Sākas sliežu ceļu rekonstrukcijas trešais etaps 4

 
30.augusts 2006 0:00

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka 29.08.2006. tiek uzsākts 3. etaps tramvaja sliežu ceļu rekonstrukcijai Slokas ielas un Kalnciema ielas krustojumā.

Lai paaugstinātu satiksmes komfortu un drošību, no 14.08.2006. tika uzsākta tramvaja sliežu ceļu rekonstrukcija Slokas ielas un Kalnciema ielas krustojumā. Darbi tiks veikti 8 etapos no 14.augusta līdz 4.oktobrim. Satiksme tiks ierobežota tikai naktīs no plkst. 22.00 līdz plkst. 6.00.

Dienā transporta plūsma tiks organizēta bez ierobežojumiem. 29. augustā noslēdzies rekonstrukcijas darbu otrais etaps. Trešajā etapā, kas sāksies 29. augustā, naktīs no plkst. 22.00. līdz plkst. 06.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedrisko transportu, Slokas ielā, posmā no Mārtiņa ielas līdz Kalnciema ielai virzienā no Mārtiņa ielas uz Kalnciema ielu.

Tiks organizēts šī posma apbraucamais ceļš. Lai nogrieztos no Slokas ielas uz Krišjāņa Valdemāra ielu virzienā uz pilsētas centru satiksme tiks novirzīta no Slokas ielas uz Mārtiņa ielu, Daugavgrīvas ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Krišjāņa Valdemāra ielu. Lai nogrieztos no Slokas ielas uz Kalnciema ielu virzienā no pilsētas centra satiksme tiks novirzīta no Slokas ielas pa Āgenskalna ielu, Melnsila ielu, Kalnciema ielu. Satiksme Slokas ielā virzienā uz centru tiks novirzīta no Slokas ielu uz Āgenskalna ielu, Melnsila ielu, Kapseļu ielu uz Slokas ielu.

SATIKSMES ORGANIZĀCIJAS SHĒMAS

3. etapa apbraucamo ceļu principiālo shēmu skatieties ŠEIT

Satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu uzstādīšana tramvaja sliežu klāja remontdarbu laikā ŠEIT

Satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu uzstādīšana tramvaja sliežu klāja remontdarbu laikā pa dienu (plkst 6:00 – 22:00) ŠEIT
 
Visi komentāri
 
210048. viesis 30.augusts 2006 10:30
0 0 Atbildēt

Beidzot. Savādāk jau braucot pa Kalnciema pāri sliedēm, varēja bez ritošās palikt, ja rēķinies, ka sliedēm vajadzētu būt normālām.

210057. viesis 30.augusts 2006 13:01
0 0 Atbildēt

IDEĀLI!

BEIDZOT BEIDZOT BEIDZOT mūsu valstiņā kaut kas notiekās tā, ka iemītnieki par to var ja ne lepoties, tad priecāties vismaz..

Laikam būs jāsāk rakstīt arī apmierinātības, ne tikai sūdzību, vēstules.

Viss skaidrs, viss saprotams, remonti nakts laikā, un satikme dienas laikā ierobežota minimāli. SUPER!

210062. viesis 30.augusts 2006 14:34
0 0 Atbildēt

Šodien uz Slokas ielas papētīju tās jaunās sliežu pamatkonstrukcijas - iespaidīgi un pārliecinoši. Kā saka - ES līmenis. Nākotnē jaunie zemās grīdas tramvaji bez trokšņa varēs maukt uz sotoku bez īpašam problemām, arī autovadītāji īpaši vairs neizjutīs sliežu klātnes esamību. Būs ne sliktāk kā šobrīd Drēzdenē. Bet, droši vien jau vismaz 10 gadi paies, kamēr visā Rīgā tās sliedes nomainīs.

210083. viesis 30.augusts 2006 23:14
0 0 Atbildēt

arii briinumaini ka shaadas sheemas tiek publiceetas un tieshaamizskataas OK..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti