Izvēlies populārāko Latvijas autosporta čempionu!

 
31.janvāris 2007 0:00

No 25. janvāra līdz pat 9. februārim www.delfi.lv sadaļā „Autosports” visi , kuriem nav vienaldzīgs ātrums, azarts, laba reakcija un lieliska tehnikas izjūta, var balsot par 2006. gada populārāko autosporta čempionu.

Latvijas Automobiļu federācija sadarbībā ar Hansa Līzings un portālu Delfi aicina visus autosporta fanus aktīvi iesaistīties balsošanā par 2006. gada populārāko autosporta čempionu. Tā ir iespēja katram autosporta fanam un līdzjutējam palīdzēt izvirzīt savu favorītu no visiem Latvijas autosporta čempioniem dažādās disciplīnās - kartings, autokross, rallijs, standartauto, šoseja, auto treks, rallijreids, trofi-reids, 4X4 un radio vadāmie modeļi. Populārākais sportists (ekipāža) saņems naudas balvu no Hansa Līzings lielajā autosporta gada notikumā - Hansa Līzings Latvijas autosporta čempionu „Gala’ balva 2006”, kas notiks 10. februārī Rīgas Latviešu biedrības namā.

Latvijas Automobiļu federācija (LAF) sadarbībā ar Hansa Līzings jau ceturto gadu rīko Čempionu godināšanas pasākumu, kura laikā apbalvojumus par izcilu sniegumu saņem visu autosporta komisiju rīkoto sacīkšu uzvarētāji. Šajos pasākumos atzinība tiek arī visiem, kuri gada laikā izpildījuši normas sporta meistara nosaukumam, kā arī cilvēkiem, kuri devuši ievērojamu ieguldījumu autosporta attīstībā Latvijā.

Latvijas autosportā 2006. gadā notikušas vairāk kā 80 sacensības, kurās piedalījušies gandrīz 4200 sportisti. Kopumā auto sacensības klātienē 2006. gadā vērojuši apmēram 350 000 līdzjutēji. Līdz ar to var teikt, ka autosports patiešām ir iecienīts sporta veids, kas prasa drosmi, zināšanas, disciplīnu, labas reakcijas spējas un aizrautību.

2006. gadā dažādos autosporta veidos čempiona titulus izcīnījuši 49 sportisti, bet 13 sportisti ir kļuvuši par Latvijas Autosporta meistariem. Aizvadītā sezona Latvijas autosportā bijusi bagāta arī ar spilgtiem notikumiem, piemēram, pirmo sezonu veiksmīgi aizvadīja minirallijs (standartauto rallija pēctecis); Mūsas trasē, Bauskā, sekmīgi norisinājās Eiropas Čempionāts autokrosā; jaunie Latvijas autosporta talanti Haralds Šlegelmilhs un Kristaps Mēters demonstrēja izcilu sniegumu starptautiskajos šosejas un kartinga seriālos, kā arī vēl daudzi citi svarīgi notikumi.

Latvijas Automobiļu federācija apvieno dažādus autosporta veidus, lai nodrošinātu automobilistu kustības vienotību, organizētu autosporta pasākumus, koordinētu autosporta iesaistīto cilvēku darbību, veicinātu šī sporta atpazīstamību, reputāciju un popularitāti. LAF ir Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) atzīta nacionālā autosporta autoritāte Latvijā. LAF darbojas rallija, krosa, šosejas, 4x4, kartinga, standartauto, treka, trofi-reidu un radio vadāmo modeļu komisijas.


Toms Upners
LAF preses dienesta vadītājs
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 19

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti