Ženēvas auto izstādē iepazīstina ar jaunās paaudzes Mazda2 2

 
6.marts 2007 10:14

6.martā, Ženēvas auto izstādē preses pārstāvjiem pirmoreiz tiek demonstrēts pilnīgi jauns Mazda2 modelis. To izstādes laikā, kas ilgs no 8. līdz 18.martam, varēs aplūkot arī ikviens apmeklētājs, pārliecinoties, ka Mazda ir izveidojusi auto modeli, kas atklāj jaunus zoom-zoom filozofijas aspektus un Mazda veidotāju priekšstatus par braukšanas prieku.

Pilnīgi jaunajam modelim piemīt Mazdai raksturīgais gaisa tvērējs priekšējā buferī un priekšējo lukturu dizains, taču pārējā virsbūve veidota ar laidenākām līnijām un ir sportiskāka. Jaunais automobilis ieguvis elegantāku un izteiksmīgāku dizainu, salīdzinot ar priekšteci, un tā dinamismu nemazina virsbūve ar piecām multifunkcionālām durvīm.



Jaunās Mazda2 sānu līnija aizmugurē jūtami iet uz augšu, savukārt virsbūves izcēlumi kompaktajam auto piešķir sportisku izskatu. Noteikti jāatzīmē izteikti lēzenais auto vējstikls, kas optiski „izstiepj” mašīnas priekšdaļu.

Neskatoties uz to, ka Mazda2 priekšteča formas bija daudz stūrainākas un tā līdzība ar jauno modeli ir diezgan attāla, modeļa nosaukums nav mainīts. Jāpiebilst, ka jaunās paaudzes Mazda2 tiks ražota Japānā.

Jaunā ēra Mazda markas vēsturē sākās ar Mazda6 prezentāciju 2002. gadā. Tai sekoja citi auto modeļi - Mazda2, Mazda3, Mazda RX-8, Mazda5 un Mazda MX-5. Visus minētos modeļus ir ietekmējusi zoom-zoom filozofija, kurai raksturīgs īpašs braukšanas prieks. Tomēr Jaunās paaudzes Mazda2 ir pirmais modelis, kurā šī filozofija ir pacelta pavisam jaunā līmenī.

Auto izstāde visiem apmeklētājiem atvērta no 2007. gada 8. līdz 18. martam.
 
Visi komentāri
 
227906. viesis 6.marts 2007 10:43
0 0 Atbildēt

nu smuks jau, kā jau iepriekš teikts citos portālos un šeit... seat sānu līnija kaut kur pavelk mazliet, bet tas nemaz nav slikti. tikai tipa - multifunkcionālas durvis - multifunkcionālas, jo var logus nolaizt, vai uz visām pusēm veramas?

227966. viesis 6.marts 2007 14:14
0 0 Atbildēt

Nee nau gan smuks it iipashi ja to zaljo foto saktaas. Bet teiksim peleeks jau nu bija diezgan OK. Bet zaljsh, ja citaam mashinaam meedz pat buuut ljoti OK, tad shim - no thanks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 4

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 15

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 5

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti