Par transporta satiksmi vairāku Rīgas ielu posmos 1

 
17.jūlijs 2007 8:43

Sakarā ar Rīgas domes Kultūras departamenta iesniegumu par 1. starptautisko koru mūzikas festivālu „Mūzikas iedvesmas lauks 2007” ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā ņemts vērā, ka no 24.jūlija līdz 27.jūlijam Rīgā laukumā pie Rīgas Kongresu nama notiks 1. starptautiskais koru mūzikas festivāls „Mūzikas iedvesmas lauks 2007”.

Rīkojuma projektā teikts, ka 24.jūlijā no plkst. 08.00 līdz plkst. 24.00, 25.jūlijā no plkst. 08.00 līdz plkst. 24.00 un 26.jūlijā no plkst. 08.00 līdz plkst. 24.00 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Kalpaka bulvāri, posmā no Elizabetes ielas līdz Antonijas ielai, izņemot sabiedriskam transportam un pasākuma organizatora transportlīdzekļiem ar speciālām caurlaidēm. Atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko atļauto vietu.


Sakarā ar SIA “ROADEKS” iesniegumu par rekonstrukcijas darbiem Alksnāja ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā ņemts vērā, ka tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme Alksnāja ielā:

• no 18.jūlija līdz 11.augustam posmā no Mārstaļu ielas līdz Vecpilsētas ielai;
• no 12.augusta līdz 6.septembrim posmā no Vecpilsētas ielas līdz Mazās Peitavas ielai;
• no 7.septembra līdz 21.septembrim posmā no Mazās Peitavas ielas līdz Kalēju ielai.

SIA “ROADEKS” uzdots no 18.jūlija līdz 21.septembrim Alksnāja ielā nodrošināt:
• transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu;
• iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Alksnāja ielas slēgtajos posmos) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam;
• operatīvā transporta satiksmi;
• rekonstrukcijas darbu izpildi;
• apbraucamo ceļu uzturēšanu.

Transportlīdzekļu satiksme Alksnāja ielā var tikt atjaunota pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.


Sakarā ar pilnsabiedrības “A.S.R. Projekts” iesniegumu par seguma atjaunošanas darbiem Cēres ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā ņemts vērā, ka 17.jūlijā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Cēres ielā, posmā no Tēriņu ielas līdz Kabiles ielai.

Pilnsabiedrībai “A.S.R. Projekts” uzdots 17.jūlijā Cēres ielā nodrošināt:
• transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu;
• iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Cēres ielas slēgtajā posmā) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam;
• operatīvā transporta satiksmi;
• seguma atjaunošanas darbu izpildi;
• apbraucamo ceļu uzturēšanu.

Transportlīdzekļu satiksme Cēres ielā var tikt atjaunota pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.
 
Visi komentāri
 
238584. viesis 17.jūlijs 2007 11:17
0 0 Atbildēt

Vai tad ikdienā drīkst apstāties un stāvēt Kalpaka bulvārī, posmā no Elizabetes ielas līdz Antonijas ielai? Mašīnas tur mēdz stāvēt, bet vai tas tur ir atļauts?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti