Renovēs tiltu pār kanālu Maskavas ielā 8

 
1.jūnijs 2007 0:02

Lai paaugstinātu satiksmes drošību un uzlabotu tehnisko stāvokli, no pirmdienas, 4.jūnija, sāksies tilta pār kanālu Maskavas ielā un Akmens tilta labā krasta satiksmes pārvada renovācija.

Abas šīs būves nav kapitāli remontētas kopš to izbūves, un tām ir nepieciešams veikt renovāciju, lai satiksme pār Akmens tiltu un pār kanālu Maskavas ielā arī turpmāk būtu droša. Šā gada pašvaldības budžetā ir piešķirts nepieciešamais finansējums, lai varētu veikt kapitālo remontu gan abu būvju pamatkonstrukcijām, gan apdarei.

Tilts pār kanālu Maskavas ielā ir izbūvēts 20.gadsimta sākumā. Renovācijas laikā tiks kapitāli remontēti gan balsti un citas bojātās konstrukcijas, ieklāts jauns brauktuves asfaltbetona segums, ierīkota jauna hidroizolācija, gan arī tiks atjaunots konstrukciju granīta apšuvums un vēsturiskie apgaismojuma stabi, lukturi un kaltās metāla margas.

Lai remontdarbu laikā pēc iespējas netiktu apgrūtināta satiksme, renovācija tiks veikta divos etapos. Pirmais etaps būs no pirmdienas līdz jūlija vidum, kad remontēta tiks labā tilta daļa virzienā uz Ķengaragu. Satiksme tiks organizēta tilta neremontējamā daļā pa divām braukšanas joslām- viena katrā virzienā.

Renovācijas darbus veiks SIA „Rīgas tilti”. Paredzams, ka tie tiks pabeigti oktobrī.

Līdzīgi arī Akmens tilta labā krasta satiksmes pārvada renovācijas laikā tiks kapitāli remontētas bojātās betona konstrukcijas, ierīkota jauna brauktuves hidroizolācija, izbūvēta jauna seguma konstrukcija. Tāpat tiks atjaunoti granīta apšuvumi, gājēju ietves un bojātās margas, kā arī gājēju drošības barjeras.

Pats Akmens tilts pār Daugavu kapitāli tika remontēts deviņdesmito gadu beigās. Taču tilta labā krasta uzbrauktuve kapitāli nav remontēta kopš tās uzbūvēšanas sešdesmitajos gados.

Remontdarbu laikā satiksme pār Akmens tiltu tiks organizēta pa divām braukšanas joslām katrā virzienā tāpat kā līdz šim, tādējādi saglabājot līdzšinējās caurlaides spējas.

Remontdarbi tiks veikti vairākos etapos. No pirmdienas līdz jūlija vidum remontdarbi tiks veikti uzbrauktuves labajā pusē virzienā uz centru. Satiksme tiks organizēta pa divām braukšanas joslām tāpat kā līdz šim. Taču šajā laikā virzienā uz centru būs slēgta kravas transporta satiksme, kuru svars pārsniedz 5 tonnas, kā arī slēgta būs gājēju ietve tilta labajā pusē virzienā uz centru.
Renovācijas darbus veiks SIA „Tilts”. Paredzams, ka tie tiks pabeigti oktobrī.

Rīgas domes Satiksmes departaments atvainojas par sagādātajām neērtībām, aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un sekot līdz ceļa zīmēm.
 
Visi komentāri
 
234931. viesis 1.jūnijs 2007 0:46
0 0 Atbildēt

a kur maskavas ielaa kanaals???

234935. viesis 1.jūnijs 2007 1:46
0 0 Atbildēt

Starp tirgu un autoostu!

234947. viesis 1.jūnijs 2007 10:36
0 0 Atbildēt

Kāpēc nekad pie šādiem rakstiem nepieliek bildes - atrašanās vietu?????

Kas grūti karti ieskanēt!??!!?

234954. viesis 1.jūnijs 2007 11:28
0 0 Atbildēt

un ko tad attiecīgi tramvaji darīs? kā tie brauks? pa vienām sliedēm vai kā?

234956. viesis 1.jūnijs 2007 12:39
0 0 Atbildēt

Kolosāls darbu izpildes termiņš, citēju: "Pirmais etaps būs no pirmdienas līdz jūlija vidum..."

Nenopriecāties! :D

234957. viesis 1.jūnijs 2007 12:56
0 0 Atbildēt

234947. viesis 01.06.2007 10:36

Kāpēc nekad pie šādiem rakstiem nepieliek bildes - atrašanās vietu?????

Kas grūti karti ieskanēt! ??! !?

Nevar taa vienkarshi njemt, skaneet un publiceet. Tas kartes copyright ipasnieki atri vien piesakas parasti. Cik nau bijis,ka web lapas firmas ielik kartes fragmentus un peec laika Janjaseta zvana un draud.

234961. viesis 1.jūnijs 2007 14:41
0 0 Atbildēt

...un kāpēc nevarētu publicēt Jāņu sētas karti ar norādi vai pat reklāmu ka karte ir ņemta kā reiz no Jāņusētas ...gan mums gan "viņiem" labi...

234968. viesis 1.jūnijs 2007 17:26
0 0 Atbildēt

Var jau no rokas uzzimeet ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti