RAMI R-evolution Racing komanda gatava cīņai Talsu rallijā! 1

 
16.maijs 2007 0:02

Visas trīs RAMI R-evolution Racing ekipāžas ir rūpīgi gatavojušās rallijam TALSI 2007 un plāno cīnīties par vietām pirmajā trijniekā savās klasēs.

Beidzot tuvojas visu rallija fanu ilgi gaidītais Latvijas rallija čempionāta vasaras sezonas pirmais posms „TALSI 2007”. Tas norisināsies šajā nedēļas nogalē Talsu pilsētas ielās un Talsu rajona grants ceļos. Tāpat kā iepriekš, gaidāmas sīvas un aizrautīgas cīņas starp galvenajiem konkurentiem, kā arī titulētiem ārzemju sportistiem.  Skatītāji varēs vērot gan sportistu šovu Talsu ielās un tradicionālajā paralēlā slaloma trasē CVS, gan arī skaistus lēcienus tramplīnos un ātras sānslīdes sarežģītajos Talsu rajona ceļos.



Visas trīs RAMI R-evolution Racing komandas ekipāžas A.Egle/N.Aizkalns, M.Mežaks/A.Ronis un A.Priednieks/J.Kirkovalds ir rūpīgi gatavojušās vasaras sezonai un plāno cīnīties par augstām vietām rallijā „TALSI 2007”.

Ekipāža A.Egle/N.Aizkalns vasaras sezonu atklāja starptautiskajā rallijā „TALLINN 2007”, kurš notika 4.-5.maijā Tallinas apkārtnē. Pirms šī prestižā Igaunijas rallija ekipāža nopietni trenējās un veica sporta automašīnas uzlabojumus.  Saspringtā cīņā A.Egle/N.Aizkalns uzrādīja labāko rezultātu no Latvijas braucējiem, finišējot 6.vietā absolūti.

Rallijā „TALLIN 2007”  guvām  lielisku pieredzi un uzrādījām labu rezultātu startējot ievērojamā, vairāk kā 100 dalībnieku konkurencē. Zinu, ka Talsu rallijs nebūs viegls un ir paredzama sīva cīņa par katru kilometru un katru sekundi. Esam labi sagatavojušies un noteikti mēģināsim sasniegt komandas mērķus – cīnīsimies par vietu uz pjedestāla un ja paveiksies, par uzvaru N4 ieskaitē ,” – tā Aivis Egle.  Līdz šim Talsu rallija smagie ceļi Aivim ir bijuši samērā veiksmīgi un 2005.gadā pat izcīnīta uzvara absolūtajā vērtējumā.

Līdzīgi mērķi ir ekipāžai M.Mežaks/A.Ronis, kuri vasaras sezonai pārbūvējuši savu iepriekšējās paaudzes evolūciju uz jaunākā modeļa Mitsubishi Evolution 9.  Lai to izdarītu, automašīnai tika nomainīti dzinējs, jumts, aizmugurējais anitspārns, kā arī pārprogrammēts dzinēja vadības bloks. Ar šo uzlabojumu arī M.Mežaks/A.Ronis plāno iesaistīties cīņā par godalgotām vietām Latvijas Rallija Čempionāta N4 klases ieskaitē.

Cīņas N4 ieskaitē būs spraigas un bez kompromisiem, kā jau Latvijas rallija līdzjutēji ir pieraduši.  Lai vietējiem braucējiem dzīve neliktos pārāk vienkārša, Talsu rallijā šajā klasē pieteicies arī pagājušā gada Somijas čempions Jari Ketomā.  Vai viņam izdosies apliecināt Somijas kā pasaules rallija lielvalsts slavu arī viltīgajos Talsu rajona ceļos, to redzēsim pavisam drīz.

Arī A.Priednieks/J.Kirkovalds starp ziemas un vasaras sezonu ir veikuši tehniskos uzlabojumus  Mistubishi Lancer Evolution 7, lai  Talsu rallijā ar  100% pārliecību cīnītos par godalgotajām vietām A+ grupā.

RAMI R-evolution Racing ekipāžu rezultāti LRČ kopvērtējumā:
A.Egle/N.Aizkalns – 2.vieta N4 ar 12 punktiem
M.Mežaks/A.Ronis – 5.vieta N4 ar 8 punktiem
A.Priednieks/J.Kirkovalds – 4.vieta A+ ar 12 punktiem.

Komandu vērtējumā RAMI R-evolution Racing šobrīd ieņem 4.vietu.

Komandu atbalsta: Ramirent, Ramiteh, Lattelecom Technology, TietoEnator, Telia Latvija, DnB Nord Līzings.
 
Visi komentāri
 
234129. viesis 16.maijs 2007 8:23
0 0 Atbildēt

Lai veicas A.Priednieks/J.Kirkovalds !!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti