Mūsā – rallijkross divu dienu garumā 3

 
3.augusts 2006 0:21

Jau sestdien, 5. augustā – „Mūsas” trasē Bauskā notiks Ziemeļeiropas zonas (NEZ) čempionāta rallijkrosā otrais posms. Jau šobrīd sacīkstēm pieteikušies vairāk nekā 60 sportisti – rallijkrosisti, rallisti un smago bagiju (krokodilu) braucēji.

NEZ čempionāta posms oficiāli sāksies jau sestdien pl. 15:00 ar dokumentu pārbaudi un tehnisko komisiju. Brīvie treniņi notiks no pl. 16:00 un pirmie trasē dosies rallija braucēji, pēc tam – rallijkrosisti. Pl. 17:40 sāksies oficiālie treniņbraucieni ar laika kontroli. Atkal pirmie trasē dosies rallisti, pēc tam – rallijkrosa meistari. Pl. 19:30 jau paredzams pirmais starts – 1. kvalifikācijas sēriju veiks smagie bagiji.



Galvenās sacensības notiks svētdien, 6. augustā. Pl. 11:00 atklāšanas parādē tiks sumināti visi sportisti, bet jau 11:30 tie stāsies uz starta pirmajam kvalifikācijas braucienam. Vēl stundu vēlāk gaidāms otrais kvalifikācijas brauciens, bet pl. 13:30 – trešā kvalifikācija. Aptuveni 14:20 otrajā kvalifikācijas sērijā dosies „krokodili”. Paredzams, ka 15:30 jau sāksies fināli. Pirmie finālos uz starta stāsies rallija braucēji, sekos rallijkrosisti, bet pēdējie finālbraucienā dosies smagie bagiji. Pēc katra brauciena plānota neoficiālā apbalvošana, bet oficiālā apbalvošanas ceremonija sāksies pl. 17:00.

Biļetes uz sacensībām iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs, kā arī sacensību dienā sporta kompleksā „Mūsa”. Sestdien ieeja brīva, svētdien – no 2 līdz 15 latiem.

Pilnu sacensību programmu iespējams apskatīt internetā – www.musa.lv Provizorisko dalībnieku sarakstu skatiet pielikumā. NEZ rallijkrosa čempionāta posma ģenerālsponsori ir „SEB Unilīzings” un „Balta”.

Atgādinājums visiem žurnālistiem. Neaizmirstiet akreditēties NEZ rallijkrosa čempionāta posmam! Akreditācijas anketa atrodama šeit – http://www.musa.lv/doc/NEZ-Media-Accreditation-Form-2006.xls

NEZ rallijkrosa čempionāta posma „Mūsas” trasē
preses sekretārs Mārtiņš Dzenītis

 
Visi komentāri
 
207478. viesis 3.augusts 2006 16:04
0 0 Atbildēt

Jau pieteikušies 60 sportisti :) Tikai preses sekretārs diplomātiski noklusē, ka 6 automašīnu klasēs kopā pieteikušies apt. 60 sportisti, tātad sanāk knapi desmit uz vienu.

Vajadzētu būt superīgākajam šovam, jo, kā raksta žurnāls Autobild (jūlija numurā), pat ja nesanāk normālas sacensības, slavenais Edgars Maišelis šovu sarīkot prot. :)

207480. viesis 3.augusts 2006 16:10
0 0 Atbildēt

Nu E.Maišelis šovu tiešām prot noorganizēt. Cepuri nost!

207521. viesis 4.augusts 2006 10:12
0 0 Atbildēt

To 207480. viesis

Edgar, esi jau nu drusku paškritiskāks :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti