Pievienojies.lv - čats ar A.Lukstiņu un V.Vanagu 5

 
25.augusts 2005 0:02

Kampaņas „Dzer. Brauc.Pievienojies.” mājaslapā www.pievienojies.lv ceturtdien, 25. augustā no. Pl.12.00 – 13.00 jebkurš autovadītājs, kājāmgājējs, skolnieks vai bērnu vecāks varēs aprunāties ar Ceļu satiksmes drošības direkcijas direktoru Andri Lukstiņu un Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Sabiedriskās drošības pārvaldes Ceļu policijas biroja priekšnieka pienākumu izpildītāju Viktoru Vanagu.



Auto konfiskācija, sociālie darbi likuma pārkāpējiem, drošības pasākumi, uzsākoties jaunajam mācību gadam ir vieni šobrīd aktuālajiem jautājumiem, par kuriem sīkāk gatavi stāstīt čata dalībnieki. Īpaši aktuāla problēma, kas noved pie traģiskām sekām, ir pārgalvīga braukšana un auto vadīšana reibumā.

Vienlaikus jebkurš www.pievienojies.lv portāla apmeklētājs varēs uzskatāmi iepazīties ar cilvēka ratiņkrēslā dzīvesveidu – web kamerā redzamais jaunietis nav aktieris, un šis nav realitātes šovs. Ivo ir īsts, un šīs ir viņa īstās mājas Saldus rajonā Ezeres pagastā. Viņam ir 24 gadi, no kuriem pēc nelaimes gadījuma 12 gadus Ivo pavada ratiņkrēslā.

 
Visi komentāri
 
176351. viesis 25.augusts 2005 8:55
0 0 Atbildēt

Un spamot topikos - jeega? Mieriigi te var tagad 'parunaties':)

176353. viesis 25.augusts 2005 9:26
0 0 Atbildēt

Kāda jēga runāties? Visi jau esam iemācījušies: galvenais ir soda neizbēgamības princips... Galvenais ta galvenais, tikai mūsu valstī principi nedarbojas :)

176490. viesis 25.augusts 2005 12:36
0 0 Atbildēt

Es akls esmu vai kaa jo kautkaa chatu es tur nemanu...

176507. viesis 25.augusts 2005 12:55
0 0 Atbildēt

Nu man pietika paskatiities vakar Dombura raidiijumu... :/ Dazhas amatpersonas gudriem gjiimjiem stumj eeteraa kaut kaadu demagogjiju un vicina pirxtus, bet nemaak sakariigi atbildeet uz jautaajumiem. Atshaudaas ar kaut kaadaam bezformiigaam fraazeem. Tur laikam bija vairaak nekaa viens cilveeks bez augstskolas diploma. Skumji un reeciigi vienlaikus... :(

176623. viesis 25.augusts 2005 15:41
0 0 Atbildēt

Ar sakarīgu teikumu veidošanu vakardienas domburšovā īpaši grūti gāja CP šefam. Arī bijušajam CP šefam. Šlesers politiķa amatā esot, runu teikšanā būtiski progresējis. Segliņa kungs ar auto pats brauc ikdienā, kādēl ļoti labi izprot faktisko situāciju. "Apdrošinātājs" tā droši nemācēja pateikt, kā iespējama situācija, KA DĀRGU auto uz lizinga var nopirkt bomži vai puišeļi ? vai Prieks par to. Bet šoreiz ,likās, ka pats Domburs nebija apguvis konkrētajai tēmai nepieciešamo literaturu - daudz "peldēja" , raidījuma beigu daļu pat atvēlot VISPĀRĪGIEM jautājumiem. Iepriecināja fakts, ka NEVIENS no raidījumā esošajiem ,izņemot pašu Zivtiņu, neticēja CP struktūras pašreizējam "procesam". Pārsteidza arī fakts, ka CSDD šefs īsti nezināja, kas ir atbildīgā persona par ceļa zīmju un "zebru" izvietošanu pilsētā, un kā tas process īsteni notiek...Bet, jebkurā gadījumā, GALAVĀRDS - paliek Saeimas deputātiem, 15. septembrī.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti