28.07. «Battery Race» – ātruma svētki visai ģimenei 1

 
13.jūlijs 2007 8:42

28. jūlijā trasē „333” notiks dragreisa sacensības „BATTERY Race”, kas vienlaicīgi būs arī „Drag Racing Baltic Cup” Latvijas posms, un drifta sacensības „HGK Drift Party”. Pasākums paredzēts kā ātruma svētki visai ģimenei visas dienas garumā!

Sacensību programma tiks atklāta jau plkst. 12.00, kad sāksies dragreisa sacīkšu „BATTERY Race” kvalifikācijas braucieni, bet sacensību finālbraucieni sāksies pēc plkst.15.00. Ātrumsacensību starplaikos publikai savus priekšnesumus rādīs deju studija „Aggressive”. Dragrace sacensībās tiks izmantota speciāla laika mērīšanas ierīce, kura uzrādīs ne tikai braucēja trases laiku, bet arī reakcijas laiku, kā arī noteiks maksimālo automašīnas paātrinājumu finišā. Dalībnieku on-line reģistrēšanās sacensībām notiks mājas lapā www.forsaza.eu jau no 17. jūlija. Uzvarētāju balvu fonds – vairāk kā 2000 latu.  Sacensību nolikums.

Pasākuma „BATTERY Race” mērķis ir veidot „dragrace” kā sporta veida tradīcijas un mainīt sabiedrības stereotipus par šīm sacensībām, kā arī veicināt Igaunijas, Lietuvas un citu valstu sportistu un tūristu interesi par auto sacensībām Latvijā. „BATTERY Race” tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas lielākajiem auto klubiem, Latvijas Automobiļu federāciju un Baltic Hot Rod Association (BHRA), kas ir garants sacensību kvalitātei un apmeklētāju drošībai.

„BATTERY Race” vienlaicīgi ir arī Baltijas dragreisa sacensību Drag Racing Baltic Cup posms, tāpēc gan Latvijas, gan ārvalstu braucēji rādīs savu labāko sniegumu, lai iegūtu iespējami augstāko vietu sacensību kopvērtējumā (Baltijas ieskaitē var piedalīties arī divu posmu dalībnieki)! Baltijas kausa pirmais posms „Ferro Metal Motor Show Kedainiai 2007“ notika 30. jūnijā - 1. jūlijā Lietuvas pilsētā Kedainiai. Baltijas sacensību noslēdzošais posms „Battery Race” notiks 4. augustā Igaunijas pilsētā Pērnavā.

Pēc “Battery Race” ap plkst. 18.00 sāksies drifta sacensības “HGK Drift Party”. Drifts kā autosporta veids tika aizsākts Japānā un strauji iekaroja ASV, Eiropu un pēdējos gados ir guvis ievērojamu popularitāti arī Latvijā. Drifts ir pieskaitāms pie atraktīviem šova pasākumiem, jo tā mērķis ir maksimāli iespaidīga un precīza distances veikšana, individuāla meistarības demonstrēšana, spēja atstāt labu iespaidu uz publiku, veidojot šovu un ievērojot drita sacensību notikumus. Garas sānslīdes līkumos, vairāk dūmu, vairāk skatītāju ovāciju, spēja precīzi veikt distanci – tie ir galvenie vērtēšanas kritēriji šajā disciplīnā.

Informācija par reģistrēšanos drifta sacensībām un treniņiem būs pieejama lapā www.forsaza.eu.
“BATTERY Race” un “HGK Drift Party” tiek veidoti kā vienoti ātruma svētki visai ģimenei ar pasākumu un izklaides programmu visas dienas garumā. Ieejas maksa apmeklētājiem – Ls 5 (pirmsskolas vecuma bērniem – bez maksas). Trase būs atvērta jau no plkst. 11.00; trases “333” atrašanās vieta - Rīgas rajona Ropažu pagasta Sila priedes (karte – www.333.lv).
 
Visi komentāri
 
238465. viesis 13.jūlijs 2007 10:40
0 0 Atbildēt

svētki visai ģimenei - divi lieli, divi skolēni = 20 Ls neko sev pasākumiņš. varēja jau arī ģimenes biļeti ieviest kā daudzos citos pasākumos. bet nu var saprast arī organizatorus - braukšana formulā nav lēts prieks.:):):):)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti