Jauns serviss – remonta laikā lieto maiņas auto! 11

 
1.decembris 2005 9:25

Apdrošināšanas akciju sabiedrība „Baltijas Apdrošināšanas Nams”, pateicoties veiksmīgajai sadarbībai ar oficiālo Hyundai automašīnu izplatītāju Latvijā SIA „Skandi Motors”, sākusi piedāvāt saviem klientiem jaunu papildus servisu - iespēju ceļu satiksmes negadījumā bojātā auto vietā, tā remonta laikā lietot maiņas automašīnu.

„Skandi Motors” autosalonā iegādāto auto īpašnieki, kuri savu transportlīdzekli apdrošinājuši „Baltijas Apdrošināšanas Nams” AAS un iegādājušies KASKO polisi, turpmāk varēs lietot maiņas automašīnu, ja bojātā auto remonta laiks aizņems vairāk par vienu nedēļu.

„Automašīnas remontam nepieciešamās detaļas reizēm ir jāpasūta no piegādātāja, tādēļ remonta laiks mēdz būt garāks par nedēļu. Lai mūsu klienti nejustu neērtības, piedāvājam remonta laikā bez maksas lietot kādu no mūsu automašīnām,” saka Ainārs Liljē, SIA „Skandi Motors” valdes loceklis.

„Baltijas Apdrošināšanas Nams” AAS ir pirmā apdrošināšanas sabiedrība, kas, sadarbībā ar SIA „Skandi Motors” saviem klientiem piedāvā šādu servisu. „Mēs lieliski apzināmies, ka laiks, kamēr automašīna tiek remontēta, autovadītājam ir saistīts ar daudzām papildus grūtībām. Iespēja ceļu satiksmes negadījumā cietušā auto vietā uz laiku lietot maiņas automašīnu ir mūsu rūpes par savu klientu ērtībām. Vēlamies, lai neviens „Baltijas Apdrošināšanas Nams” polises īpašnieks nejustos aizmirsts arī šādās, nepatīkamās situācijās,” skaidro „Baltijas Apdrošināšanas Nams” AAS pārdošanas departamenta direktors Andris Čuksts.

Sadarbība ar „Skandi Motors” ir kārtējais solis apdrošināšanas pakalpojumu sniegšanas servisa līmeņa uzlabošanai un paplašināšanai Latvijā. „Baltijas Apdrošināšanas Nams” AAS izvērtēs līdzīgu papildus pakalpojumu ieviešanu nākotnē arī citu autosalonu klientiem. Apdrošināšanas sabiedrībai ir izveidojusies laba sadarbība ar vairākiem autosaloniem Rīgā, kuros tiek piedāvātas „Baltijas Apdrošināšanas Nams” AAS KASKO polises – „Skandi Auto” (Mitsubishi oficiālais izplatītājs Latvijā), „Skandi Motors” (Hyundai), „Aura Auto” (Mitsubishi), „Bensons Auto” (Honda), „Auto Italia” (Fiat, Alfa Romeo, Lancia), „Inchcape Motors Latvia” (Mazda) un „VEHO” (Citroen).

"Baltijas Apdrošināšanas Nams" AAS dibināta 2000.gada 19.maijā un sniedz pakalpojumus nelaimes gadījumu apdrošināšanā, auto transporta apdrošināšanā, īpašuma apdrošināšanā, kravu apdrošināšanā, kuģu apdrošināšanā, ceļojumu apdrošināšanā, kā arī citus apdrošināšanas pakalpojumus. Pēc 2004.gadā parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoma uzņēmums bija devītā lielākā risku apdrošināšanas sabiedrība Latvijā. "Baltijas Apdrošināšanas Nams" AAS bruto apdrošināšanas prēmijās pērn parakstīja 3,902 miljonus latu, savukārt uzņēmuma pašu peļņa bija 135 tūkstoši latu.

 
Visi komentāri
 
187162. viesis 1.decembris 2005 9:33
0 0 Atbildēt

jā, sen bija laiks.

citu auto marku dīleriem arī tā jādara, tas ir pat ļoti normāli!

nevis piedāvāt maiņas auto ar nomas maksu Ls 25 diennaktī plus benzīns pašam jālej :(

187163. viesis 1.decembris 2005 9:37
0 0 Atbildēt

Apsveicama doma, ceru,m ka dabā tas neizpaudīsies tā, ka jūs cienītais tagad 4 nedēļas pabraukājiet ar savu apskrāpēto un apdauzīto auto, līdz mums atnāks rezerves daļa, jo maiņas auto dodam tikai tad, ja nevarat kustēties svoim hodom

187166. viesis 1.decembris 2005 9:49
0 0 Atbildēt

nedēļu jau speciāli ielika. būs zin tā, detaļas būs pēc 5 dienām, tāpēc auto nedod. pēc 5 dienām pasaka, ka rīt, tad vēl pasaka, ka pēc 2-3 dienām. beigās paiet 2 nedēļas, a auto tā arī neiedod šādi vilcinoties

187167. viesis 1.decembris 2005 9:56
0 0 Atbildēt

Sen bija laiks saak latvijaa laikam domaat par pateereetajiem.

normaalas valstiis sen tas ir jau. Pasham bija taa norvegijaa kur es sadauziju auto un bez nekaadas sirds parmetumiem aizbraucu uz salonu un iedeva galiigi jaunu 0 auto, jo manam auto bija gruuti sadabuut detalas ar ko paarvietojos norvegijaa. un vizinaajos ar sho auto vesalu pusotru meenesi.

Tur ruupeejas par saviem klientiem cilveeki.

187214. viesis 1.decembris 2005 13:49
0 0 Atbildēt

Nekas jauns, If jau sen (gadus 2 noteikti) piedāvā tādu opciju jebkuras markas a/m jaunu ja pērk var iegādāties aizvietošanas segumu, ne tikai gadījumiem ja sasit mašīnu, bet arī ja nozog un nekāda nedēļa nav jāgaida un ko jūs muļķi domājat ka kāds to pakalpojumu par brīvu dos, vai nu pie cenas būs klāt, vai nu pie prēmijas :)))

187239. viesis 1.decembris 2005 17:36
0 0 Atbildēt

Sķiet, ka lielākā daļa viesu ir idiņi. Apdrošināt autiņu var uz dažādiem nosacījumiem. Ja vēlas var uzstādīt nosacījumu, ka sadauzot savu VAZ mašīnu, vietā tūlīt uz remonta laiku saņemsi 7-o BMW. Vienīgā problēma, ka šī apdrošināšana būs daudzreiz dārgāka kā pati nopirktā VAZ mašīna. Domājiet un rēķiniet paši kādu apdrošināšanu un par kādu summu gribat. Normāla apdrošināšana kā ārzemēs ar labu servisu arī izmaksā 10 līdz 15 % no mašīnas vērtības.

187252. viesis 1.decembris 2005 20:12
0 0 Atbildēt

ne jau servisa līmenis tiek pacelts, jo tad jau pa to pašu cenu būtu jāpiedāvā šāds papildus pakalpojums. Bet cik saprotu, ja izvēlies šo papildus iespēju, tad KASKO cena ir augstāka, tātad tā ir tīrākā "servisa paplašināšana"

187253. viesis 1.decembris 2005 20:13
0 0 Atbildēt

ui kā tiem marketinga speciem patīk smadzes kompostrēt, saucot zelta krāsā nokrāsotu mantu par zelta mantu.

187264. viesis 1.decembris 2005 23:03
0 0 Atbildēt

BEIDZOT !!!

Pasaulee shii prakse jau sen kaa straadaa un ir ljoti labaa liimenii !

187319. viesis 2.decembris 2005 14:47
0 0 Atbildēt

nu nl tas atkarigs no apdrosinasanas. mainas auto dod, bet tas maksa naudu.

ja pats vainigs, vai ir kasko - attiecigi piemaksa pats vai pie premijas.

ja cits vainigs tava auto apskadesana, tad vins (vina apdrosinasana) pie reizes ari maksa par aizvietojoso auto.

tava un vina adrosinasana tur pasas cinas sava starpa. man reali par to nav jadoma - es pat nezinu, ka beidzas viens sads gadijums man.

187355. viesis 3.decembris 2005 13:13
0 0 Atbildēt

Balta šādu pakalpojumu jau sen piedāvā, tas vienīgi ir par papildus samaksu. Tas nav nekas jauns un nebijis

Droši vien BAN tas ir tāpat, jo ja būtu bez maksas tad tas rakstā piecās vietās arī būtu uzsvērts ar izceltiem burtiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti