SRT: Tavs jautājums motoru sporta ekspertam 8

 
2.janvāris 2006 9:48

Kopš janvāra portāls www.srt.lv piedāvās lielisku iespēju piedalīties „viesa” iztaujāšanā, kas solās būt ļoti aizraujoša, jo jautājumi tiks ievākti divu nedēļu laikā, bet atbilde tiks gaidīta 24 stundu laikā.

Šī iespēja ļaus ikvienam motoru sporta interesentam ne tikai piedalīties diskusijās ar ekspertiem, bet gan pašam izvēlēties savu ekspertu.

Ar prieku varam paziņot, ka eksperti tiks atlasīti no visām motoru sporta disciplīnām. Īpaša uzmanība tiks pievērsta šosejas, rallija, krosa un kartinga disciplīnām. Iesākumā degpunktā atradīsies šoseja.

sport1.jpgPirmais viesis būs AMB komandas pilots Arnis Jurševskis – 2001. gada Baltijas čempions autošosejā klasē B2000, 2004. gada 3. vietas ieguvējs B2000, PSRS kartinga izlases dalībnieks. Viņš joprojām skatās optimistiski uz gaidāmo, 2006. gada sezonu un ir sācis veidot mašīnu Super 2000 klasei. Jautājumus viņam varēs uzdot līdz 14. janvārim.

sport2.jpgUz janvāra otro pusi viesis būs sporta aģentūras „Biķernieki” direktors Indulis Rukuts, viņš ir arī pieredzējis autošosejas braucējs, ar labiem panākumiem PSRS autošosejas izlasē.

Savukārt februāra sākumā gaidāms LAF šosejas komisijas priekšsēdētājs Uldis Pastnieks, kurš šosejas komisiju vada jau kopš 1991. gada. Februāra otrajā pusē kā viesi ceram ieraudzīt šī gada Latvijas rallija kopvērtējuma čempionu – Matīsu Mežaku.

Jautājumus ir iespējams sūtīt uz jautajums@srt.lv vai arī aizpildot formu, kas atrodas portālā www.srt.lv.
 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
189778. viesis 2.janvāris 2006 14:08
1 0 Atbildēt

no LV Mežaks tomēr visaugstāk bija, ja neskaita igauni :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti