«Kia cee'd Sporty Wagon» modeļa pirmizrāde Ženēvā 5

 
19.februāris 2007 9:52

Pilnīgi jaunā Kia cee’d Sporty Wagon pirmizrāde notiks 77. Ženēvas autoizstādē 6. martā, apskatei piedāvājot sērijveida modeli ar tā īpašo pagarināto aizmugurējo daļu un durvīm, kas dod ļoti ērtu piekļuvi bagāžas nodalījumam.

“Jaunais Kia cee’d Sporty Wagon saglabā visas cee’d hečbekam piemītošās pazīmes un ar īpašu pagarinātās aizmugures un durvju dizainu piedāvā lietotājiem praktisku un ērtu telpu, vienlaikus saglabājot stilīgi savrupu un labu izskatu un īsteni sportisku sajūtu”, entuziastiski par jauno modeli izsakās Kia Motors Europe vecākais viceprezidents Jens – Čārlzs Livens. “Saglabājot hečbeka atsaucīgās gaitas īpašības un veiktspēju, Sporty Wagon būs pieejams ar tādu pašu motoru un tehnisko parametru izvēli.”



Sporty Wagon sagādās patiesu prieku Kia lietotājiem un noteikti piesaistīs to eiropiešu uz-manību, kuri mūsu zīmolu vēl nav iepazinuši.”

4,5 metrus garajam cee’d Sporty Wagon ir neierasti gara garenbāze un tas piedāvā šajā klasē vadošo pasažieru un bagāžas nodalījuma vietas lielumu, kā arī augsti konkurētspējīgu  aprīko-jumu un mūsdienīgu aktīvo un pasīvo drošību. Patērētājiem Eiropā būs iespēja izvēlēties sev tīkamāko no 18 Sporty Wagon komplektācijas iespējām, ar trīs dažādu līmeņu aprīkojuma tipiem (LX, EX un TX), pieciem dažādiem dzinējiem, manuālo vai automātisko ātrumkārbu un plašu papildaprīkojuma izvēli.
Lai radītu iespēju pārvadāt lielu un dažādu kravu, cee’d vagona virsbūve ir pagarināta par 235 mm – šis pagarinājums ir veikts automašīnas aizmugurējā daļā aiz aizmugurējās ass. Automa-šīnas augstums ir palielināts par 10 mm. Bagāžas nodalījuma ietilpība sasniedz 534 litrus – piepildot to līdz aizmugurējo logu apakšai – bagāžas nodalījuma ietilpība ir par 200 litriem lielāka, nekā cee’d hečbekam.

Cee’d Sporty Wagon aizmugurējā daļa ir unikāla C segmenta automašīnai, tās dizains veidots tā, lai bagāžas nodalījumu padarītu ļoti ērti pieejamu. Augšējās eņģes ir par 225 mm (salīdzi-nājumā ar cee’d hečbeku) pavirzītas uz priekšu, dodot iespēju plašāk atvērt bagāžas nodalīju-mu un stāvēt tuvāk automašīnai, kā arī pilnībā atvērt aizmugurējās durvis arī situācijās, kad aiz automašīnas gandrīz nav vietas.

Cee’d Sporty Wagon pircējiem Kia  piedāvās izvēlēties kādu no tādiem pašiem pieciem Euro4 prasībām atbilstošiem motoriem un transmisiju, kā hečbeka modelim – atkarībā no katra konkrētā tirgus. Pieejamā motora jauda ir no 90 līdz 143 zirgspēkiem, ieskaitot labi reaģējošu 1,6 litru dīzeļmotoru, kas ir izgudrots, izstrādāts un izgatavots Kia rūpnīcā Slovākijā. Lai apstiprinātu šī jaunā modeļa kvalitāti, Kia visām cee’d automašīnām dod vērā ņemamu 7 gadu jeb 150 000 kilometru garantiju, kas automašīnas īpašnieka maiņas gadījumā pāriet pie jaunā īpašnieka.
 
Visi komentāri
 
226621. viesis 19.februāris 2007 11:34
0 0 Atbildēt

Nu peec skata taa neko-smux

226624. viesis 19.februāris 2007 11:57
0 0 Atbildēt

Nu gan Peugeot 407SW nokopējuši gandrīz 1:1

226625. viesis 19.februāris 2007 11:57
0 0 Atbildēt

dizains tīri ok, tikai varēja vēl korejas ūberinženieri iebumbulēt atsevišķi atveramu aizmugurējo stiklu - kā bmw uc. tas būtu ūber ērti...

226658. viesis 19.februāris 2007 14:44
0 0 Atbildēt

Nu nekādas vainas...tīri dizainiski-simpotnijs!

227101. viesis 23.februāris 2007 22:33
0 0 Atbildēt

Atsevišķi atverams stikls ir gan Sorento, gan Sportage...

Smuks, patiešām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti