SIA TC Motors paplašina savu darbību 4

 
16.maijs 2007 0:02

Tuvākā gada laikā SIA TC Motors plāno atvērt jaunu autosalonu, divus servisa centrus un virsbūvju remonta un krāsošanas cehu.

Lai gan esošais autosalons ir viens no lielākajiem Chrysler, Jeep un Dodge autosaloniem Eiropā, tomēr augošie pārdošanas apjomi veicina uzņēmuma paplašināšanos. SIA TC Motors ir iegādājies apbūves gabalu Jūrmalas šosejas tuvumā, un jau šogad tur tiks uzsākta jaunākajiem ChryslerGroup standartiem atbilstoša Chrysler, Jeep un Dodge autosalona būvniecība. Turpat tiks atvērts arī servisa centrs, kas piedāvās pilnu pakalpojumu klāstu. Līdz ar jaunā autosalona atklāšanu nākamā gada vasarā SIA TC Motors svinēs arī uzņēmuma 10 gadu jubileju.

Turklāt tuvāko trīs mēnešu laikā SIA TC Motors atvērs jaunu Chrysler, Jeep un Dodge servisa centru, kas atbildīs augstākajiem DaimlerChrysler ChryslerGroup kvalitātes standartiem.
Vairāk kā puse no 1200 m² lielajām telpām tiks atvēlētas auto servisa ierīkošanai, kur tiks izveidotas 12 modernas darba vietas. Pārējā telpa tiks atvēlēta noliktavai, kas nodrošinās gandrīz visu rezerves daļu glabāšanu uz vietas. Jaunā servisa atvēršana ļaus apkalpot divreiz lielāku klientu skaitu un samazinās rindas uz servisa pakalpojumiem līdz vienai dienai.

Tāpat jau tuvākā mēneša laikā tiks uzsākta jauna virsbūvju remonta un krāsošanas ceha būvniecība Rīgā. Šis būs lielākais virsbūvju cehs Baltijā un viens no modernākajiem Eiropā. Tas atbildīs visām premium zīmolu striktajām prasībām un ļaus vismaz četras reizes palielināt apkalpoto klientu skaitu, tostarp arī klientus ar citu marku automobiļiem.

“Šobrīd Latvijā ir izveidojusies situācija, kad klientiem praktiski jebkurā autoservisā ir jāgaida rindā vienu līdz divas nedēļas. Taču mēs vēlamies saviem klientiem saīsināt šo gaidīšanas laiku līdz vienai vai divām dienām. Kvalitāte un autoservisā sniegto pakalpojumu līmenis ir ilglaicīga un veiksmīga autobiznesa pamats. To veido kvalitatīvi paveikts darbs, rezerves daļu pieejamība noliktavā un, protams, profesionāla komanda. Līdz ar jauna autosalona un servisa centru atvēršanu mēs būsim tuvāk saviem klientiem un viņu vēlmēm, kā arī spēsim nodrošināt personīgu pieeju katram no tiem”, saka SIA TC Motors ģenerāldirektors Andrejs Golovkins.

Lai spētu veiksmīgi realizēt šos vērienīgos projektus, SIA TC Motors, piesaistot Eiropas struktūrfondu līdzekļus, veic darbinieku apmācību. Jau šoruden tiks saņemts kvalitātes vadības sistēmas ISO 9001 sertifikāts.

2007. gadu TC Motors uzsāka ar sešu jaunu modeļu prezentācijām – Chrysler Sebring, Jeep Wrangler, Jeep Wrangler Unlimited, Jeep Patriot, Dodge Nitro un Dodge Avenger.
Visi šie modeļi bija arī pārstāvēti nesen notikušaja autoizstādē Baltic International Motorshow Riga 2007, kur SIA TC Motors stendā pirmo reizi tika pārstāvēts arī Dodge zīmols.

2006. gads SIA TC Motors vēsturē iezīmējās ar īpaši labiem sasniegumiem: noslēdzot gadu Chrysler, Jeep un Dodge tirgus daļa Latvijā 3 reizes pārsniedza vidējos Eiropas rādītājus, savukārt pēc finanšu rādītājiem SIA TC Motors ir iekļauta 500 lielāko Latvijas uzņēmumu sarakstā jau kopš 2005. gada.
 
Visi komentāri
 
234133. viesis 16.maijs 2007 9:03
0 0 Atbildēt

Viss jau ir jauki... bet jau šī brīža serviss ir galīgi garām līmenī.. Man ir auto uz garantiju.. Tad pēc viņu principa sanāk, lai es auto no sākuma aizdzenu uz citu servisu, kas konstatē bojājumus un tad es varu doties uz TC motors... jo šie ne pirkstu nepakustinās !!! Aizbraucu... šiem jautājums.. kādi defekti ??? VAI ES BĻIN KĀDS MEHĀNIĶIS ??? Deg lampiņa.. dzinēja kļūda.. saņemu auto no servisa... LAMPIŅA DEG!!! Jautāju kapēc ?? Atbild: bet jūs mums neko neteicāt !!!! Vai paši akli ir, vai rokas no pakaļas aug...

234148. viesis 16.maijs 2007 12:00
0 0 Atbildēt

Es nesaprotu vai tieshaam veel muusu cilveeki Latvijaa ir tik neizgliitoti, ka peerk to bezjeedziigos Ameerikaanju graustus. Vai tieshaam juus neredzat Cieniitie, ka taas mashiinas peec gada paliek skjkiibas. Juus paluukojiet salona apdari - tas ir kaut kaads vaaks - kaa Kjiinieshu kaseshu pleieris!!! Vai jums tieshaam tiik shis milziigais Degvielas pateerinsh!!!???

234153. viesis 16.maijs 2007 13:07
0 0 Atbildēt

234148. viesis

Iebāz to savu antireklāmu TUR un tā labi dziļi!!!

234222. viesis 17.maijs 2007 13:39
0 0 Atbildēt

Par PAREX...

Diemžēl šim cilvēkam ir pilnīga taisnība :( Es iepriekš braucu ar 10 gadu vecu BMW 7sēriju un tad atļāvos nopirkt Chrysler 300C... jaunu.. APDARE.... salīdzinoši ar manu veco BMW galīgais mēsls.. Tiem, kas netic... atveriet bagažnieku un kritiski pavērojiet un pakustiniet bagažnieka vāka apdari... tad apskatiet apdares nostiprinājumu virs priekšējā stikla.. viss kustās.. Dzinējs 3,5 benzīns... no maziem apgriezieniem rāviens vēl ir tīri nekas... bet ja iespiedīsi līdz galam... dzinējs pie 5000 apgriezieniem vienkārši gaudo un mokās... BMW nebija pilnīgi nekādu problēmu..

Tā ka es personīgi gaidu, kad man pienāks labāki laiki un varēšu atļauties jauno BMW 7 sēriju.. tā ir patstāvīga vērtība..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti