Pieaug pārdošanas apjomi Opel komerctransportam 4

 
14.marts 2006 0:00

Opel Corsa Van, Combo, Movano un Vivaro ir četri komerctransporta modeļi, kurus Latvijas tirgum piedāvā oficiālais Opel dīleris Latvijā SIA “HANSA AUTO”.

Iepriekšējais gads iezīmējies ar Opel tirgus daļas palielināšanos kravas automašīnu segmentā sasniedzot 4,4% ar 130 pārdotām automašīnām. Līdz ar pārdošanas apjomu pieaugumu, ik gadus palielinās arī uzņēmumu un privātpersonu informētība par Opel markas kravas transportu. Svarīgs aspekts, ka jaunajām Opel automašīnām dod divu gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma un visām Opel kravas automašīnām, kas SIA “Hansa Auto” iegādātas pēc šī gada 1. marta, tiek nodrošināta 24 mēnešu bezmaksas palīdzība uz ceļa visā Eiropā 24 stundas diennaktī.

Hansa Auto sāk piedāvāt XL izmēru biznesam


Tikai dažus mēnešus SIA “HANSA AUTO” piedāvā Opel Movano, kas ir ērts un jaudīgs transportlīdzeklis lielu kravu pārvadājumiem un maksā sākot no 13 305 latiem. Pieejams ar trīs dažādiem garumiem un tikpat daudz dažādiem augstumiem. Vienlaikus visiespaidīgākais izmēros un vispieprasītākais ir XL izmēra Movano modelis ar 3634 milimetru garo kravas telpu (kopējais garums līdz 5899 milimetriem) un augstumu līdz 2720 milimetriem. Šāda transportlīdzekļa pilna masa būs līdz 3500 kilogramiem un kravnesība no 1000 līdz 1500 kilogramiem. Vidējais degvielas patēriņš Opel Movano ir salīdzinoši zems - no 8,9 līdz 10.3 l/100 km. Modelis pieejams ne tikai ar dažādām virsbūves versijām, bet arī ar trīs dažādiem dīzeļdzinējiem – 1.9 DT, 2,5 CDTI un 3,0 CDTI.



Opel Combo – viszināmākais un visvairāk pārdotais komercauto pērn


Rezultāti liecina, ka vieglo kravas automašīnu pārdošanas apjomi auguši visās Baltijas valstīs, pārdodot par 38 procentiem vairāk kā gadu iepriekš. Visvairāk pārdotais auto pērn bijis Opel Combo. “Biznesam Opel Combo ir ļoti izdevīgs risinājums, jo piemeklējot papildus aprīkojumu, to ir iespējams pielāgot dažādām prasībām. Tā aizmugures durvis atveras 180 grādu leņķī, ļaujot ātri un ērti piekļūt kravas nodalījumam, kura ietilpība ir 2,7 kubikmetri, kas ir pietiekami, lai iekrautu un izkrautu Euro paleti. Turklāt Combo ir zemas ekspluatācijas izmaksas un zema apdrošināšanas klasifikācija, kas bieži vien ir ļoti būtisks aspekts uzņēmumam iegādājoties šāda tipa auto,” stāsta SIA “HANSA AUTO” salona vadītājs Vitolds Kaupass. Opel Combo Latvijā tiek piedāvāts visilgāk no visām Opel komerctransporta automašīnām.



Vivaro nodrošinās pozitīvu mūsdienīga biznesa tēlu

Dažus gadus Latvijā pazīstamā Opel Vivaro popularitāte, kas aizsākās 2002. gadā iegūstot gada komercauto titulu, turpina pieaugt. Šis praktiskais mikroautobuss, kas piemērots gan pasažieru, gan kravu pārvadāšanai piedāvā visplašāko vieglo komercautomašīnu modeļu izvēli un plašu papildus aprīkojuma klāstu. Disku bremzes, ABS, pilnībā cinkota virsbūve ar 12 gadu garantiju pret caurrūsēšanu, standarta krāsojums, stūres augstuma regulēšana un pilnizmēra drošības spilvens vadītājam ir tikai daļa no standarta aprīkojuma. Apvienojumā ar nepārspētu drošumu un komfortu Vivaro sniedz daudzveidīgus risinājumus, kas jebkurā biznesā nodrošinās nepieciešamo transportu un kravu pārvadājumus.

Lai piedāvātu vajadzībām atbilstošāko – jābūt arī komerctransportam


Daudzi pircēji ir pārsteigti uzzinot, ka ir arī Opel markas pasažieru un kravas transports, jo Latvijā šī tipa modeļi parādījās salīdzinoši vēlāk kā līdzīgām citu marku automašīnām. Taču pārdošanas rādītāji liecina, ka Opel kravas automašīnu popularitāte pieaug ne tikai Latvijā, bet arī visā Baltijā, jo īpaši Igaunijā, kur pērn pardoti 140 Opel Combo un 43 Opel Vivaro.

I n g a T r a l l a
“Hansa Auto”

 
Visi komentāri
 
195019. viesis 14.marts 2006 19:22
0 0 Atbildēt

Vivaro Sūds!!! Ar pusgadu vecu Vivaro braucām uz turīnu, slēpot un hoķi skatīties! Itāļos sāka gļučīt ne pa jokam, sākumā nevarēja noslāpēt jo aidedzes atslēga vienkārši nojūdās, pēcāk sāka sēdināt aķi, zuda bremžu gaismas, noviebās spidometrs! Skaisti!!! Pērkam OPEL!

195024. viesis 14.marts 2006 22:06
0 0 Atbildēt

viesim.. vai tik tas nebuus bijis kaads nomas auto kursh 10x shkjilts un reanimeets;))

p.s. movano tiek lietots 3arpus gadus9200K km) un beedu nezinu :P

196916. viesis 3.aprīlis 2006 0:37
0 0 Atbildēt

upsss... 292K km laikam bij domaats :)

243398. viesis 20.septembris 2007 17:43
0 0 Atbildēt

Tapeec ka braukt nejeedz,tapeec arii nokaavi opeliiti,ja tev iedotu mersi to pashu nokautu.Es pac braucu ar taadu,ja uzpeld kaada vaina tad nekas nopietns.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 1

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti