Land Rover ziedo 4 000 000. auto organizācijai «Dzimusi brīvībai» 1

 
22.maijs 2007 0:09

2007.gada maijs Land Rover vēsturē tiks ierakstīts ar nozīmīgu faktu – no Land Rover konveijera noripoja 4 miljonais Land Rover. Tas noticis 59 gadus pēc šīs automašīnas markas ražošanas sākuma uzņēmuma rūpnīcā Solihulā.

Sakarā ar šo zīmīgo faktu, Land Rover ziedo vieno no saviem jaunākajiem modeļiem - Rover Discovery 3 fondam „Dzimusi Brīvībai – labdarības organizācijai”, kas rūpējas par dzīvnieku labklājību un savvaļas dzīvnieku sugu saglabāšanu. Land Rover Discovery 3 saņēma aktrise Džoanna Lumlija (Joanna Lumley), kura ir fonda Dzimusi Brīvībai patronese. Šī automašīna kalpos kā organizācijas „ātrās reaģēšanas palīdzības” auto Eiropā un Apvienotajā Karalistē.

Vils Travers (Will Travers), „Dzimusi Brīvībai” vadītājs, saka: „Šis nozīmīgais dāvinājums ļaus mums izpildīt dzīvnieku labklājības un savvaļas saglabāšanas misijas. Bez Land Rover atbalsta mēs nebūtu spējīgi sasniegt attālus bezceļu nostūrus vai glābt kādu, kas ir būtiskākā mūsu darba daļa.”

Dzimusi brīvībai ir Land Rover partneris kopš 2002.gada. Sadarbība apvieno gan finansiālu atbalstu, gan automašīnu piegādi Apvienotajā Karalistē, Kenijā, Etiopijā, Dienvidāfrikā un Šrilankā. 2006.gadā Land Rover palīdzēja glābt trīs lauvas un tās pārvietojot no cirka Francijā uz Šamvari Dienvidāfrikā.

Jau daudzus gadus Land Rover programmas „Trauslā pasaule” ietvaros atbalsta bezceļu braukšanas pieredzi, sadarbojoties ar organizācijām Earthwatch, Karalisko Ģeogrāfijas biedrību (Royal Geographical Society), Ķīnas pētniecības un izpētes biedrību (China Exploration and Research Societry), kā arī Biosfēras ekspedīcijām.

Land Rover atbalsta vairāk nekā 50,000 darba vietu un eksportē 78% no visas saražotās produkcijas. Kopš 3-miljonā Land Rover izlaišanas 2001.gadā, vidēji 700 automašīnas dienā noripo no rūpnīcas konveijera.

Fils Pohams (Phil Popham), Land Rover izpilddirektors, saka: „Mēs paužam sajūsmu, nododot šo automašīnu „Dzimusi brīvībai” rokās. 4-miljonā Land Rover ir būtisks notikums, tāpēc tas ir nozīmīgi, ka tas tiek ziedots tik vērtīgai lietai. Es esmu lepns par mūsu atbalstu labdarībai un par Land Rover ieguldījumu ekonomikā pēdējo 59-gadu laikā.”
 
Visi komentāri
 
234376. viesis 22.maijs 2007 9:57
0 0 Atbildēt

Jā, tikai tas notika jau nedēļu atpakaļ un tika pieminēts šeit www.tvnet.lv/auto/zinas/ar...php?id=4845390 kā arī šeit auto.delfi.lv/zinas/raksts/4521 bet protams paldies par rakstu :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti