«Bensons Auto» sniegs ziedojumu Nacionālai bibliotēkai 7

 
31.maijs 2007 0:00

2007. gada 1.jūnijā, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, plkst. 14:00 Dailes teātrī „Bensons Auto” rīko atskaites pasākumu, kurā informēs par paveikto sociālās atbildības jomā un pasniegs ziedojuma čeku Nacionālās bibliotēkas celtniecībai.

Pasākuma laikā Latvijas Nacionālās bibliotēkas celtniecībai tiks dāvāti 50 000 latu, kas iegūti, 500 mākslas cienītājiem iegādājoties unikālo Ilmāra Blumberga izdevumu „Venēcijas grāmatas”, kas tika izdots ar „Bensons Auto” atbalstu.

„Bensons Auto” ir pilna servisa centrs, kas Latvijā tirgo un aprūpē „Honda” automašīnas un citus „Honda” produktus. „Honda” kompānija ir pazīstama ar augstajām prasībām attiecībā ne tikai uz savu produkciju, bet arī vides standartiem. Šīs augstas prasības attiecībā uz Latvijas sabiedrību ir uzstādījis arī „Bensons Auto” īpašnieks Māris Bensons. Līdz ar to „Bensons Auto” regulāri, gadu no gada, atbalsta dažādas sociālās programmas, kuras atbilst „Honda” filozofijai un dzīves stilam.

Starptautiskā bērnu aizsardzības diena par „Bensons Auto” atskaites pasākuma norises laiku izvēlēta tādēļ, ka liela daļa „Bensons Auto” atbalstīto un realizēto sociālo programmu ir domātas tieši jauniešiem. „Honda” automašīnas ir nākotnes auto, un nākotni veidos mūsu bērni, tāpēc viņu izglītībā un attīstībā ir jāiegulda vislielākās rūpes, uzskata „Bensons Auto” vadība.
 
Visi komentāri
 
234851. viesis 31.maijs 2007 9:44
0 0 Atbildēt

Labāk būtu kādam auto ,moto sporta klubam iedevis.Nu jā ,personīgā pazīšanās izsaka visu :(((

234852. viesis 31.maijs 2007 10:13
0 0 Atbildēt

Ja Juus cilveki zinaatu kaados apstaakljos un telpaas stradaa Nacionaala biblioteeka, tad saprastu ka ar oranzjajiem te nau nekaada sakara - ja oranzjie iespeejams ir uzkjeerushi labu veidu kaa "atpelniit" pirmsveeleshanu izdevumus ar uzviju, bet Biblioteekas vajadziibaam ar oranzjajiem nau nekaada sakara.

WALA

P.S. Tagad pats esmu LNB IT darbinieks, lai arii konkreetaa buuvobjekta skeptikjis.

234854. viesis 31.maijs 2007 10:18
0 0 Atbildēt

Neesmu īpaši iedziļinājies LNB problēmā, bet manuprāt cilvēki jau neprotestē un nenoliedz faktu, ka LBN ir vajadzīgas jaunas telpas, bet protestē pret tik grandiozu būvi, ko varētu veidot daudz vienkāršāku un lētāku.

234855. viesis 31.maijs 2007 10:23
0 0 Atbildēt

Laiku pa laikam uzrodas kaads, kas to atbalsta. Rodas taada sajuuta it kaa saali bruucee pa bishkjim iebeertu :). Buutu labaak ljaavushi bruucei sadziit un vareetu vaakt nost teritoriju ierobezhojoshaas seetas. :)

234861. viesis 31.maijs 2007 11:20
0 0 Atbildēt

Stulbais Bensons. Taa kretiiniskaa servisa deelj es Hondu otreiz muuzhaa nepirkshu.

234863. viesis 31.maijs 2007 11:24
0 0 Atbildēt

viss ar šo valsteli ir kārtībā :)

jevropas padumju savienībā esam jau iekšā

ko(s)misko LNB būvēsim

pusmiljardu EUR vērto koncertzāli būvēsim lai mafijai sīle nepaliek tukša

oranžais ieliktenis ir apstiprināts amatā

mafia rullzzz :D :D :D

viss notiek :D :D :D

234864. viesis 31.maijs 2007 11:25
0 0 Atbildēt

Kas tad servisam vainas? Vienīgais mīnuss, ka nav lēts (nevar jau visu gribēt), bet citādi viss kārtībā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti