EURO NCAP notestējis MINI Cooper un Peugeot 207CC 2

 
4.maijs 2007 0:01

Euro NCAP drošības testos pārbaudījis automašīnas MINI Cooper un Peugeot 207CC, liecina mājaslapā pieejamā informācija. Abas automašīnas ieguvušas vienlīdzīgu vērtējumu.

Abas automašīnas ieguvušas piecu zvaigžņu vērtējumu pieaugušo braucēju drošības testos (adult occupant protection). Iegūstot piecu zvaigžņu vērtējumu, BMW esot paaugstinājis pieaugušo braucēju drošības līmeni jaunajā MINI Cooper salīdzinājumā ar modeli, kas tika testēts 2002.gadā.

Bērnu drošība testēta tikai MINI Cooper. Šie rezultāti tomēr nav bijuši īpaši veiksmīgi, jo rezultātā bērnu drošības līmenis automašīnā novērtēts tikai ar 3 zvaigznēm. Abas testētās automašīnas saņēmušas vāju novērtējumu - divas zvaigznes - attiecībā uz gājēju drošību.

Uzņēmums Euro NCAP arī paziņojis, ka drīzumā tam būs jauna vizuālā identitāte, kā arī tas uzlabos mājaslapā pieejamo informāciju, ieviešot arī tādu pakalpojumu kā sadursmes video.

Rezultāti:

MINI Cooper

Pieaugušo braucēju drošība (Adult Occupant Protection) 5 zvaigznes
Bērnu drošība (Child Protection) 3 zvaigznes
Gājēju drošība (Pedestrian Protection) 2 zvaigznes

Peugeot 207CC

Pieaugušo braucēju drošība (Adult Occupant Protection) 5 zvaigznes
Bērnu drošība (Child Protection) -
Gājēju drošība (Pedestrian Protection) 2 zvaigznes
 
Visi komentāri
 
233389. viesis 6.maijs 2007 23:56
0 0 Atbildēt

nu nu tas encap jau galigi degradējies, ari auto ražotaji auto speciali gatavo lai izturētu šo konkreto testu. Interesenati ja volvo xc70 sakresho uz ielas ~80Km/h ar cooper vai reni , tipa 5vs5 zvaiznes , rezultāts būs netuvu tāds ka encap testā.

233408. viesis 7.maijs 2007 9:49
0 0 Atbildēt

Speciāli nekādi gatavot auto nevar,jo tie tiek anonīmi iepirkti parastā ierindas autosalonā,tad testēti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti