Analizēs paveikto un lems par darāmo

 
6.marts 2006 10:45

Pirmdien, 6.martā plkst. 14.00 Satiksmes ministrijas lielajā sēžu zālē notiks atklātā Ceļu satiksmes drošības padomes (CSDP) sēde, kurā tradicionāli tiek aicināti piedalīties Latvijas žurnālisti.

Padomes sēdi atklās satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP). Sēdē paredzēts iepazīties ar 2005.gadā ceļu satiksmes drošības uzlabošanā sasniegtajiem rezultātiem, par to informāciju sniegs VAS „Ceļu satiksmes drošības direkcija” (CSDD) valdes priekšsēdētājs Andris Lukstiņš un Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Sabiedriskās drošības pārvaldes Ceļu policijas biroja priekšnieks Edmunds Zivtiņš.

Par CSDP lēmuma par izglītību ceļu satiksmes drošības jautājumos izpildi ziņos Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvis un CSDD speciāliste Valda Kjaspere, savukārt CSDD Sabiedrisko attiecību daļas priekšnieks Jānis Aizpors informēs padomi par kampaņas „Gaismaszīme” gaitā panāktajiem rezultātiem gājēju drošības uzlabošanā. Informāciju par Ceļu satiksmes drošības nacionālās programmas 2007. – 2013.gadam izstrādes gaitu sniegs Satiksmes ministrijas (SM) Autosatiksmes departamenta direktors Māris Pēkalis.

Ceļu satiksmes drošības padome ir konsultatīva institūcija, kuras darbības mērķis ir sekmēt vienotas valsts politikas izstrādi un īstenošanu ceļu satiksmes drošības jomā, lai paaugstinātu vispārējo ceļu satiksmes drošības līmeni valstī. Padomes sastāvā saskaņā ar nolikumu ir satiksmes ministrs (padomes priekšsēdētājs), iekšlietu ministrs (padomes priekšsēdētāja vietnieks), SM Autosatiksmes departamenta direktors, vairāku ministriju valsts sekretāri, Valsts policijas priekšnieks, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieks, VAS "Latvijas valsts ceļi" vadītājs, Ceļu satiksmes drošības direkcijas direktors, Latvijas Pašvaldību savienības, Rīgas Tehniskās universitātes, Rīgas domes, Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja, kā arī Latvijas Automoto biedrības (LAMB) pilnvarotie pārstāvji.

Informāciju sagatavoja
Satiksmes ministrijas
sabiedrisko attiecību nodaļa un
CSDD sabiedrisko attiecību nodaļa
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti