«Rallija kalendārs» – arī šogad! 1

 
30.oktobris 2006 10:41

Aizvadītajā nedēļā krodziņā „Pieci Vilki” tika prezentēts kalendārs „Rallijs Latvijā 2007”. Tajā attēlotas labākās ekipāžas un spraigākie brīži no aizvadītās 2006. gada Latvijas rallija sezonas Raimonda Volonta un Jāņa Asara fotoskatījumā.

Autosporta aprindās pazīstamākais kalendārs tiek izdots jau septīto gadu pēc kārtas.



Sportistiem allaž bijis liels gods atrasties kalendāra „Rallijs Latvijā” lapās un šogad fotogrāfijās redzamas daudzas šī gada labākās Latvijas rallija ekipāžas – Kaspars Šimkus/Armands Šimkus, Staņislavs Travņikovs/Vjačeslavs Jefstafjevs, Matīss Mežaks/Miķelis Mežaks, Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds, Aldis Pīlēns/Jānis Beļakovs, Ivars Vasaraudzis/Valdis Spredzis, Viktors Ļebedevs/Jānis Jēkabsons, Mārtiņš Būčiņš/Renārs Francis, Dans Leščs/Jānis Vīksna, Andis Neikšāns/Edgars Utāns, Māris Neikšāns/Māris Jēkabsons un Slava Popovs/Talis Perosti.

Kalendāra „Rallijs Latvijā 2007” pirmo vāku rotā šī gada Latvijas ātrākā rallija automašīna – ekipāžas Ivars Vasaraudzis/Valdis Spredzis Mitsubishi Lancer WRC. Tāpat galvenajā lappusē redzami arī ekipāžu Krišjānis Caune/Vilnis Vitkovskis, Staņislavs Travņikovs/Oļegs Krilovs un Guntars Krieviņš/Ainārs Šteinbergs automobiļi. Savukārt uz rallija kalendāra aizmugurējā vāka iespējams apskatīt dažādus interesantus mirkļus no rallija līdzjutēju dzīves, kā arī ieraudzīt pašus kalendāra autorus, pildot „kaujas uzdevumu” – fotografējot autoralliju.



Kalendārs „Rallijs Latvijā 2007” būs nopērkams lielākajās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā un tā cena būs 5,49 lati. Kalendāra tapšanu šogad atbalstījuši Latvijas autorallija čempionāta ģenerālsponsori „Latvijas Mobilais Telefons” un „Siemens”, kā arī uzņēmums „Kronus”. Tāpat kalendāra veidotāji vēlas īpašu paldies teikt Latvijas Automobiļu federācijas rallija komisijai un personīgi komisijas priekšsēdētājai Irēnai Krastiņai, kura vienmēr bijusi pati aktīvākā kalendāra „Rallijs Latvijā” atbalstītāja. „Paldies Irēnai par to, ka viņa mūs katru gadu pārliecina, ka šāds kalendārs tiešām daudziem ir vajadzīgs,” stāsta kalendāra autors Raimonds Volonts, piebilstot, ka kalendāra metiens ar katru gadu pieaug.
 
Visi komentāri
 
215759. viesis 30.oktobris 2006 11:16
0 0 Atbildēt

Nu laikam arii es shogad vinju iepirkshu :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti