Veidos darba grupu sarunām par rezervētajām stāvvietām 2

 
24.maijs 2007 0:00

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja izskatīja PSIA “Rīgas Satiksme” sagatavoto pārskatu par rezervētajām stāvvietām Rīgas pilsētas ielu sarkano līniju robežās.

Komiteja nolēma izveidot darba grupu, kas veiks sarunas ar valsts iestādēm par rezervēto autostāvvietu turpmāku izmantošanu. Pašlaik valsts un pašvaldības iestādes izmanto rezervētas vietas kopumā 12 stāvvietās. Vietas vēl 17 stāvvietās rezervētas operatīvo dienestu transportlīdzekļiem. Darba grupai cita starpā būs jāvienojas arī par ceļa zīmju maiņu tajās stāvvietās, kurās uzstādītas zīmes “Apstāties aizliegts” ar papildplāksnīti, kas vairs neatbilst valsts standartam.

Ar Ārlietu ministrijas starpniecību jau notiek sarunas par ārvalstu vēstniecībām un konsulātiem rezervēto stāvvietu izmantošanu. Rezervētas stāvvietas šobrīd bez maksas izmanto 27 valstu pārstāvniecības.

28 juridiskas personas izmanto rezervētas stāvvietas atbilstoši līgumiem, kas noslēgti ar PSIA “Rīgas satiksme”, no tām 17 stāvvietas tiek apmaksātas pēc attiecīgajā zonā spēkā esošajiem tarifiem.
 
Visi komentāri
 
234458. viesis 24.maijs 2007 9:38
0 0 Atbildēt

jā, veseli ielu posmi ir kā privātīpašums, arī pie vēstniecībām, kaut gan pašiem ir pagalmi kur likt tos auto. tā jau nav kur likt auto, a šitiem redz rezervēts.

234612. viesis 28.maijs 2007 18:56
0 0 Atbildēt

Veetsnieciibaam tas driizaak ir droshibas pasaakums.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti