Sacīkšu laikā slēgs 11.Novembra krastmalu 1

 
1.jūnijs 2006 8:06

Sakarā ar Latvijas Ūdens motosporta federācijas iesniegumu ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums, kurā ņemts vērā, ka 3. un 2. jūnijā Daugavā, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam notiks Pasaules čempionāta formula 2000 ātrumlaivām Rīgas lielās balvas izcīņa.

Rīkojumā noteikts, ka transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt (izņemot transportlīdzekļus ar pasākuma organizatora izsniegtajām caurlaidēm): no 2. jūnija plkst. 20.00 līdz 4. jūnija plkst. 24.00: – 11.Novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam; – uz AB dambja. 3. jūnijā no plkst. 7.00 līdz plkst. 19.00 un 4. jūnijā no plkst. 7.00 līdz plkst. 19.00: – Kuģu ielā, posmā no Akmens tilta līdz Trijādības ielai; – Trijādības ielā, posmā no Kuģu ielas līdz Raņķa dambim. 3. un 4. jūnijā policija kontrolēs, lai autovadītāji ievēro transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas aizliegumu uz Akmens tilta un uz Vanšu tilta.

Policija nepieciešamības gadījumā atstātos transportlīdzekļus pārvietos uz tuvāko atļauto vietu No 3. jūnija plkst. 6.00 līdz 4. jūnija plkst. 24.00 policija slēgs transportlīdzekļu satiksmi (izņemot transportlīdzekļiem ar speciālām caurlaidēm): – 11.Novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai; no 2. jūnija plkst. 7.00 līdz 4. jūnija plkst. 19.00 transportlīdzekļu satiksme būs slēgta uz AB - dambja (izņemot transportlīdzekļiem ar speciālām caurlaidēm).

Policija 3 jūnijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00 un 4. jūnijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00 slēgs ūdenstransporta satiksmi Daugavā posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, izvietojot posteņus augšpus Akmens tiltam un lejpus Vanšu tiltam Rīgas Pasažieru ostas virzienā. No 3. jūnija plkst. 6.00 līdz 4. jūnija plkst. 24.00 tiks slēgta smago transportlīdzekļu satiksme Eksporta ielā, posmā no Hanzas ielas līdz Muitas ielai un Krasta ielā, posmā no Salu tilta līdz 11.Novembra krastmalai.

Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" uzdots nodrošināt autoevakuatorus ievērojot Rīgas pašvaldības policijas norādījumus un slēgt Vecrīgas kontrolposteni Poļu gātē no 3. jūnija plkst. 6.00 līdz 4. jūnija plkst. 24.00. No 3.jūnija plkst. 6.00 līdz 4. jūnija plkst. 24.00 tiks slēgtas un atbrīvotas kuģīšu piestātnes, kas atrodas starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu.
 
Visi komentāri
 
202378. viesis 1.jūnijs 2006 15:51
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti