Toyota prezentē Yaris T Sport konceptauto 5

 
1.marts 2006 9:16

Yaris T Sport konceptauto ir dizaina paraugs, kas prognozē jaunā Yaris, kurš salonos parādīsies nākamgad, nākotnes sporta versiju.



• Jaunais 1,8 litru benzīna dzinējs apvieno izcilu veiktspēju ar izsmalcinātību un ekonomiju
• Īpaša dizaina 17 collu vieglmetāla diski un virsbūves krāsojums Storm Grey tonī
• Pārveidots buferu un aizmugurējo lukturu dizains
• Sportisko izskatu akcentē jauni sānu kāpšļi un aizmugures antispārns
Šī konceptauto pamatā ir ideja par izsmalcinātu sporta hečbeku, kas ietverts kompaktā formā un ir spējīgs sniegt braukšanas baudu jaunāka gadagājuma pircējiem, kas tomēr meklē auto ar augstu aprīkojuma un komforta līmeni – īpašībām, kas vajadzīgas braukšanai ikdienā vai brīvdienu izbraukumiem.

Yaris T Sport konceptauto unikālu padara izteikti sportiskais dizains. Priekšpusē kā akcents izmantots melns tīklveida režģis, kas uzsver masīva dizaina buferi ar iebūvētiem miglas lukturiem. Pārveidots arī aizmugurējais buferis, bet T Sport aerodinamisko veidolu papildina izteiksmīgie sānu kāpšļi un aizmugures antispārns.

Auto standartā uzstādīti 17 collu diski, kas nodrošina izcili labu vadāmību un gaitu, bet T Sport izskatu uzlabo arī jauna dizaina aizmugurējie lukturi un īpaši veidots hromēts izpūtējs. Lai piešķirtu personiskumu, uz priekšējā režģa uzlikta T Sport zīme.

Yaris T Sport virsbūve ir krāsota īpašā pelēkas krāsas tonī - Storm Grey. Dinamiskais un sportiskais modelis būs pieejams ar jaunu 1,8 litru benzīna dzinēju.
 
Visi komentāri
 
193603. viesis 1.marts 2006 10:35
0 0 Atbildēt

komentu ja varēja nedzēst, ja ? :D tik skanīgs vārds bija - HEDŽBEKS :D

193614. viesis 1.marts 2006 11:32
0 0 Atbildēt

problēmas?

193621. viesis 1.marts 2006 12:16
0 0 Atbildēt

pa ielām ar šito varēs vienu otru nokost ka nemetās :)

193622. viesis 1.marts 2006 12:17
0 0 Atbildēt

foto gan ir yaris parastais :(

193651. viesis 1.marts 2006 16:30
0 0 Atbildēt

nez kas tas apr 1.8 benzīnnieku...mabe 1.8-liter DOHC 16-valve VVTL-i skaistulis ar 164 zs, bet pat VVT-I varians būtu ok:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti