Tuvojas Yokohama Ziemas Kauss autokrosā 31

 
16.janvāris 2006 11:41

2006. gada janvārī – februārī Valmieras rajona Brenguļu autotrasē notiks Yokohama Ziemas kauss autokrossā. Sportisti un fani ! Gatavojaties!



Automašīnu klases:

1. Klasika – 2000 (Automašīnas ar motoru priekšā un velkošo tiltu aizmugurē)
2. Priekšas piedziņa
3. OPEN (Automašīnas ar vienas ass piedziņu
Visas trīs klases izmanto YOKOHAMA IG-10 riepas. Iegādāties var firmā ,,Dalans,, Rīgā, Krustpils ielā 60. Riepu cenas: 13`` - 25Ls gb.; 14`` - 30Ls gb.
4. Brīvā klase ar vienas ass piedziņu (Riepas - ar sporta radzēm)

Brenguļu autotrase ir piedzīvojusi lielas pārvērtības pagājušā vasarā. Šobrīd trase atbilst visām drošības prasībām. Vēl notiek darbi skatītāju ērtībām.

Yokohama kausā 2006 gaidāms daudz lielāks braucēju skaits, nekā iepriekšējās sacensībās. Organizatori plāno organizēt 2. posmu vēlu sestdienas vakarā. Tas būs pirmo reizi Latvijā ziemas autokrosā, kad visa trase būs izgaismota un sportisti dosies cīņā. Iespējamie datumi: 22.janvārī vai 5., 12. vai 19. februārī.

Sekojiet reklāmai www.iauto.lv un citos masu mēdijos. Protams, ka arī oficiālā Brenguļu autotrases mājas lapā www.btrase.lv

Notiks trīs posmi.
1. posms – braucieni pretēji plkst. rādītāju virzienam
2. posms – braucieni plkst. rādītāja virzienā
3. posms – abos virzienos

UZ TIKŠANOS BRENGUĻU AUTOTRASĒ!

 
Visi komentāri
 
190856. viesis 16.janvāris 2006 12:22
0 0 Atbildēt

Vai tiešām tas Vērmanis beidzot saņēmies kaut ko uzrīkot?

Citādi Rencēnos un Sauļos čaļi paši, jau sen rīko gonkas. Lai nesmej tie kas nav kursā, arī organizācija ir līmenī, viss tā kā pienākas. Pālī nepiedalīsies un arī guļot nepabrauksi, kā daži labi šeit citos rakstos reklamējas...

Arī riepas Yokohama visi sapirkuši, cik zināms var nopirkt arī pie Saliņa KSauto.

190864. viesis 16.janvāris 2006 13:31
0 0 Atbildēt

Tie jau tur tādi kaktu mači vien esot tajos Rencēnos un Sauļos... :D :D :D Biļešu tirdzniecības vietā esot ziedojumu vākšana :D :D :D vot lielais līmenis :D :D :D

Ne do Dievs uztaisīs kādus sūdus tur Rencēnos, un būs vainīgs viss Latvijas autokross, dēļ kaut kādiem kaktu mačiem.

Brenguļu trasē vismaz ir viss pārredzams un sēdi kaut mašīnā un skaties krosu :) šeit ir citi ātrumi, nekā mocīties ar tiem nabaga žigulīšiem 25km/h...

190911. viesis 16.janvāris 2006 22:28
0 0 Atbildēt

Ko tu tur čaplak ar nr. *190864* bezdi!

Ja neesi tur bijis, ned..., dalības maksa Ls10,- uz visu dienu, sacenes ar tiesnešiem, savu nolikumu, neatliekam. med.palīdzības un glābšanas dienesta norīkojumu uzraudzībā. Rencēnos vienīgais mīnuss, ka trase varēja būt platāka.

Droši vien sīkais Vērmanis (juniors) arī apd...is citu rīkotas sacensības uz kurām brauca dalībnieki pat no Rīgas rajona un vēl tālāki.

Tā arī izklausās pēc jūsu puiciskās lielīšanās un citu darba ar :D apzīmēšanas. Visiem jau zināms, ka pat uz LAF sūdzējāties, kā kaut kādi puikas - brāļi Traubergi un citi Rencēnu čaļi atļaujās rīkot it kā nesankcionētas sacīkstes.

Ņuņas, ja paši nevarat saorganizēt sevis finansiālu uzvārīšanos, tad nenolieciet tos, kuriem piķis nav svarīgs, bet gan trases uzturēšana un Brīvdienu atpūtas organizēšana.

Varī sīkais junior mani oponēt, tik un tā zināms, ka tev nav taisnība.

190927. viesis 17.janvāris 2006 10:51
0 0 Atbildēt

sviests - ko var mērīties ar pincīšiem

190932. viesis 17.janvāris 2006 11:23
0 0 Atbildēt

Oļģerts Juniors:

vot viens man besi laukā, ko var di**st aiz muguras? kaut kādi anonīmie rakstās, vienu protams jau nojaušu kurš varētu būt tas, nesaprotu vienu ko salīdzina divas dažādas sacensības? prieks par Rencēniem ka tur spēj uzorganizēt sacensības ar tik daudz žiguļiem, biju pats skatīties, viss o.k. organizācija laba un neko sliktu nevaru teikt par to visu pasākumu, cepuri nost ka viss ir oficiāli nokārtots lai varētu ko tamlīdzīgu organizēt. par kādām sūdzēšanām LAF iet runa? neviens nekur nav ne sūdzejies ne ko, jo tās sacensības Rencēnos galīgi neietekmē sacensības Brenguļu autotrasē, kur ir pavisam cits organizācijas līmenis, citi sportisti utt! es pat varētu iet palīgā vēl organizēt tās sacensības Rencēnos, lai arī tālāk attīstās atpūta arī tiem kas nepiedalās profesionālās mēroga sacensībās, jo daudz takš tādi ir! kas to zin varbūt tā klase attīstas un beigu beigās vēl atdzimst vecā labā klasika-2000 līdz ar to arī autokrosā.

autokrosa organizācija ir vairāk vai mazāk hobijs un par kaut kādu uzvārīšanos lielo un mēmo piķi no tā gūt, nevar būt i ne runas, jo paši atdzīstat arī Rencēnos, neko jau nedarītu ja kaut piečuks par to netlektu.

Takš vismaz ja ne reģistrējatries, tad vismaz piesakat kurš raksta ziņojumu, a to tie anonīmie visu laiku, nezin ne kam atbildēt, ne ko.

190938. viesis 17.janvāris 2006 12:32
0 0 Atbildēt

Nu ko, junior taisnība rūgta bija, palika bail, ka tiki atmaskots, sāki čivināt citu dziesmu?

Neuztraucies, ja tik ļoti vēlies zināt, kurš to raksta, pats pie tevis pieteikšos, jeb drīzāk jau gan tu pats pie manis.

Neko nepatiesu jau pateicis netiku, vari attaisnoties kā gribi...

190942. viesis 17.janvāris 2006 12:46
0 0 Atbildēt

Oļģerts Juniors:

Kāda patiesība? par ko vispār šeit ir bazars? kādas bailes? topikā jau pirmais kas ir uzdir**ns no kaut kā nezin kā. Kāda pieteikšanās, kas toč kaut kāds bērnudārzs tur raksts anonīmais? parasti tie anonīmie ir skolnieciņi kas grib sevi pierādīt kaut ko un raksta šādas muļķības!

190948. viesis 17.janvāris 2006 13:28
0 0 Atbildēt

Šeit redzams cik augstu vērtē sevi rencēnieši, neko vēl nesasnieguši..., maz ticams ka Traubergi ir tie kas te muld, jo viņi ir sakarīgi domājoši cilveki un visus konfliktus novērš taktiski nevis lieloties un *******ot vienam par otru :D :D :D

Pareizi juniors saka, paši topiku iesāk ar *******anu kaut kādi skolnieki un tā arī turpina, cik noprotu juniors atbalsta pat Rencēnos pasakumus, bet šie tik ******* tālāk...

Es jau galīgi tos kaktu mačus Rencēnos neatbalstu, tur nekā neesot, lenā garā žūžinot pa trasi vecās lamatas... :D :D :D

Māris [ValmierA]

190967. viesis 17.janvāris 2006 15:41
0 0 Atbildēt

Renceni nestaav klat Valmieras krosam, jums ir zems liimenis salidzinot ar b-trasi... Tas ka nekas netiek rikots nenozime ka visi nolikushi vģus garazha un guļ... Viss buus kaa vajag... Valmiera riiko reti bet riko grandiozakos pasakumus krosa, rencenos tik vien ir ka saucamie sestdienu izbraukumi... Neesmu neko iipashu redzejis juus krosa... Ja tev liekas ka viss ir atkarigs no k-kadie Yokohama ratiem tad tu neesi bijis reali iista krosaa... Taa kaa nezaudejat ceribas uz Valmierieshu čaļiem, jo agri vai veelu kross atgriezisies musu gala un renceniem tik vien atliks ka nošķielēt ar šķibu aci... Davai....

190971. viesis 17.janvāris 2006 15:56
0 0 Atbildēt

Nu joptv.. Ko var sakt d__st viens pa otru peekshnji....

Ir gonkas Renceenos un ir Brengulju autotrasee, divi dazhaadi liimenji !!! Jeega tur tagad d__ties ?!

Brengulju autotrasee cik manaams viss notiek, attiistaas, arii labi paaredzama trase praktiski no jebkuras vietas - Viss ir labi ! Visi krosi ir nopietni pasaakumi ! ne tikai pavizinaashanaas... Taa tureet...!!

Renceenos nu lai braukaa.. Kursh ta neljauj..? zeeni pabraukaajaas, un shkjilj zhiguljus.. prieksh atpuutas ideaali...

Pareizi.. gudraak ir atbalstiit vieniem otrus u.tml.

Janis

190974. viesis 17.janvāris 2006 16:29
0 0 Atbildēt

Ir gan traki! Vai tad te kāds būtu kā paši sakat ap***sis Brenguļu trasi? Nevienā komentā tak par to nekas slikts nav teikts?!

Jā trase tur ir forša arī sacensības interesantas, tikai cik tauta Valmierā runā tie organizatori Vērmeļi mēdzot palikt parādā strādniekiem. Tādēļ jau arī Zilākalna autotrase esot paputējusi.

Kāda jau gan man tur darīšana, lai jau katrs taisa savu biznesu, kā māk. :)))

Cepuri nost Brenguļu autotrasei un tās vaidotājiem, sacensību organizatoriem u.t.t. Vērmeļiem! :)))

190981. viesis 17.janvāris 2006 18:23
0 0 Atbildēt

Oļģerts juniors:

Lai nerastos baumas vai kas tamlīdzīgs Zilākalna trase paputēja tikai dēļ nesaskaņam ar zemes īpašnieku, tagad ir sava zeme, sava trase. Trases strādnieki 90% ir palikuši vel tagad Brenguļu trasē no Zilākalna autotrases strādnieku pulka!

p.s. kāda tev tur daļa kārtējais viesi (bērnudārz), ko runā Valmierā, Brauc un skaties, nevis uzklausi baumas un laid tās tālāk! pateikšu vienu cik esmu dzirdējis no saviem paziņam, un no paziņu paziņām (kuri man netrūkst), ka vismaz kaut kas tajā Valmierā (apkaimē) notiek arī autosporta ziņā!

190984. viesis 17.janvāris 2006 20:08
0 0 Atbildēt

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

190985. viesis 17.janvāris 2006 20:14
0 0 Atbildēt

Labi, priekš jums, ka zemes īpašniekam nav internets...

Neuzvelcies, katram sava taisnība...

Ko tu ar to bērnu dārzu, te nav neviens no tavas grupiņas, vismaz pareizrakstības ziņā :).

190995. viesis 18.janvāris 2006 12:01
0 0 Atbildēt

eu tu gudriniek lielais, beidz aizdirrrrst topiku - ej un čato jippii.lv tur tevi vismaz ņems kāds pa pilnu!!!

Pareizi Juniors saka, Bērnudārzs kaut kāds te viens, atradies gudrinieks, lielais visszinis, tikai savu vārdu gan nevar nosaukt, tas jau vien liecina par bērnu līmeni smadzenēs, ka muld ne pa ķeksim ... - ģerevņa!!!!!

Brenguļu trase rulzzz, visu cieņu Vērmaņiem - ka kaut ko ņemās un darās.

Lai kā katram dzīvē ir veicies, vai neviecies ar biznesiem un pasākumiem, bet kā redzam, viss vēl notiek un notiksies!!!!!

Tikko biju uz trasi paskatīties, viss tīrā ledū, un vēl lej ūdeni virsū uz trases, tākā būs interesanti, it sevišķi šipu klasē!!!!

Vienam citam ir pareizrakstības kļudas uzvārda rakstīšanā, tāds neliels uzbrauciens Vērmaņiem, es jau Juniors tavā vietā uzzinātu kurš tas ir, un tā viņam I.P. aizčakarētu ka maz neliekas, vairs savu mūžu negribētu neko tamlīdzīgu rakstīt (Es sniedzu tādus pakalpojumus, ja vajag - dod ziņu :-) )!!!!!

_____>>>> Jaņčuks BMW ix 2,5L (= autokrosa fans =)

190999. viesis 18.janvāris 2006 12:28
0 0 Atbildēt

..lej , lej uzlej vēl!

Super trase, super gonkas vai tad te kāds, ko sliktu ir rakstījis par Brenguļu autotrasi????

Te jau vairāk iet runa par to, ka nevajag gaiļiem būt!

Ko jūs te visi rejat, kā kranči, ko draudat paši nezin kam, ko ņematies kā bērnudārza bērni, kuriem, kāds uzsmējis par nesmuku smilšupili?

:) :) :) :) :) :)

191003. viesis 18.janvāris 2006 12:48
0 0 Atbildēt

eu tu gaili, kurš ta te sāk muldēt šinī topikā ?????

Cik redzu viens tas skeptiķis un kašču meklētājs ir viens cilvēks šeit, tu ko tiešām džekiņ esi drosmi pārēdies, vai nezini uz ko ir spējīgi hakeri, ja viņiem kaut ko pasūta uz I.P. lai izdara ???? :))))))) Sēdi un klusē !!!!

Personīgi zinu Junioru tā vairāk, bet visā visumā zinu abus Oļģertus, sakarīgi cilveki, zin ko dara un ar savu centību tālu arī tiek. Nekādu lielību nebiju līdz šim novērojis, drīzāk otrādi izpalīdzību draugiem u.c. !!!!!

Beidzot nosauc savu vārdu mīkstais tu !!!!! Zin tikai kā muldēt, visszinis lielais !!!! Bailes jau saukt vārdu, jo zin ka sūdi būs viņam !!!!!!

_____>>>> Jaņčuks BMW ix 2,5L (= autokrosa fans =)

191004. viesis 18.janvāris 2006 12:52
0 0 Atbildēt

Ko var čīkstēt?

Vai tavs ix 2,5L, gadījumā nav vecais 5-tais, ar uzrakstu priekšējā logā BMW????

Hakeri atradušīes...

191005. viesis 18.janvāris 2006 12:57
0 0 Atbildēt

...vai, aizmirsu parakstīties!

Audi, bez qatro (- rallija fans-)

191014. viesis 18.janvāris 2006 13:24
0 0 Atbildēt

Pa laimi tas sūda BMW, ar priekšā bmw uzrakstu nav mans !!!!

Džekiņ, tu piekasies par parreizrakstību dažiem, palūko pats kā raksti vārdus ;)))))))) ģerevņa !!!!!!

Piever savu *****.

Ja ne es pats uzzināšu kurš tur ir to drosmi pārrēdies, un muld pa deviņi memi !!!!!!

Labāk jau liecies mierā, pietiek reklamēt pasākumu, uztaisi atseviču topiku par savu VAZ kausu un rullē taisni !!!!!

_____>>>> Jaņčuks BMW ix 2,5L (= autokrosa fans =)

191021. viesis 18.janvāris 2006 14:02
0 0 Atbildēt

KO TU PATS VARI čīKSTēT NEAPMIERINāTAIS UN VAZ KAUSA SLAVēTāJS, NU NERULLē TAVS VAZ KAUSS, LIECIES TAKš MIERā, SKATīTāJIEM VAJAG āTRUMU, ASAS IZJūTAS, KūLEņUS UTT, TO VISU TIKAI BRENGUļU TRASē VAR REDZēT ZIEMā

GAIDAT NO RīGAS VESALU BARU ATBALSTīTāJU BRENGUļU TRASEI :) :) :) MēS BūS OFIC :) :) :)

ZIEMAS KROSS RULLē, PEACE :) (TIE KAS VēLAS BRAUKT KOPā, NO JUGLAS STATOIL SVēTDIEN PLKST 10:00 IZBRAUCAM)

191025. viesis 18.janvāris 2006 15:05
0 0 Atbildēt

Es noteikti būšu!:)

191079. viesis 18.janvāris 2006 21:15
0 0 Atbildēt

Jančuk (autokrosa fans), saprotu, ka brauc ar BMW, bet vai ar kabrio? Tad jau šodien arī gaisa temperatūra tev būtu īsti piemērota...

Izstāsti, kas ir tas ix 2,5L vai tas ir tava krāniņa izmērs? :)

Parasti jau augumu un apģērbus mēra ar L un X, XL.

Tāpēc jau par gaiļiem, ģerevņām runā, nekas mēģini pastaipīt varbūt savam nikam varēsi piemest vēl kādu burtu... :)

Drosme jau nav ēdama lieta, laikam ko ēdot esi ticis maldināts?! Nekad netici visam kas rakstīts.

Labi, lai tev siltāk ap dūšu un varī kaut nedaudz izjust savu pārākumu (vismaz auto brendos), tad pārvietojos ar Audi, ha, un vēl ar dīzeli (pamēklē pa rajonu, varbūt atrodi kādu aizdomīgu), bet tu jau zini, bet varbūt nē, ka ziemas apstākļos jauda nav noteicošā. Labi, netraucēšu, ej pastaipies :).

191084. viesis 18.janvāris 2006 22:19
0 0 Atbildēt

Labi, man patiesi apnika te ,,spēlēt ar jums futbolu,,.

Tāpat skaidrs, ka šeit čato vieni un tie paši cilvēki. Nav ko mocīties un rakstīt ar lieliem vai maziem burtiem, tam nav nozīmes.

Man vienalga, kas notiek Rencēnos, Sauļos vai Brenguļos.

Nevienu nereklamēju un netaisos to darīt! Braucat jūs ar Vaz, Zaz vai Bmw, man vienalga...

Purkšķinātāji, palasiet visus iepriekš rakstītos un atrodiet kaut vienu čatu, kurā būtu aprunāta vai kā citādi nolikta (kā jus sakat ap****a) Brenguļu autotrase un tur organizētie pasākumi???

NAV!

Tikai jūs te ņematies ap****t Rencēnus u.c., nez kapēc uzskatat ka esat aizvainoti un nemitīgi slavējat savus Brenguļus! Daļa taisnības jau jums arī ir, varbūt... :)

Palasiet tekstus, to rakstību un izteikšanās veidus, un sapratīsiet paši, ka ļoti labi ir redzams un saprotams, ka raksta vieni un tie paši cilvēki :)!

Nav citiem intereses, PAGAIDĀM, par šo rakstu...

Varam jau rakstīt, ka satiekamies arī pie Berģu Statoil, svētdien plkst 10:15, būsim ofic, bet vai tas nav smieklīgi. ha, ha, hā.

Mēraties ar saviem kr****iem paši, es to netaisos darīt!

191102. viesis 19.janvāris 2006 0:12
0 0 Atbildēt

Bremze tu esi iepriekšējais rakstītāj, tev ar smadzenēm viss ir kārtībā ??? Pats tu iesāc topiku ar uzbraucienu, pa vidu komentāriem ir uz*******ana!!! Tev teica, tu neesi gaidīts šinī topikā, ej čato kur bērnudārzs čato, tev tur būs līdzīgi smadzeņu attīstības ziņā!!!!!! Ja gribi no sirds izrakstīties, ej uz čatu, tur tev būs ko darīt !!!!!!

Kāda huj tev razņiča kas ir ix xi vai nezinix, saproti bērnu smadzenīte, ir tāda lieta kā nick name!!!!!! tur nav noteicošais ne marka auto ne modelis ne kas cits, bet gan izdomāts savs nick, ar kuru piedalos visos nopietnos čatos. Vot bērnu smadzene toč!!!!!! Ir divi varinati, vai nu tu esi liels losis, vai nu tu esi maziņš losis ;)))))))))))

Nezinu kas vel te čato, bet atščirībā no tevīm bērnu smadzenīte, es nekaunos savu nick pateikt kā arī savu vārdu!!!!!!

Jaņčuks BMW ix 2,5L

191103. viesis 19.janvāris 2006 0:28
0 0 Atbildēt

Jācer, ka tev pirksti nemežģās rakstot savu nick name.

Izvēlies aprakstīt kādu citu savu orgānu, lai sanāk īsāk, piemēram, eye -10. :)

191104. viesis 19.janvāris 2006 0:32
0 0 Atbildēt

Vai eye +2,5, man vienalga, ka tik tev būtu vieglāk.

Paši, jus āksti, visi rakstaties anonīmi, piereģistrējaties paši, kāpēc to nedarat? Ko te blato ar savu izmēru 2,5cm vai mm. :)))

191137. viesis 19.janvāris 2006 11:25
0 0 Atbildēt

Kas pa sviestainu bazaru te notiek???

Tam viesim toch nav visi maja, kurs ieprieks te rakstas, principa viens kas ir neapmierinatais visu laiku!!!

191139. viesis 19.janvāris 2006 11:32
0 0 Atbildēt

Nu re, atkal rakstītājs zināms, paskaties pēc veida, kā salicis izsaukuma zīmes :). Krāniņ beidz staipīties, nomierinies!

191713. viesis 27.janvāris 2006 0:55
0 0 Atbildēt

Sviests

191714. viesis 27.janvāris 2006 1:08
0 0 Atbildēt

Rencēnu pasākuma organizātori nekad nav atļāvušies izteikt ko sliktu par Brenguļu trases apsaimniekotājiem. Tāpēc nevajag uzķerties uz provokācijām un kliegt līdz ar seklajiem.

Uģis Banders.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti