Pārkāpumu dēļ aptur autoskolas «Mustangs» darbību 12

 
16.augusts 2006 9:47

Satiksmes ministrijas autoapmācības iestāžu licencēšanas komisija par dažādiem pārkāpumiem uz diviem mēnešiem apturējusi autoskolas „Mustangs” darbu, aizliedzot jaunu apmācības grupu komplektēšanu, portālu iAuto.lv informēja CSDD sabiedrisko attiecību daļā.

Autoskolā konstatēti tādi pārkāpumi kā apmācības karšu neizsniegšana, nodarbībās klātneesošu audzēkņu neatzīmēšana nodarbību uzskaites žurnālā un mācību klašu aprīkošanas noteikumu neievērošana.

Autoskolai ir uzlikts par pienākumu pabeigt esošo kursantu apmācību.

Šī nav pirmā reize, kad tiek konstatēti pārkāpumi autoskolā „Mustangs”. Pirms dažiem mēnešiem licencēšanas komisija uz vienu mēnesi jau bija apturējusi šīs autoskolas darbību.

SM Licencēšanas komisijas sēdes notiek vidēji 2 reizes mēnesī. Ja līdz 2005. gada maijam tā nodarbojās tikai ar autoskolu darba uzraudzību, tad no pagājušā gada vasaras tā vērtē arī atsevišķu instruktoru darbu.
 
Visi komentāri
 
208943. viesis 16.augusts 2006 11:16
0 0 Atbildēt

hi, hi, hi.... es ar esu bijushais audzeeknis.... ar pirms kaadiem 4iem gadiem... par pasniedzeejiem un instruktoriem varu teikt tikai to labaako... pastaatiija daudz ko taadu, ko citaas skolaas nevienam nestaasta un nemaaca....daudz kur autoinstruktori pat kursantiem napastaasta kaa pareizi jaaseezh pie stuures un kas spoguljos jaaredz un kaapeec, tas bij pirmais ar ko saaka, parasti citur aprobezhojas tikai ar to, ka var benjkji pabiidiit...

esmu apmierinaats, ka izveeleejos Mustangu!!! :)

P.S.: negribas ticeet, ka taa nolaidushies, jo mani no pilniigas nulles labi un aatri sagatavoja CSDD eksim!!! :)

208955. viesis 16.augusts 2006 11:49
0 0 Atbildēt

Cilveecinjsh: Starp sagatavošanu eksāmenam un sagatavošanu dalībai satiksmē ir visai nopietnas atšķirības. Lielākā daļa ar "eksāmenam sagatavotajiem" pēc veiksmīgi nokārtotā eksāmena uz ielām taisa tādus podus ka mati stāvus ceļas.

208972. viesis 16.augusts 2006 12:48
0 0 Atbildēt

Es a tur pavisam nesen macijos...

Pasniedzejs Orbidans, bija OK, skolas eksi ari nekada haljava nebija... tikai datoru ari nebija :)

Instruktors - nu ta jau ir katra pasa izvele... manejais, bijushais daljnoboishiks bija tiri nekas pastastija ari so to, ko parasti laikam nestasta un nemaca.

Bet kas nu reali sako taja MUSTANGA ta ir visa procesa organizesana - tada sajuta, ka tas kantoris savacis vairak audzeknu neka spejigs apmacit...

209040. viesis 16.augusts 2006 15:52
0 0 Atbildēt

Pēc tā paarkāpumu saraksta spriežot, izskatās, ka tur kāds tās inspekcijas pret konkrēto autoskolu rīda. Konkurence Latvijas izpratnē.

209052. viesis 16.augusts 2006 17:11
0 0 Atbildēt

Jā, apvainojumi ir konkrēti - obligāto stundu neapmeklēšana. Kartītes neesamība, kā arī nezinkādu normu neizpildīšana apmācību telpā...

Smiekli nāk. Birokrāti mārrutka.

Es saprastu, ja apturētu skolas darbību dēļ izkritušajiem % eksāmenos, vai strauja avārijās vainīgo % palielināšanās no minētās skolas. a tā - konkrēti - bizness.lv

P.S. Pats tiko pabeidzu Mustangu. Ja pašam nav intereses iemācīties, tad nekāds onkulis Jānis tevi neiemācīs. Mūsu grupā sāka 30 cilvji. Uz beigu eksāmenu atnāca tikai 5.

Kāda var būt runa par skolas vainu.

Bet par braukšanas instruktoru organizēšanu un aizņemtību gan sēdies - 2. bet cik esmu dzirdējis - tāda ir lielo skolu probza in general.

209064. viesis 16.augusts 2006 19:45
0 0 Atbildēt

Arī es nu jau būs kādi 2 gadi atpakaļ, kad beidzu" Mustangu" un varu teikt, ka ar kartītēm tur viss bij vairāk nekā vajag kārtībā, lai izplēstu lieku naudiņu no audzēkņa, drukātas i tādas, i'šitādas. Par teorijas pasniedzēju īpaši nav ko sūdzēties, jo ko nu ar paša iegādātiem flomīšiem prata uz skolas tāfeles uzzīmēt, to nu zīmēja, uz jautājumiem atbildēja skaidri un saprotoši, bet ja godīgi, tad CSN grāmatiņu varēju izlasīt un noteikumus iemācīties arī nemaksājot tai skolai nekādu naudu, bet tā jau rečekanu nevar!

Par organizatorisko pusi- pilnīgi garām, kad pēc līguma pienācās jau atrunāts braukšanas instruktors, tā vietā, lai saņemtu kaut kādu sākuma grafiku braukšanām, saņēmām instr.telefonu Nr. un zvani nu ka pati. Piezvanu maija mēnesī un saņemu atbildi:" līdz septembrim viss pilns, nevarēšu." Dodos uz "Mustangu", kur man dāsni izsniedza veselu tel. Nr.sarakstu, lai zvanos un lūdzos, varbūt kāds tomēr varēs pieņemt mani kā audzēkni. Protams, ka sarunāju, bet kālab man bij jātērē savs laiks un nauda, ja reiz es par skolu jau maksāju.

Nākamais šoka moments bij, kad man skola pieprasīja kaut kādu mistisku samaksu par braukšanas nodarbībām( instruktors nebija piesaistīts autoskolai), ko es protams tā arī nemaksāju, jo man jau instruktoram jāmaksā, kālab tad vēl skolai.

Nākamais šoks: braukšanas eksāmens CSDD( tad vēl tos kārtoja ar instruktora mašīnu): vēl 4Ls autoskolai pienākoties par mašīnas piestādīšanu eksāmenam!!! Gandrīz aizrijos-Kādas mašīnas, ja man pat instruktors ne no Mustanga. "Tā esot pieņemts." Kad sāku interesēties, cik tāds rekets ir juridiski pamatots, vairs nekādu lieku naudu no manīm neprasīja un, lai ātrāk no manīm tiktu vaļā, iesniedza visus dokumentus CSDD. Tā ka vismaz pusotru gadu atpakaļ tur ļoti kliboja gan organizatoriskā puse, gan tehniskais aprīkojums.

209070. viesis 16.augusts 2006 20:15
0 0 Atbildēt

Rivoli: nekas tur šajā (tehniskajā ziņā nav mainījies :)

... bet valsts prasa, lai apmācāmie būtu noklausījušies kursu autoskolā ... kā mani kretinēja patērētais laiks tur. Ne jau tāpēc, ka neko nemācīja, bet gan tādēļ, ka pirms stāties skolā es pats 2-3 mēnešus studierēju visu, kas saistās ar braukšanu, tiesībām etc.

Es jau aizgāju un eksāmena biļeti ar 1 kļūdu noliku. nu nekas - nācās 3 mēnešus atsēdēt skolas solā, jo redz esot nolēmums, ka jānoklausās kurss.

Bet tas, ka tehniskais atbalsts tur maigi sakot "iesūkā" tas ir fakts. Pašam piedāvāja pēc pusotra mēneša uzsākt braukšanu. Nācās uzstājīgi "palūgt" firmas vadībai :)

209075. viesis 16.augusts 2006 21:35
0 0 Atbildēt

da visaas autoskolaas taa ira!

209081. viesis 16.augusts 2006 23:22
0 0 Atbildēt

Ieteikums VISIEM, kas sak macities- laicigi iznemt macibu atlauju, brauksanas instruktoru sarunat personigi. Kaut vai aiziet uz vinu 'tusinu' vietam - pie DINAZ aiz Zelta Bolinga vai Dzirnavu iela. Insruktori ir piesaistiti autoskolam nosaciti, tas viniem gada audzeknus, ta iemesla del viniem par "piegadi" dazas nodarbibas ir jamaca pa velti, jo piki savaca autoskola...

Bet nav problemu sarunat, it ka, citas autoskolas instruktoru, jo visi vini ir sertificeti... a brauksanas kartes ir pilnigs fufelis, ko var aizpildit pats audzeknis. Svarigs ir sertificeta instruktora parakstits protokols, kurs ir aktulas jebkurai autoskolai, lai nosutitu dokumentus uz CSDD (dokumentus var pieprasit un aizvest uz CSDD ari pats audzeknis)...

Visa stasta galvena doma ir tada, ka sakuma ir verts atrast instruktoru, sakt macities braukt, bet autoskola maksat tikai un vienigi par teoretisko apmacibas kursu...

209154. viesis 17.augusts 2006 14:16
0 0 Atbildēt

Storms: es Tev pilniibaa piekriitu, bet ne savaa gadiijumaa... es uzskatu, ka mani apmaaciijaa labi, lai vareetu patstaaviigi piedaliities celju satiksmee... varbuut es saakumaa biju paaraak apziniigs vai kaa taa?!! :) nezinu, bet peec tiesiibu ieguushanas nekaadus podus nesagaazu...

bet pa sho laiku, kameer braukaaju, pigormeistarus esu redzeejis pietiekoshi un juties paarsteigts, ka vinjam ir tiesiibas, taa luuk... un es arii nepiefikseeju, ka no manis tika izmaaniitaa lieka nauda par apmaaciibu vai apmaaciibas vilcinaashana vai kaa tamliidziigi, kaa cituviet to dara uz braukshanaas nodarbiibu reekjina...

209159. viesis 17.augusts 2006 15:01
0 0 Atbildēt

Jautri. Pats nesen gāju Ezermalas autoskolā, normāli, ne jau par velti viena no labākajām ja ne labākā Liepājas autoskola. B.C1 apliecība kadu mēnesi kabatā.

227078. viesis 23.februāris 2007 14:08
0 0 Atbildēt

Autoskola Mustangs - viens paarparatums! Taadas tiesaam jaklopee ciet!!!!!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti