«Audi» dodas tūrē ar dziedātāju Seal 3

 
21.jūnijs 2007 8:23

Satiekoties diviem savu jomu veiksminiekiem, rezultātā rodas īpaša sadarbība - britu soul dziedātājs Seal dodas tūrē kā Audi seja, pārstāvot četru riņķu zīmolu.

"Šī aizraujošā karjera ir nepārspējama panākumu virkne, ko raksturo ambīcijas, radošums un fantastiska mūzika. Esmu iepriecināts, ka Seal mūs uzmeklēja, piedāvājot veidot sadarbību," saka Ralfs Veilers, AUDI AG mārketinga un pārdošanas daļas vadītājs un valdes loceklis, runājot par strādāšanu kopā ar izcilo angļu mūziķi. Kopš sava karjeras sākuma 1990. gadā Seal ir pārdevis vairāk kā 15 miljonus albumu. Šajā pašā laika periodā Audi ir pārdevis 10 miljonus automobiļu – veiksmīga dueta veiksmīga statistika, ar ko var lepoties.

Taču panākumi nav vienīgais, kas Seal ir kopīgs ar Audi. Viņš ir dedzīgs fotogrāfs, tehnoloģiju entuziasts un nevainojama dizaina piekritējs, kurš savā laikā ir studējis arī arhitektūru. Māksliniekam un dedzīgajam tehnisko risinājumu fanam īpaši pievilcīgi šķiet sportiski automobiļi ar novatoriskiem tehnoloģiju risinājumiem. Dziedātājs šogad jau divreiz ir uzstājies Audi pasākumos. 2007. gada 7. janvārī Detroitas autoizstādē Seal palīdzēja iedzīvināt pasākuma gaisotni ar savu hitu "Crazy". Šajā izstādē pirmo reizi tika prezentēts Audi Q7 V12 TDI - pirmais automobilis, kam divpadsmit cilindru dīzeļa dzinējs ir iekļauts standarta komplektācijā. Kad Seal uzzināja par šo 500 zirgspēku SUV, viena lieta viņam bija skaidra: "Jau pusotru gadu ikdienā es braucu ar benzīna dzinēja Audi Q7. Pirmā doma, kas man iešāvās prātā, redzot V12 TDI automobili, bija: es gribu šādu automobili!" 

Seal Audi automobiļu parkam jau ir viens jauns papildinājums. 15. janvārī Lasvegasā, uzstājoties Audi R8 prezentācijas laikā, viņš pirmo reizi iesēdās jaunajā Audi sporta automobilī. Tagad Seal ir viens no lepnajiem Audi R8 automobiļu īpašniekiem. 

Superzvaigne Seal piedalījās arī Audi A5 ekskluzīvajā prezentācijā Vācijā. Laikā no 9. līdz 14. jūnijam Minhenē, Ķelnē, Frankfurtē, Berlīnē un Hamburgā tika rīkoti īpaši pasākumi ar moto "Talk of the Town". Lai šos pasākumus padarītu vēl īpašākus, Audi A5 oficiālo prezentāciju ar dzīvo uzstāšanos vainagoja pats Seal. Šī coupé automobiļa galvenais dizaineris Valters de' Silva to ļoti lepni apraksta kā "skaistāko automobili, ko esmu radījis".   
   
Bez tam Seal uztur ciešu kontaktu ar Ingolštati. Laulība ar vācu supermodeli Heidiju Klumu nav vienīgā Sīla piederība Vācijai – viņam ir arī ciešas mākslinieciskas saites. Pagājušajā gadā Seal sniedza koncertu Audi Summer Concerts pasākumā Ingolštatē. Viņa pēdējais albums "Seal 1V" kļuva par starptautisku bestselleru un 2004. gadā saņēma "Bambi", Vācijas galveno mēdiju balvu. 

Sīls Henrijs Oluseguns Olumids Adeola Semjuels (Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel) dzimis 1963. gadā Londonā brazīliešu un nigēriešu imigrantu ģimenē. Vienpadsmit gadu vecumā viņš pirmoreiz uzstājās uz skatuves. Četrus gadus vēlāk viņš uzsāka ceļojumu apkārt pasaulei. Seal strādāja dažādus nekvalificētus darbus, nodrošinādams sev iztiku, strādājot gan par elektronikas inženieri, gan ādas apģērbu dizaineri. Līdztekus, viņš intensīvi nodevās savai muzikālajai karjerai, līdz 1990. gadā visbeidzot guva lielus panākumus ar dziesmu "Killer", kas ieņēma Apvienotās Karalistes singlu pārdošanas tabulas 1. pozīciju.

Kopš tā laika Seal ir viens no nozīmīgākajiem māksliniekiem uz starptautiskās mūzikas skatuves. Seal ir saņēmis daudzas prestižākās mūzikas industrijas balvas. 1992. gadā dziedātājs saņēma trīs Britu mūzikas balvas. 1994. gadā Sīla dziesma "Kiss from a Rose" padarīja viņu slavenu visā pasaulē un divus gadus vēlāk nodrošināja trīs Grammy balvas. Sīls ir viens no mūsdienu veiksmīgākajiem solo māksliniekiem.
 
"Tas bija gluži kā uzlauzt kodu vai atvērt ventili. Šobrīd es esmu sava visradošākā dzīves perioda vidū, un es domāju, ka tas ir dzirdams manos albumos," tā Sīls saka par savas mūzikas attīstību, kas ir unikāls soul, pop un rock stilu sajaukums.

Audi mūzikas sponsorēšana 

"Mūzikas attīstība ir radošs process, kas iet roku rokā ar Audi filozofiju – sekmēt inovācijas un noteikt tendences. Audi ne tikai pieņem tehniskus un ekonomiskus izaicinājumus, bet arī kļūst par celmlauzi kultūras jautājumos. Radošā iztēle, kas slēpjas mūzikas pasaulē, īpaši svarīga ir mūsu darbiniekiem. Mākslinieciskie
priekšnesumi ļauj tiem iedvesmoties un gūt motivāciju. Mūsu mērķis joprojām ir sadarboties ar tādiem cilvēkiem kā Seal, ar kuriem mums ir kopīgi ārkārtīgi augstie kvalitātes standarti," tā Audi muzikālās aktivitātes skaidro Ralfs Veilers.

Modernās mūzikas sponsorēšana ir neatņemama Audi korporatīvā tēla sastāvdaļa. AUDI AG ir bijusi būtiska loma daudzu augstākās raudzes muzikālo priekšnesumu atbalstīšanā. 

Audi jau vairāk kā piecus gadus gūst prieku, sadarbojoties ar vienu no slavenākajiem Seal tautiešiem, seru Eltonu Džonu (Elton John). Šīs sadarbības mērķis ir vākt līdzekļus cīņai pret AIDS. Šajā nolūkā papildus Eltona Džona Oscar Viewing Party pasākumam, katru gadu tiek rīkota labdarības izsole. 2007. gada 25. februārī tika izsolīti Audi A8 un TT Roadster automobiļi, savācot 290,000 ASV dolārus, kas tiek izmantoti cīņai pret AIDS un tā izpētei.

Līdztekus Eltonam Džonam, arvien vairāk mūzikas industrijas mākslinieku izmanto Audi VIP Shuttle Service pakalpojumus, piemēram, Nellija Furtado (Nelly Furtado), Meisija Greja (Macy Gray), Džeimss Blants (James Blunt) un Brains Ferrijs (Bryan Ferry).

Latvijā Audi ir Latvijas Nacionālās Operas (LNO) sadarbības partneris un LNO orķestra patrons kopš 2005.gada.
 
Visi komentāri
 
236615. viesis 21.jūnijs 2007 8:27
0 0 Atbildēt

Seal = blīve (angl.)

:D :D :D

236690. viesis 21.jūnijs 2007 15:32
0 0 Atbildēt

Nedienas klāt. Jābūt gatavam draugu/paziņu zobgalībām, ka pārvietojos ar nēģeru un minorotāšu pārstāvju iecienītu auto. Joks!

236691. viesis 21.jūnijs 2007 15:33
0 0 Atbildēt

Atvainojiet! Minorotāšu lasīt - minoritāšu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti