Rallijā «Cēsis 2007» turpināsies cīņa par vadību

 
12.jūnijs 2007 11:20

Pavisam nesen RAMI R-evolution Racing ekipāžas svinēja izcīnītās godalgotās vietas rallijā „TALSI 2007”, bet nu ir pienācis laiks doties uz Cēsu pusi, lai startētu rallijā „Cēsis 2007”.

Sportistiem šogad rallijā „Cēsis 2007” būs jāpārvar labi zināmais Kārļu ātrumposms, jārāda brauktprasme daudzajiem skatītājiem Cēsu pilsētas ielās, jāpieveic straujie un viltīgie līkumi, jālido ātrajos tramplīnos un jānobrauc maratona cienīgs ātrumposmu trio, kas gaidāms rallija otrās dienas maršrutā. Rallijam „Cēsis 2007” pieteikušās visas trīs RAMI R-evolution Racing komandas ekipāžas A.Egle/N.Aizkalns (Mitsubishi EVO 9 N4), M.Mežaks/A.Ronis (Mitsubishi EVO 9 N4) un A.Priednieks/J.Kirkovalds (Mitsubishi EVO 7 A+).

Laiku starp ralliju „TALSI” un gaidāmo ralliju „Cēsis” ekipāžas gatavoja rallija mašīnas, lai rezultāts Cēsu rallija finišā būtu pavisam labs un iepriecinošs. Rallijā „TALSI” ātrumkārbas defekta dēļ no turpmākās cīņas izstājās ekipāža M.Mežaks/A.Ronis. Šis defekts tagad ir novērsts un sportisti gatavi cīņai, lai mājās varētu atgriezties ar izcīnītiem punktiem N4 grupas ieskaitē.



Aivja Egles komentārs pirms gaidāmā rallija: „Pavisam noteikti esam gatavi cīņai. Svarīgs būs katrs izcīnītais punkts, kas sezonas beigās varētu izšķirt N4 čempiona titulu. Uzdevums nebūs viegls, jo gaidāmais rallijs būs īsts pārbaudījums gan mums, gan tehnikai. Esam veikuši nelielus uzlabojumus sporta mašīnai. Ja būtu iespējams regulēt laika apstākļus, tad man vislabāk patiktu, ja trase būtu mitra. Braukšana līdz ar to nekļūtu vieglāka, bet labāk ir bez putekļiem nekā ar tiem.”

RAMI R-evolution Racing ekipāžas A.Egle/N.Aizkalns galvenie konkurenti rallijā „Cēsis” būs J.Vorobjovs/G.Ervalds un A.Neikšāns/P.Dzirkals. LRČ kopvērtējumā visas trīs ekipāžas šķir tikai 3 punkti. Tā ekipāža no šī trijnieka, kas ieņems visaugstāko vietu, izvirzīsies čempionāta vadībā. Tomēr, piedalīsies arī daudzi spēcīgi konkurenti gan no Latvijas, gan ārzemēm, tāpēc uzdevums nebūs viegls.

Tiekamies trasē!

Komandu atbalsta: Ramirent, Ramiteh, Lattelecom grupas uzņēmums Lattelecom Technology (iepriekš-MicroLink Latvia), TietoEnator, Telia Latvija, DnB Nord Līzings u.c.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti