaņa gatvē "notrieca policistu". Un ir sanācis tā, ka iAuto portāls man piedāvāja uzrakstīt savu versiju, kā tas viss bija, par ko viņiem liels paldies.

Svētdienas vakarā, atgriežoties no laukiem uz Rīgu, ap plkst. 18:40 braucu pa Ulmaņa gatvi (Jūrmalas šoseju). Laiks bija apmācies, nesen bija nolijis lietus un ceļa segums vēl nebija nožuvis, kā rezultātā bija jālieto vējstikla tīrītāji, jo no apkārtesošajām automašīnām gaisā bija pacelts ūdens. Satiksme bija tiešām intensīva, virzījās saskaņoti un akurāti.

Netālu aiz lidostas viadukta , kur stiepjas lēzens līkums pa kreisi, man priekšā pa trešo (iekšējo) joslu braucošā automašīna Toyota Land Cruiser uzsāka strauju bremzēšanu. Uzlicis kāju uz bremzēm, es sāku mazināt ātrumu, ieslēdzis pagriezienu pa labi, es ieskatījos labajā atpakaļskata spogulī, un uzsāku pārkārtošanās manevru uz otro joslu. Kad biju jau pa pusei iebraucis otrajā joslā, pamanīju starp otro un trešo joslu stāvošu ceļu policistu, jo Toyota tam bija tikko pabraukusi garām. Nekavējoties pagriezu stūri pa labi, lai izvairītos no sadursmes ar ceļu policistu. Arī policists izlieca muguru, bet ar to bija par maz, un notika sadursme.

Pārdzīvojumiem pārpilns, novietoju automašīnu pie nobrauktuves uz DUS „Guna” un DUS „Statoil” un ieslēdzu avārijas uguņus . Izkāpis ārā konstatēju ka brauktuves pretējā pusē, zālienā novietots Toyota Land Cruiser un 20-30 metrus aiz Toyotas arī zālienā uz elkoni atspiedies gulēja un smaidīja policists.

Blakus notriektajam policistam ar rokām māja uz manu pusi ceļu policiste, liekot saprast ka man jābrauc prom.

Kad policiste pienāca uz brauktuves kreiso malu, es viņai nodevu dokumentus un atpakaļgaitā pārvietoju automašīnu uz krūmainu aleju kur bija novietota policijas automašīna.

Atbrauca ātrā palīdzība, un vairāki policisti. Divreiz iepūtu alkometrā, vēlāk man izsniedza kvītis ar mērījumu rezultātiem Tika noformēts negadījums, man atgrieza dokumentus. Aizbraucu mājās, nemiers.

Todien braucu kā parasti, bet diemžēl dažādu apstākļu dēl man bija liegts saskatīt policistu, lai arī kā es to gribētu. Pēc apziņas darīju visu kā noteica situācija.

Ar Cieņu Kaspars



 
121 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
173818. viesis 28.jūlijs 2005 12:36
1 0 Atbildēt

A nevar mentus iesiet gumijās, lai karājas zem tiltiem drošā augstumā virs satiksmes? Kā naktu ''fūre'', tā kolēģi šo parautu augšā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti