«Auto Halle» rīko Ģimenes dienu kopā ar Hyundai

 
19.aprīlis 2007 11:47

21.aprīlī no plkst. 12.00 līdz 17.00 automobiļu tirgotājs SIA "Auto Halle" rīkos "Ģimenes dienu" kopā ar auto Hyundai autosalonā Krasta ielā 105/2, Rīgā.

Jau otro reizi "Auto halle" rīko Ģimenes dienu, kur ģimenes ar bērniem, kā arī citus interesentus sagaida dažādi aizraujoši pasākumi un pārsteigumi. Tāpat kā iepriekšējās Ģimenes dienās, kas tika rīkotas kopā ar automašīnu Seat Altea XL 31.martā, arī šoreiz bērni varēs pavadīt laiku jautrās spēlēs un atrakcijās. Dienas gaitā notiks konkurss par labāko sapņu automašīnas zīmējumu un uzvarētāji saņems Auto Halles pārsteiguma balvas. Azartiskākie Ģimenes dienu apmeklētāji varēs izmēģināt spēkus auto modeļu rallijā.

Kamēr bērni izkaidēsies, vecāki varēs iepazīties ar Hyundai automobiļiem, veikt testa braucienus un iegādāties šos auto par īpašām Ģimenes dienas cenām. Auto Halle tikai otro gadu ir Hyundai oficiālais dīleris, taču jau ir sasniegusi ļoti labus rezultātus. Līdz šim Auto Halle jau ir nodevusi savu klientu rokās 320 jaunas Hyundai automašīnas.

Hyundai automobiļi ir dabai draudzīgi un piemēroti visdažādākajām klientu prasībām - par to varēs pārliecināties šo Ģimenes dienu apmeklētāji.

Auto Halle Ģimenes dienu rīkos arī 5.maijā – kopā ar automobiļiem Suzuki autosalonā Krasta ielā 105/3.

Ģimenes dienu rīkošana ir kļuvusi par Auto Halles ikgadēju tradīciju. Pagājušogad 1.aprīlī tika rīkotas Auto halles pirmās Ģimenes dienas.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti