NORD/LB Līzings piedāvā mazlietotus auto izdevīgāk 7

 
22.septembris 2005 10:12

Līzinga pakalpojumu kompānija SIA „NORD/LB Līzings” turpina aktīvu tirgus daļas paplašināšanas kampaņu, pirmo reizi sadarbībā ar automašīnu dīleriem SIA „Adam Auto” un SIA „A2 Autowelt” uz izdevīgiem līzinga nosacījumiem piedāvājot mazlietotu automašīnu iegādi.

Sadarbībā ar „Opel” markas automašīnu dīleri SIA „Adam Auto” tiek piedāvāta „Opel” vieglo automašīnu vai komerctransporta (1999. – 2004. izlaiduma gads) iegāde ar īpaši izdevīgiem līzinga nosacījumiem: bez pirmās iemaksas, ar 1,5% līzinga noformēšanas komisiju un izdevīgu procentu likmi (starpbanku procentu likme + 3%).

Savukārt sadarbībā ar tirdzniecības tīklu „A2 Autowelt" tiek piedāvāta mazlietotu automašīnu „Audi”, „BMW” un „Mercedes Benz” automašīnu iegāde uz izdevīgiem līzinga nosacījumiem: ar 5% pirmo iemaksu, 1,5% līzinga noformēšanas komisiju un izdevīgu procentu likmi (starpbanku procentu likme + 3%).

SIA „NORD/LB Līzings” valdes priekšsēdētājs Artis Birkmanis stāsta: „Redzot klientu interesi par mazlietotām automašīnām, mēs pirmo reizi sadarbībā ar dīleriem organizējam īpašā piedāvājuma akciju tieši tām. Īpašo piedāvājumu akcijas ir labs instruments, kā kompānija var palielināt savu tirgus daļu. Šajā gadījumā vislielākie ieguvēji ir klienti, kuriem ir iespējams iegādāties automašīnu, turklāt izmantot līzinga pakalpojumu ar vēl izdevīgākiem noteikumiem nekā ikdienas piedāvājumā. Esam pārliecināti, ka Latvijas ģimenes augstu novērtēs šo iespēju – par pieņemamu cenu un ar izdevīgiem līzinga nosacījumiem iegādāties mazlietotu automašīnu.”

 
Visi komentāri
 
179814. viesis 22.septembris 2005 13:31
0 0 Atbildēt

Kas ir tas mistiskais "starpbanku procentu likme"? Man buutu vieglaak, ja buutu raxtiits- 1.iemaksa saakot no ...%, gada procentu likme ...%. Nu kaut kaa taa...

179818. viesis 22.septembris 2005 13:45
0 0 Atbildēt

179814. viesis 22.09.2005 13:31

"...Man buutu vieglaak..."

Tas ka tev buutu vieglaak, nenoziimee, ka visi ir tavaa uztveres liimenii!!! Starpbanku procentu likme skaidri un gaishi pasaka to, ka, ja tev f*** konts nav NORD/LB tad bus jāmaksā komisijas maksas katru meenesi, kad tiks paarskaitiita tava nozheelojamaa nauda! SKAIDRS?! daaa....

179821. viesis 22.septembris 2005 13:59
0 0 Atbildēt

daaa...

Ned!R$, ja pats neko nejēdz! Gudrītis atradies!

Tas, kas tur bija teikts nozīmē, ka % likme = starpbanku % + 3%, ko grib uzvārīties Nord/lb. Savukārt starpbanku % ir naudas "cena", par kuru bankas aizņemas naudu no citām (lielākām) bankām, un tā ir mainīga.

179840. viesis 22.septembris 2005 15:21
0 0 Atbildēt

starpbanku procentu likme ir EURIBOR, RIGIBOR, LIBOR, etc., atkariibaa no liizinga valuutas

179846. viesis 22.septembris 2005 15:49
0 0 Atbildēt

principā man tāda tipa līzinga reklāma nespēj piesaistīt - ja uzreiz banka nespēj parasta cilvēka valodā skaidri un saprotami pastāstīt un aprakstīt, cik tad procenti jāmaksā par līzingā paņemtu auto, kādi maksājumi utt, bet tieši otrādi - svaidās ar visādiem tur gudriem banku un finansu termiņiem, nu kāda mārrutka pēc man tāds līzings vajadzīgs!

179849. viesis 22.septembris 2005 16:00
0 0 Atbildēt

Nu te nu gan gudriibas sarakstiitas!

Kur nu veel skaidraaki nosaciijumi kaa sai piedaavaajumaa. Vispaar jau sis liizinga piedaavaajums ir pat loti normaals, nemot veera to, ka veel pirms 1.5-2 gadiem saadu procentu likmi vareeja tikai dabuut hipotekaarajam aizdevumam.

Loti normaaals piedaavaajums tautiesiem, kuri grib braukt ar autinju, kuru ar pasreizeejiem ienaakumiem nevar pavilkt :)

Principaa jau inflaacijas liimenis muuszemee ir augstaaks par banaki maksaajamo %.

179871. viesis 22.septembris 2005 20:14
0 0 Atbildēt

starpbanku likme LV ir šeit(turpat arī priekš USD un eiro):

www.seb.lv/lv/private/se...rates/rigibor/

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti