LMT Latvijas rallija čempionāta vārds izskan pasaulē 2

 
6.jūlijs 2007 8:28

Žurnāla „Autosport”, kas tiek izdots Lielbritānijā un ir viens no ietekmīgākajiem izdevumiem nozarē, jūnija numurā var atrast arī LMT Latvijas rallija čempionāta vārdu.

Proti, britu žurnālists Deivids Evans veicis interviju ar vienu no LMT Latvijas rallija čempionāta dalībniekiem – jauno Lielbritānijas talantu piecpadsmitgadīgo Tomu Keivu (Tom Cave) –, kuram šī ir pirmā sezona viņa autosportista karjerā.


Tom Cave, "Cēsis 2007"

„Ikviens piecpadsmitgadīgs jaunietis, kas vēlas piedalīties autosporta sacensībās Lielbritānijā, par to var aizmirst, jo tas nav atļauts,” atzīmē raksta autors Deivids Evans. Toms Keivs ar autosportu nodarbojas kopš 10 gadu vecuma un ir jaunākais Lielbritānijas autosportists, kurš piedalījies autorallija sacensībās.


Tom Cave, "Cēsis 2007"

Toma Keiva ekipāžas stūrmanis ir jau pieredzējusī Džemma Praisa (Gemma Price), kura 2006. gadā spītīgi meklējusi valsti, kurā gados jaunajam Tomam ļaus piedalīties sacensībās. Pozitīvu atbildi sniedza Latvijas Automobiļu Federācija. „Pēc divām dienām saņēmu atbildi no Latvijas Automobiļu Federācijas, ka šāda iespēja pastāv, bet pirms tam ir jāiesniedz visa nepieciešamā dokumentācija, kas apliecinātu Toma braukšanas prasmes. Mēs visas prasības izpildījām, un šobrīd Toms rallijā startē ar Latvijas Automobiļu Federācijas licenci. Federācijas atsaucība un izpratne ir vienkārši apbrīnojama,” stāsta Džemma Praisa. Minirallijs „Sarma” 2007. gada martā bija pirmās Toma Keiva īstās sacensības mūžā.

Tā kā šī ir pirmā Toma Keiva sezona autorallijā, svarīgākais ir finišēt un iegūt jaunu pieredzi, nevis uzrādīt augstus rezultātus. Gan Toms, gan viņa ģimene ir pateicīgi, ka šāda iespēja viņiem ir dota Latvijā un LMT Latvijas rallija čempionātā.

Foto: iAuto.lv
 
Visi komentāri
 
237888. viesis 6.jūlijs 2007 10:45
0 0 Atbildēt

Forshi ka ir vel kads iemesls( bez peerkamaam meiteneem un leeta shmigas :D ) kaadelj UK cilveki pie mums varetu atbraukt. ;)

237936. viesis 7.jūlijs 2007 14:24
0 0 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu iepriekšejam komentāram.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti