Par autorallija čempionāta beidzamo posmu «Latvija 2007» 1

 
21.jūnijs 2007 12:24

Rallijs „Latvija” sevi arī šogad piesaka kā starptautisku rallija posmu un visiem dalībniekiem gaidāmi pārsteigumi – gan sportistiem, gan līdzjutējiem.

Rallija „Latvija” organizācijas grupas vadītājs Juris Sprūde apstiprina, ka šogad par Rallija „Latvija” direktoru ir apstiprināts Jānis Krastiņš.

„Esmu optimists – mans mērķis ir, lai posmā kopā ar mūsu sportistiem piedalās 20 ārzemju sportisti. Pie tam, profesionāli sportisti ar labiem sasniegumiem, ar kuriem cīņa trasē būtu bezkompromisu un līdz pēdējam metram”, savus plānus Jānis Krastiņš neslēpj un stāsta, ka pašlaik veic pārrunas ar sportistiem Portugālē, Anglijā un citur.

Rallijs „Latvija” ir arī vienojies par vārda nešanu pasaulē sadarbībā ar Somijas rallija čempionu Jarī Ketomā, kurš veiksmīgi palīdz reklamēt Latvijas čempionāta posmu savā valstī.



Rallijs „Latvija” šogad startēs ar posma atklāšanu kūrortpilsētā Jūrmalā Jomas ielā un diviem pilsētas ātrumposmiem. Jūrmalas domes mērs Raimonds Munkevics stāsta: ”Jūrmalas pilsētas dome šo posmu atbalsta gan materiāli, gan tehniski. Esam pārliecināti, ka gan līdzjutējiem, gan pilsētas iedzīvotājiem un viesiem patiks šis pasākums. Jomas iela ir piemērota rallijam – ir ļoti ērta un skatītāji labi varēs redzēt gan mašīnas, gan pilotus. Rallijs pie mums ir pirmo reizi un mums tas ir liels izaicinājums.”

Parex līzings un faktorings gada grandiozāko pasākumu Latvijas auto pasaulē – rallijs „Latvija” – atbalsta jau otro gadu pēc kārtas. Ilze Zoltnere ir pārliecināta: ”Mūsu mērķi ir ļoti līdzīgi – būt maksimāli pieejamiem, drosmīgiem risinājumos un pret ikvienu lietu attiekties ar augstu pienākuma apziņu. Nešaubāmies, ka šis būs veiksmīgākais rallija pasākums, ko Latvijas autosporta vide jau sen ir pelnījusi – ar augstu kvalitātes zīmi, maksimālu drošību un reizē arī plašu ārzemju sportistu dalību. Parex līzings un faktorings var būt lepns par iespēju piedalīties šī posma organizēšanā.”

Rallijs “Latvija” ir tradicionālas sacensības, kas nu jau vairāk nekā 10 gadus pēc kārtas noslēdz autorallija sezonu Latvijā. Jau divus gadus rallijs “Latvija” izpelnījās augstāko godu, kāds pienākas autorallija rīkotājam mūsu valstī – balvu “Sezonas labākais rallijs”, kuru ik gadu piešķir Latvijas Automobiļu federācijas viceprezidents un sacensību novērotājs Andris Zvingevics.

Kopumā rallijs „Latvija” pagājušajā gadā pulcēja 68 dalībnieku ekipāžas un vairāk kā 50 000 aizrautīgu līdzjutēju.
 
Visi komentāri
 
236960. viesis 26.jūnijs 2007 9:00
0 0 Atbildēt

domāju, ka būs labs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti