Noskaidrots Latvijas labākais jaunais kravas auto vadītājs 6

 
12.jūnijs 2007 12:45

10.jūnijā, svētdien, tika noskaidrots “Scania Latvia” rīkotā konkursa “Eiropas jaunais kravas auto vadītājs 2007” Latvijas nacionālā fināla uzvarētājs – valmierietis, “LT Mežs” darbinieks Uģis Vītols, kurš 21. – 22. septembrī dosies uz lielo Eiropas finālu Zviedrijā, lai pārstāvētu Latviju 35 valstu konkurencē.



2.vietu ieguva jēkabpilietis Ainis Čāmans SIA “Siliņi” darbinieks, bet 3.vietu spraigā konkurencē izcīnīja ogrēnietis Andrejs Kļimovs no „IVM Loģistika”. Visi pirmo trīs vietu ieguvēji 21.-22.septembrī dosies uz Zviedriju, kur notiks konkursa “Eiropas jaunais kravas auto vadītājs 2007” Eiropas fināls.         U. Vītols pārstāvēs Latviju konkursā, cīnoties par 100 000 EUR vērtu jaunu Scania automašīnu, bet        A. Čāmans  un A. Kļimovs varēs vērot konkursa finālu klātienē.



Papildus iespējai doties uz Zviedriju pirmo trīs vietu ieguvēji tika pie vērtīgām balvām no Sony – pirmās vietas ieguvējs saņēma Sony televizoru 1500 Ls vērtībā, 2. vietas ieguvējs- Sony televizoru par 1000 Ls, bet 3.vietas ieguvējs- Sony televizoru 500 Ls vērtībā. Pasākuma atbalstītāji  “Hansa Līzings” trīs augstāko godalgu ieguvējiem pasniedz specbalvas - Dāvanu kartes - ekonomiskas braukšanas kursa (komerctransportam) ''Statoil Eko ceļš'' apmeklējumam.

“Cerēsim, ka Uģi arī Eiropas finālā pavadīs tāda pati veiksme, tomēr papildus rīkosim vairākus apmācības treniņus, lai justos droši un pārliecināti, ka esam darījuši visu iespējamo, lai Uģis justos sagatavots un varētu pārliecinoši cīnīties ar citiem 35 valstu konkurentiem,” skaidro E.Arents.


Latvijas fināla rezultāti:

1. Uģis Vītols - Valmiera (SIA „LT Mežs”);
2. Ainis Čāmāns, Rīga (SIA “Siliņi”);
3. Andrejs Kļimovs, Ogre (SIA „IVM Loģistika”); 
4. Dmitrijs Novohotjko, Rīga (SIA “Atzele” );
5. Gatis Zeltiņš, Ropaži (SIA “KSK Serviss”);
6. Ruslans Daņiļenkovs, Rīga (SIA „FS Konteiners”);
7. Jānis Valainis, Aizkraukles raj (ZS „Vairogi”);
8. Oļegs Buravcovs, Mārupe (SIA „Marupes autotransporta centrs”);
9. Jevgēnijs Aleksejevs, Rīga (SIA „Larija”);
10. Raitis Šmelds, Tukums (SIA „Stiga RM”);
11. Juris Markuns, Aizkraukle (SIA „Amatnieks AN”);
12. Oskars Gorbiks, Daugavpils (SIA „Dinaburga Stils”);


 “Šo konkursu jaunajiem kravas auto vadītājiem rīkojām jau otro reizi. Šoferu atsaucību vērtējam kā lielu, turklāt šogad piedalījās vairāki dalībnieki, kas piedalījās arī 2005. gada konkursā, ” atklāj “Scania Latvia” direktors un valdes loceklis Ervīns Arents. “Turklāt šī gada uzvarētājs Uģis Vītols 2005. gada sacensībās izcīnīja godpilno 3. vietu. Jāsaka, ka manāmi progresējusi ir konkursantu profesionalitāte. Šoferi daudz precīzāk veic uzdevumus atlases kārtās un cīņa par uzvaru bija daudz sīvāka.”

Kopā konkursam Latvijā bija pieteikušies 117 jaunie kravas auto šoferi. Llīdz finālam, veicot 3 atlases kārtas, tika 12 labākie. “Patīkami, ka konkursā piedalījās tik daudz jauno kravas auto šoferu no visas Latvijas. Tas liecina, ka šoferu darbs ir nepieciešams visā Latvijā un tā ir perspektīva un iespēja jaunajiem šoferiem,” uzskata Ervīns Arents.







Visas dienas garumā notika dažādas atrakcijas gan pieaugušajiem, gan bērniem – motorizētas un drošas izklaides visas dienas garumā, kvadriciklu un kartinga sacensības, kur savas prasmes varēja pārbaudīt ikviens no interesentiem. Kā arī vērot vai piedalīties šoferu sporta spēlēs un pārbaudīt savas zināšanas “Hansa Līzings Ceļa skolas” aktivitātēs. Paralēli atrakcijām un sacensībām par rotaļīgu un labu garastāvokli rūpējās grupa “Labvēlīgais Tips”.
 
Visi komentāri
 
235562. viesis 12.jūnijs 2007 13:40
0 0 Atbildēt

jā, interesanta galvenā balva Eiropas fināla uzvarētājam - jauna Scania.

235564. viesis 12.jūnijs 2007 13:49
0 0 Atbildēt

kolumb, nealojies :) balvā tikai tļļuks par 1 500 Ls ;p

235565. viesis 12.jūnijs 2007 13:50
0 0 Atbildēt

Eiropas finālu vinnēt nav reāli, kolumb :D

235579. viesis 12.jūnijs 2007 14:49
0 0 Atbildēt

Es jau nesaku, ka Latvijas pārstāvis vinnēs Eiropas finālu...kāds ja vinnēs....

235620. viesis 12.jūnijs 2007 20:35
0 0 Atbildēt

Lai veicas

235624. viesis 12.jūnijs 2007 21:25
0 0 Atbildēt

Jebkursh fuurists vismaz vienu liikji uztaisa savas karjeras laikaa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti