Senejoki ielas gaida «Honda Challenge»

 
29.jūlijs 2006 10:55

„Bensons Honda Racing” šosejas komanda ir devusies uz Somiju, kur Seinejoki trasē tiks aizvadīts priekšpēdējais „Honda Challenge” posms – sacīkste, kurā var izšķirties šāgada čempiona liktenis.

„Bensons Honda Racing” pilots Arvis Zārbergs kopvērtējumā šobrīd ir pārliecinošs līderis, par 54 punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Tuomasu Leino, un, sasniedzot labus rezultātus Senejoki, Arvis var priekšlaicīgi nodrošināt sev 2006. gada ”Honda Challenge” čempiona laurus. Pretējā gadījumā titula īpašnieka noskaidrošana būs jāpārceļ uz septembra sākumu, kad notiks pēdējais „Honda Challenge” posms Ahvenisto trasē, arī Somijā.

„Honda Challenge” posms Seinejoki ir vienīgais, kas notiek pilsētas ielās – 2,1 km garā trase ierīkota pilsētas industriālajā rajonā. Kā jau visas ielu trases, kas nav speciāli veidotas autosporta vajadzībām, arī Seinejoki trase ir specifiska un nepiedod ne mazāko kļūdu, ko pērn pierādīja daudzās avārijas, tai skaitā Arvja Zārberga kūlenis.

„Kā jau pilsētas ielās – trase ir ar taisnleņķa līkumiem, un ir, kur izveidoties sadursmēm,” stāsta „Bensons Honda Racing” menedžeris Džo Labuckas. „Šogad organizatori sola, ka nebūs betona apmaļu, kurās pagājušogad diezgan daudzi iebrauca, pamatīgi sabojājot automašīnas.”

Šoreiz Arvim trasē nevarēs palīdzēt otrs „Bensons Honda Racing” komandas braucējs Jānis Vorobjovs, toties uz starta stāsies viens no sīvākajiem Arvja konkurentiem Matiass Henkola, kurš šogad „Honda Challenge” posmos nav piedalījies. „Komandas taktika ir vienkārša – braukt ātri un visiem pa priekšu!” saka Džo Labuckas.

Sestdien, 29. jūlijā ‘Honda Challenge” braucējiem būs jāaizvada kvalifikācija un pirmais finālbrauciens, bet svētdien, 30. jūlijā – otrais finālbrauciens, kam starta vietas noteiks pēc pirmā brauciena rezultātiem.


 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti