Ar sacīkšu mašīnām iepazīstinās bērnu namu audzēkņus 2

 
30.marts 2007 7:54

Sestdien, 31. martā plkst. 11.00 Rīgas rajona Ropažu novada „Sila Priedēs” sporta kompleksā „333” notiks labdarības pasākums apmēram 70 bērniem no Ludzas rajona bērnu nama - patversmes „Ābelīte” un Drustu bērnu nama.

Bērnu namu audzēkņiem tiks piedāvāta reta iespēja īstā sacīkšu automašīnā kartinga trasē izbaudīt sacīkšu braucēja izjūtas. Sacīkšu mašīnas pa trasi pārvietosies drošā ātrumā, taču viss pārējais būs tieši tāpat kā īstās sacensībās.

Savu līdzdalību pasākumā ir apsolījuši autosportisti Gatis Vecvagars, Guntars Butlers (autosporta attīstības centrs „ASAC” , auto „Subaru Impreza”), Artūrs Priednieks („Rami R-Evolution Rally Team”, „Mitsubishi Evo”) , minirallija sportists Uldis Briedis („Reno Clio”), Ards Ķinķeris („SRM motorsports”, „Ford Focus”). Bērnu rīcībā būs arī brāļu Vinteru Dakāras rallija tehniskās palīdzības mašīna „Nissan Dable Cab”, motosportisti no kluba „Stunthfihters” demonstrēs dažādus trikus ar motocikliem. Bērniem tiks demonstrēti arī radiovadāmie sporta modeļi.



Ikviens pasākuma dalībnieks varēs piedalīties interesantā stafetē velobraucējiem, kuru atbalsta velosipēdu veikals ZZK.

Pasākumu organizē autosporta klubs „SRM motorsports”, kurš ir uzsācis ilgtermiņa labdarības projektu, par savu sadarbības partneri izvēloties Ludzas rajona Istalsnas bērnu namu – patversmi „Ābelīte” Projekta mērķis ir sniegt bērniem pozitīvas emocijas un informēt par to, ka sports un fiziskās aktivitātes ir veselīga dzīvesveida priekšnoteikums.

Pirmā tikšanās ar bērnu nama – patversmes „Ābelīte” audzēkņiem notika Ziemassvētku priekšvakarā, kad bērniem bija iespēja vairāk uzzināt ne tikai par dažādiem motoru sporta veidiem, apskatīt īstu rallija auto un nofotografēties kopā ar to, uzreiz saņemot fotogrāfijas, pašiem iemēģināt dažādu sporta ekipējumu, bet arī pamuzicēt kopā ar jauniešu mūzikas grupas „Soundarcade” mūziķiem, veidojot sava veida „radošo darbnīcu”.

Finansiālu atbalstu labdarības pasākumam ir snieguši pazīstamie autosportisti Raimonds Kisiels un Valdis Purvinskis, kā arī „Hanzas maiznīca”, SIA „Lango”, SIA „Rāmkalni”, SIA „Motorcentrs, SIA „Cramo”, SIA „BMS-Baltijas mārketinga serviss”, „Treko būve”, SK „Autosporta attīstības centrs ASAC” un interneta portāls „4 rati”.
 
Visi komentāri
 
230587. viesis 30.marts 2007 18:51
0 0 Atbildēt

tas priecē!

230644. viesis 31.marts 2007 23:56
0 0 Atbildēt

Necerējām, bet tikām pat izvizināti, loti iespaidīgi!!! Un viss likās baigā līmenī noorganizēts, prieks, ka tādi pasākumi tiek organizēti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti