Svētdien autodaudzcīņas karuselis Ērgļos 1

 
1.marts 2006 11:33

Šīs nedēļas nogalē turpināsies ziemas autodaudzcīņas aktivitātes. Sestdien sporta kompleksā „333” tiks aizvadīts „SK 333” ziemas kausa izcīņas trešais posms, bet svētdien Ērgļu apkārtnē risināsies interesantas sacensības – „Daudzcīņas karuselis”, kurās dalībniekiem būs jāsacenšas trīs dažādās trasēs.

„SK 333” kausa izcīņā aizvadīta puse – divi no četriem paredzētajiem posmiem. Šobrīd kopvērtējuma līderpozīcijās savās klasēs atrodas Ulvis Bujāns, Gints Bujāns un Normunds Orlovs. Sacensības sestdien sāksies pl. 9.15 ar startu priekšpiedziņas klases braucējiem. Atgādināsim, ka „333” kompleksā ir iespējams baudīt arī citus ziemas priekus – piemēram, braukšanu ar kalnu slēpēm vai snovborda dēli.

Vairāk info »»
Svētdien aizraujošas sacensības, kas apvienos daudzcīņas un rallija elementus, paredzētas Ērgļu apkārtnē. „Daudzcīņas karuselis” sāksies trasē „Ķeipene”, kas atrodas ceļa „Ķeipene-Madliena” 2. km (reģistrācija no pl. 8, starts pl. 10). Pēc tam dalībnieku karavāna dosies uz „Lukstu” trasi pie Ērgļiem, bet pēdējais pārbaudījums būs divarpus kilometrus garais aplis uz Jumurdas ezera, kas būs jāveic divreiz. Turpat, atpūtas bāzē „Jumurdas muiža” notiks apbalvošana. Atšķirībā no līdzšinējām daudzcīņas sacensībās, „karuselī” varēs izmantot arī radžotas riepas.

Ar vienu automašīnu drīkst startēt divi dalībnieki. Nepieciešamības gadījumā treilerus, rezerves riepas un citu tehnisko arsenālu būs iespējams atstāt Ķeipenes trasē.

LAF Standartauto komisijas preses dienests
 
Visi komentāri
 
193657. viesis 1.marts 2006 17:58
0 0 Atbildēt

jāaizbrauc joka pēc :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 5

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti