Brīvības gatvē uzstādīs metāla drošības barjeras 5

 
7.septembris 2006 10:13

Lai paaugstinātu satiksmes drošību, no šodienas, 7. septembra, tiks sākta ceļa drošības barjeru uzstādīšana Brīvības gatves sadalošajā joslā posmā no Juglas ezera līdz Berģiem un no Jaunciema gatves satiksmes pārvada līdz pilsētas robežai.

Barjeras nepieciešamas, lai autotransports neiebrauktu pretējā braukšanas joslā un tādējādi neradītu smagas avārijas situācijas.

Šajos Brīvības gatves posmos tiks nomainītas līdzšinējās metāla drošības barjeras, kas bija sliktā tehniskā stāvoklī, kā arī tajos posmos, kur barjeras līdz šim nav bijušas, tiks uzstādītas jaunas metāla drošības barjeras.

Lai uzstādītu drošības barjeras, remontdarbu zonā tiks ierobežota satiksme Brīvības gatves 3. kustības joslā. Lai pēc iespējas netraucētu satiksmes plūsmu, no rītiem satiksmes ierobežojumi būs, izbraucot no Rīgas, savukārt pēcpusdienā- iebraucot Rīgā.

Šā gada pašvaldības budžetā šo darbu veikšanai ir piešķirts finansējums Ls 87 tūkstošu apmērā. Paredzēts, ka remontdarbi tiks pabeigti līdz novembra sākumam.

Rīgas domes Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus būt saprotošiem.
 
Visi komentāri
 
210698. viesis 7.septembris 2006 18:15
0 0 Atbildēt

Jaa, peedeejais laiks mainiit jau sen bija pienaacis, cerams noraks arii to kultuurslaani, kas zem vecajaam barjeraam bija kraats gadiem. Vareetu arii no kanaala tilta liidz Juglas krustojumam atdalosho uzstaadiit un beidzot novaakt tos betona blukjus tilta malaas un vietaa uzstaadiit kaut ko standartiem atbilstoshu.

Jau kaadu meenesi naakas veerot, kaa ar senteevu metodeem tiek "atjaunots" nozogojuma kraasojums posmaa no Jaunciema gatves paarvada liidz Langstinu pagriezienam- fenomens kaut kaads, kas par to visu atbild(nekvalitatiivi izpildiitajiem darbiem dazus gadus ieprieks), kas tie par bomziem, kam pie siibriiza darba speeka truuukuma buuvnieciibas nozaree jaanodarbojas ar taadaam mulkjiibaam, jaapdraud sava un satiksmes daliibnieku droshiiba, vazaajoties pa braucamo dalju, cik gadu garantija tiks dota sim jaunajam kraasojumam???

210702. viesis 7.septembris 2006 19:06
0 0 Atbildēt

paldies par gaajeeju luksoforu Bergjos, tas noteikti mazinaas sastreegumus izbraucot un iebraucot Riigaa. es jau saprotu, ka tas ir leetaak nekaa tiltinju uzbuuveet un uzlikt uz tiem brauceejiem, ka niikst sastreegumos.

210708. viesis 7.septembris 2006 19:46
0 0 Atbildēt

Hm, varēja jau gan kaut ko lietderīgāku saremontēt, uzlikt, nomainīt utt. Neesmu kaut kā dzirdējis, ka kāds tur būtu ielidojis pretējā joslā. Vispār nešķiet diez ko reāli tas pasākums, jo ne tajā vietā tas ātrums tik liels, un nav tik vienkārši izdauzīties cauri tai barjerai un vel veiksmīgi trāpīt starp kokiem, kas tur aug ciešā rindā. Tākā naudas nogrūšana, manuprāt, atkal pilnīgi nelietderīga. Ir daudz vairāk visādas vietas, šoseju posmi, dažādi krustojumi un citas vietas, kur reizi mēnesī kāds nositas vai labākajā gadījumā tikai sadauza autiņu, kur būtu nepieciešami uzlabojumi, un esmu pārliecināts, ka par 87 000 Ls varētu dot daudz lielāku labumu sabiedrībai nekā saspraust zemē zemas kvalitātes metāla barjeras. Bet tā jau atkal mūsu pamuļķu vara! Apsveicami!

210710. viesis 7.septembris 2006 20:09
0 0 Atbildēt

Vareeja labaak tiltinnam paar juglas kanaalu virzienaa uz Rigu veel vienu joslu uztaisiit, savaadaak tikuntaa visaadi "labie" cilveeki brauc pa maleejo joslu un lien priekssaa visiem kas staav korkkii. :(

210938. viesis 12.septembris 2006 0:54
0 0 Atbildēt

BEIDZOT,un nākamais,steidzamais darbs ir kvalitatīva asfalta uzklāšana šajā posmā! Pirmais priekšstats,iebraucot valsts galvaspilsētā pa via baltica maģistrāli no ziemeļiem, ir pretīgs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti