SEB Unilīzinga rallija komanda gatava startam Siguldā

 
1.marts 2007 0:01

Strauji tuvojas rallijs „Sigulda” – LMT Latvijas čempionāta otrais posms, kas šīs nedēļas nogalē notiks Siguldas, Līgatnes un Nītaures apkārtnē. Startam gatavas ir arī abas SEB Unilīzinga rallija komandas ekipāžas, lai tāpat kā rallijā „Sarma” cīnītos par visaugstākajām vietām.

N4 klasē SEB Unilīzinga rallija komandu pārstāvēs Jānis Vorobjovs/ Guntis Ervalds, kuri Gulbenē aizvadīja pēdējo gadu dramatiskāko cīņu par uzvaru N4 klasē. Šai duelī Jānis ar Gunti diemžēl piekāpās, taču cer šo situāciju labot Siguldā. „Garastāvoklis pirms rallija mums ir labs, esam gatavi cīņai,” saka Jānis Vorobjovs. „Ar pirmā sezonas rallija rezultātiem esam visumā apmierināti, tāpēc arī atmosfēra komandā ir laba. Visādā ziņā latiņu esam atstājuši tikpat augstu, un arī Siguldā mērķis būs tāds pats – būt labākajiem!”


Sarma 2007, SS3 - Jānis Virbjovs, Guntis Ervalds

Jau šajās dienās Jānis Vorobjovs un Guntis Ervalds atkal kopā sēdīsies mašīnā, lai tieši pirms Siguldas rallija aizvadītu treniņu sesiju. „Šodien un rīt mums ir ieplānota treniņu sesija, piektdien ir uzdevums veiksmīgi pierakstīt trasi, un pēc tam – labi nobraukt sacīkstes. Zaudēta sekunde – tas nav nekas!” saka Guntis Ervalds. „Visādā ziņā mēs šogad esam nolēmuši aizvadīt septiņas labas sacīkstes, katrā no tām izcīnot maksimāli labāko rezultātu, lai nebūtu kā pagājušogad, kad divos rallijos piedzīvojām izstāšanos.”

AL2000 klasē Latvijas kausa izcīņā SEB Unilīzinga rallija komandas ekipāža būs Egils Īle / Māris Īle, kuriem Siguldas rallijs ir īpašs -   brāļi Īles ir šī Latvijas čempionāta posma organizatori. Līdz ar to gaidāms, ka ekipāža atkārtos rallija „Sarma” rezultātu – uzvara klasē, jo mājās taču „sienas palīdz”. No otras puses, mājiniekiem parasti ir vislielākā slodze un atbildība, taču, cerams, ka Egils un Māris ar to tiks galā un priecēs visus līdzjutējus ar atraktīvu braukšanu savā VW Polo, ar kuru tika braukts arī Gulbenē.

„Tā jau tikai šķiet, ka mēs šo trasi no galvas zinām,” saka siguldiešu ekipāžas stūrmanis Māris Īle. „Organizatoriskie darbi paņem tik daudz laika, ka trasi tā kārtīgi iepazīsim piektdien kopā ar pārējiem rallija dalībniekiem.” Organizatori sola labu ziemas ralliju, jo aizvadītajās dienās Siguldas apkārtnē bijuši pamatīgi puteņi, ceļi ir aizsniguši un pagaidām neizskatās, ka gaidāmais nelielais atkusnis nozīmīgi ietekmētu trases stāvokli. Rallijs „Sigulda” risināsies 3. martā, pirmā ātrumposma starts plkst. 9:33.

Foto: iAuto, Pentax K10D no www.220.lv
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti