ALD Automotive iekarojusi trešdaļu no Baltijas jauno auto tirgus 3

 
13.februāris 2007 9:25

Kompānija „ALD Automotive”, pirmo gadu darbojoties visās Baltijas valstīs, 2006. gadā noslēgusi līgumus par 1300 automašīnām, kas veido 33% no jauno auto operatīvā līzinga ar pilnu servisa apkalpošanu tirgus.

„Neskatoties uz to, ka kompānija visā Baltijā sāka aktīvi strādāt tikai 2006. gadā, mums izdevies panākt būtisku izaugsmi un ievērojamus rezultātus savas tirgus daļas iekarošanā,” norāda SIA „ALD Automotive” valdes loceklis Andrejs Pančenko.

„ALD Automotive” aktīvu darbību Baltijas valstīs uzsāka 2006. gadā, gada sākumā atverot pārstāvniecību Lietuvā, bet gada vidū – Latvijā. Igaunijā kompānija darbojas kopš 2005. gada. „Starptautiskās kompānijas Baltijas tirgu uztver kā vienotu reģionu, kā arī cenšas izveidot finanšu, iepirkumu un administratīvo centru tikai vienā no Baltijas valstīm. „ALD Automotive” izveidoja īpašu koncepciju darbam Baltijas tirgū, kas pieļauj, ka firmai stratēģisku lēmumu pieņemšanai par vienotu transporta politiku nepieciešama tikai viena kontaktpersona. Tādā veidā visu Baltijas valstu budžeta optimizācija klientam ļauj ietaupīt savus resursus,” saka Andrejs Pančenko.

2006. gadā Baltijā operatīvajā līzingā pārdotas apmēram 26 000 jaunas automašīnas. Šī tirgus 10-15% jeb 3900 automašīnas attiecināmas uz pilna servisa operatīvā līzinga daļu. Tādā veidā, 2006. gadā noslēdzot līgumus par 1300 automašīnām, kompānija "ALD Automotive" iekaroja apmēram 33 % no kopējā Baltijas jauno automašīnu pilna servisa operatīvā līzinga tirgus. „Sasniegtie rezultāti vēl reizi apstiprina, ka mēs esam uz pareizā ceļa. Mūsu mērķis – sasniegt vismaz 30% no kopējā pilna servisa operatīvā līzinga tirgus,” paziņo Andrejs Pančenko, piebilsto, ka arī turpmāk kompānija plāno informēt sabiedrību par savu pakalpojumu būtību un specifiku.

Operatīvais līzings ar pilnu servisa apkalpošanu paredz, ka ikmēneša maksājumā iekļauti visi izdevumi, kuri saistīti ar autoparka ekspluatāciju un administrēšanu, tostarp, apdrošināšanu, diennakts tehnisko palīdzību un apkalpošanu, tai skaitā arī ārpus garantijas apkalpošanu. „ALD Automotive” pakalpojumi sastāv no trim lielām daļām: plānošana un konsultācijas, finanšu daļa (auto iegāde, apdrošināšana, nodokļi u.c.) un administrēšana (pēc auto iegādes un tās izmantošanas laikā).
 
Visi komentāri
 
225546. viesis 13.februāris 2007 13:31
0 0 Atbildēt

kas tie taadi ALD?

225574. viesis 13.februāris 2007 23:37
0 0 Atbildēt

Tas tapēc, ka vinnēja valsts pasūtījumu: lv.lv/index.php?men...=DOC&id=140876

225663. viesis 14.februāris 2007 18:29
0 0 Atbildēt

ir jau malaci, ka vispar vinneja sadaa konkursaa, jo gan Transporentam, gan Ideal Services arii ir liela pieredze Latvijaa sajaa sferaa. Bet nu lielities par rezultatiem, kas guuti viena gada terminjaa, nu nav isti pratigi, kas notiks nakosgad, kad nebus sada konkursa? Dabus stradaat uz mazakiem (daudz) pasutijumiem, no kuriem tad rodas taas lielas pardosanas un administracijas izmaksas.

Veiksmi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti