Uzsāks vairāku ielu rekonstrukciju un seguma atjaunošanu Rīgā 2

 
11.jūnijs 2007 0:02

Saskaņā ar Rīgas domes sniegto informāciju nedēļas nogalē tika uzsākta asfaltbetona seguma atjaunošana Riekstu ielas posmā no Dzirciema ielas līdz Daugavgrīvas ielai.

No pirmdienas, 11.jūnija, sāksies Krūzes ielas rekonstrukcija posmā no Ventspils ielas līdz Liepājas ielai. Tāpat no pirmdienas sāksies asfaltbetona seguma atjaunošanas priekšdarbi Grebenščikova ielā, Augusta Deglava ielas posmā no Lienes ielas līdz Valmieras ielai. No 12.jūnija sāksies Vestienas ielas un Pildas ielas rekonstrukcijas priekšdarbi posmā no Vietalvas ielas līdz Piedrujas ielai. No 15.jūnija sāksies priekšdarbi seguma atjaunošanai Ventspils ielas posmā no Pārslas ielas līdz Pilsoņu ielai.

Ielas seguma periodiskā atjaunošana tiks veikta ielu posmos, kur līdzšinējais asfaltbetona segums bija sliktā tehniskā stāvoklī un ielas stāvokļa uzlabošanai nepieciešams uzklāt jaunu segumu, saglabājot līdzšinējos ielas ģeometriskos parametrus.

Paredzams, ka remontdarbi Riekstu ielā tiks pabeigti augustā, bet Grebenščikova ielā, Augusta Deglava ielā un Ventspils ielā- jūlijā.

Savukārt rekonstrukcija tiks veikta ielu posmos, kur to sakārtošanai nepieciešams pārbūvēt arī ielas pamatni.  Gan Krūzes ielā, gan Vestienas un Pildas ielā rekonstrukcijas laikā tiks izbūvētas jaunas gājēju ietves, lietus ūdens kanalizācijas sistēma, kas līdz šim nebija bijusi, kā arī izbūvēts jauns apgaismojums un uzklāts jauns asfaltbetona segums.

Paredzēts, ka remontdarbi Krūzes ielā tiks pabeigti novembrī, bet Vestienas un Pildas ielā- augustā.
 
Visi komentāri
 
235442. viesis 11.jūnijs 2007 12:26
0 0 Atbildēt

a čakene???šodien braucu pa to- nu pi*ģets vnkārši! cik ilgi vēl jagaida???

235458. viesis 11.jūnijs 2007 14:59
0 0 Atbildēt

Chakenee rises iedzen troljuki! Ja saremontees, peec gada atkal pi*gjets!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti